- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
3P
tag
Hmm...
Én is a cikkben szereplő Gigabyte M55plus-S3G alaplapot néztem ki magamnak, de valahogy nem tudom magam egyik kijelőlt táborba sem képzelni magam.
Szóval én ehhez a laphoz egy 256MB-s X1900XT VGA-t akarok venni 2x1GB RAM-ot, és vagy egy 1 magos 3800+ -t, vagy egy 2 magos 3800+ (most már ez az utóbbi az esélyes). A 2 magos AM2-es proci esetén egy 2,5GHz-es tuningot szeretnék elérni (asszem ez nem elérhetetlen talán alap feszen sem).
Azt már olvastam a lapról külföldi oldalon is, hogy nagyon jó tuningra is. A Gigabyte lapokkal eddig gondom sem volt soha. ;)
Az SLI és CF megoldások nem érdekelnek, mert nem kivánok egyszerre 2 VGA-t tenni a gépbe. A kérdésem az lenne, hogy a fent leírt konfighoz is érdemes-e ezt a lapot venni, vagy kaphatok (nem kell SLI) ebben az árban olyan lapot is ami esetleg ettől jobb és nem integrált VGA-s? Integrált VGA-ra sincs szükség, max. VGA hiba esetén bopnuszként segíthet rajtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 RAM Modulok
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest