- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nem veszem kötekedésnek, csak nem értem..
Tehát: az Opera Mini _nem_ Pocket PC-s böngésző. Az, hogy sok WM 5.0 alapú gépre előre van telepítve egy java futtatására alkalmas program, nem jelenti azt, hogy mindegyiken van. Ettől függetlenül az is tény, hogy az ingyenes J9 segítségével bármelyik PPC tud futtatni java programokat, de ettől még az Opera Mini nem lesz a szó szoros értelmébe vett PPC-s program. Ezért nem írtam róla.
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a cikkben nem a Mini-ről írtam, ráadásul erre szerintem nem is utal semmi. A Mini-t egyedül az Opera Mobile oldalán lévő bevezetőben említem, a szerepe pedig csak annyi, hogy megmutatja, hogy az Opera-nak a Mobile fejlesztése előtt is volt tapasztalata a mobil eszközökre írt böngészők terén.
A Mini egyébként nem a legnépszerűbb böngésző Pocket PC-re, de szerintem még a TOP3-ban sincs benne. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Mi a gond? Így kezdődik az ''Opera Mobile'' című rész:
Az Opera Mini néven ismert, ingyenes, java alkalmazás nagy népszerűségnek örvend a mobilokon, úgyhogy nem csoda, hogy a legtöbben epekedve várták a Pocket PC-s verzió megjelenését. Nem kellett csalódniuk.
Opera Miniről meg azért nem írok, mert ez a cikk PPC-s böngészőkről szól, a Mini meg ugye javas cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged