Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Netfone
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android dual SIM okostelefonok
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jodován
tag
a napokban szedtem össze az összes int. grafikás am2-es lap listáját, és tulajdonságait. ilyen foglalatos gépben goldolkodtam, de vidkarira nem lett volna pénz. gondoltam az agp-s savage4-emnél jobbak már ezek az integrált videók. végül is úgy tűnik lesz új kártyára is forint. de ha nem kell, nem akarok mindenképp rákölteni. inkább hdd-re mem-re.
szóval örömmel fogadtam a cikket, annak ellenére, hogy még nem tudom integrált videós lapot fogok-e venni. jobb lett volna, több hardvert elemezni, de gondolom ennyi fért bele. a technikai háttér bemutatása sztem kielégítő. viszont a játék teszteket nem tartom fontosnak, de érdekességnek mindenképp jó.
kérdés:
egy jóféle hangkátyával megtámogatva, sempron 2500-3000+ procival, elég-e zenélgetésre (hallgatás, szerkesztés, dj-programok live-ban), videózásra (hd nézése, rögzítése műholdról, szerkesztgetés is) egy ilyesmi integrált dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Netflix
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest