Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- One mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spanish007
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #21 üzenetére
jah
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe #19 üzenetére
A napokban jött ki az új , 1.01-es verzió:
-Upgraded tower no longer resets to level 1. But you pay more money to upgrade.
-Fixed issue with hiscores table.
-Added hardware button controls for most frequent actions.
-Flyover introduction in the beginning of a new game.
-Some minor glitches fixed.
-Minor balance changes. -
Flashback
addikt
Azgard Defense poén
Már a 65 szinten járok.
-
BloodRay
veterán
Orions-t kipróbáltam! Naaagyon szimptatikus! Jó lett a cikk is!
Csak tudnám, hogy a retekbe szerezzem meg az egész verziót ebből a fránya gaméből... -
sztikac
őstag
Szerintem Bochat a PocketPC gyárosok pénzelik hogy ilyen írásokkkal minnél több embernek hozza meg a kedvét ppc vásárlásához
-
Flashback
addikt
Igen igen! Éljen Bocha!! Ilyet még többet!!!
Kösz
-
AMD Power
titán
Jók ezek a cikkek! Hajrá!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Lehet, hogy csak keveset játszottam még vele, de nekem az nagyon nem tetszik, hogy egy panelra került az építkezés meg az upgrade, és rendszeresen össze-vissza váltogat köztük (lehet, hogy valamilyen elv alapján, még nem jöttem rá). Szerintem jobb lett volna, ha az építhető tornyoknak van egy fix sávja, és én az upgrade panel felépítését is másképpen oldottam volna meg.
A grafika viszont kiváló, a hangok nekem személy szerint nem tetszenek, de ez szubjektív.
Még kicsit próbálkozom vele, de a cikkben linkelt flashes változat sokkal jobban megfogott egyelőre. -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe #9 üzenetére
Igen, az a panel kicsit zavaró, de szerintem meg lehet szokni. Maga a játék viszont nagyon igényes!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Na kipróbáltam ezt az ''Azgard Defence''-t, felemásak az érzéseim. A játékmenet maga tetszene, de az irányítása egyenlőre (kb. 20 perc játék után) ritka idegesítő. Nem tetszik az eszköztárak kialakítása, a kinyíló-bezáródó rész a jobb oldalon szétidegelt, és 320x240-ben nyitott állapotban elfoglalja a képernyő felét.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Köszi, örülök hogy örülsz.
A PDAMánián már teszteltem a Warfare-t és az AOE-t is, de most valóban igyekeztem az újabbak közül válogatni. Az Orions-ról már így is ez a 2. cikkem, át is kellett írnom jó pár mondatot, mert szinte szóról szóra megegyeztek az előző tesztben lévőkkel.Úgyhogy amiket már teszteltem, azokról nem szeretnék újabb tesztet, bár ki tudja..
Jövő héten elvileg jön a folytatás! -
S.J.M.
senior tag
Még, még ilyen tesztet. Most készülök venni PDA-t és természetesen a játék részét is szeretném használni a készüléknek, úgyhogy nagyon tetszenek az ilyen írások.
-
rdi
veterán
na ezt kipróbálom, fut-e a pna -mon ?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Bocha írásait ismerve lesz még ennek folytatása (én legalábbis reménykedem benne), ott akár sorra is kerülhetnek; de ahogy én látom, igyekezett a frissebb játékokból meríteni - aminek nagyon örülök, mert nem is tudtam, hogy a Pocket Heroesnek megjelent a végleges változata. A 0.41a-val nagyon sokat játszottam.
-
Peet210
őstag
Örülök neki,hogy egyre több ilyen írásodat látom.
Jó, hogy a PPC-kel és azzal kapcsolatos dolgokkal is foglalkozik valaki.
Amit itt megemlítettem volna az a Warfare Incorporated.Nagyon jó kis stratégia igényes grafikával.És talán még az Age of Empire-t is. -
mrlujoak
veterán
nagyon ott van. szerintem
mrlujoak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Három különleges stratégiai játék bemutatásával folytatódik sorozatunk.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Ryzen 9 félkonfig. Csak VGA kell bele. Akár bontva is.!
- Wanbo DaVinci 1 Pro Android 11 Full HD (4K képes) LED-projektor. Google Chromecast-al! 600 ANSI!
- Új PS5 DualSense Controller 2 év Sony garanciával!
- Corsair Vengeance DDR3 4Gb (2x2Gb) 1600MHz ram
- ÚJ BONTATLAN HONOR 90 LITE Dual Black 256GB/8GB FÜGGETLEN DOBOZOS 1 ÉV GYÁRTÓI GARANCIÁS eladó..
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest