Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Idegen szavak, nevek = katakana (meg néha a japán nevek is, az egyértelműség kedvéért)
még az első félévben tanultuk, ugyebár padtárs
Nálam pl van egy külső usb/e-sata doboz (stlab s160), ami a routerre kötve teljesít szolgálatot, 6k körül vettem. Azóta alaposan moddolva lett, perforált lemezekkel és lassú ventivel, mert gyárilag a hűtése semmit sem ért. -
.mf
veterán
Reggelire is winyókat eszel, annyira gyorsan fogynak, ジガさん?
A hotswap drive cage-nek sztem is van egy kúl-faktora, de sztem nem mennek a vinyók annyira gyakran tönkre és nem szükséges a gyors csere nem-szerver területeken, hogy megérje az árát (ez persze szubjektív). Viszont a panelek miatt romlik a légáramlás a vinyók körül, és a fiók miatt a rezgéscsillapító trükkök használata is behatárolt. Emiatt pedig, ha normális winyó-hőmérsékletek is szempont, nem lesz olyan halk, hogy ne zavarjon az alvásban
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Samsung 990Pro SSD 4TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest