- Garmin topik
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Google Pixel topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwl
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne hozzátok, segítsetek léci!
Van egy Gigabyte X38 DQ6 alaplapom és szeretnék venni bele
egy Intel Core 2 Extreme QX6600 procit.
Az a kérdésem, hogy az alapalap tudja e majd kezelni ezt a procit?Gigabyte X38 DQ6 os alaplap kompatibilitási listájában csak a
Core™ 2 Extreme QX6700 szerepel
itt a link ahol van ez a lista:
http://www.giga-byte.hu/products/mb/cpulist/ga-x38-dq6.html
Emiatt kérdezem hogy jó e lesz az alaplapba a prociKöszönöm a válaszokat!
üdv -
törölt tag
Bocsánat nem köszöntem. Sziasztok!
-
törölt tag
Nemrég leptem meg magam 6750esell, és bár gyorsabb lett a gép, azért ilyen szép everest értékeket nem sikerült elérnem. Bár az alaplapom támogatja mégis, az memolvasás 6500, írás 5500. Lehet, hogy azért mert csak 945ös chipsetem van, és csk ddr2 667es rammok?
-
P34k
tag
Sziasztok!
Pontosan milyen Volt paramétereket kell emelgetni a tuninghoz?
CPU kapott BIOSból 1.4et az eredeti 1.3 helyett... minden más feszkó maradt defaulton.
E6550 @ 7x490MHz jelen pillanatban egy Freezer 7-tel... de csak ki lehet belőle még paszirozni valamit...
Alaplap Abit IP35-E.
Köszi előre is. -
aveboyx3
csendes tag
a tömörítési részeknél jól elpáholták szegény AMD-t
Azért egy picit piszokság, h senki sem foglalkozik azzal, h ezek a tesztek főleg (vagy esetleg kizárólagosan) betömörítések voltak.
És kitömörítéseknél 7ZIP, ARJ, etc.. lazán veri az AMD a core2 magokat..
És talán azon is el lehet gondolkozni, ma perpill melyik irányt használja a pórnép -
Kain
senior tag
Nincs benne fps limit,én legalábbis kevés egységgel kis pályán,ahol szakit,simán több volt 30 nál,de mondjuk a 60-at nem érte el,szal lehet ott van limit.Az én konfigom kb 1500-1800 összes pályán lévő egységnél kezd halódni,szal azt irt konfig 4 maggal olyan 3Kig kéne folyamatosnak lennie,de sajna ez tesztből nem bizonyosodtunk meg.
-
Cefet
aktív tag
Nem semmi erdmények. Csak valóban érdekes, hogy nincsenek fesz értékek, vagy ha vannak, akkor valszeg hibásak. Nekem bios-ban beállított 1.55V alatt még a bios sem jön be 4GHz környékén. Amúgy meg mi az 650MHz FSB???
Azt milyen alaplapban csinálták???
Milyen memóriával???
ÚÚÚÚÚHHH!!! -
Speed®
titán
Akartam említeni, épp megelőztél
Valóban keményen eszi a procit.
Csak sajna elég nehéz lemérni hogy a stratégiában hol kezdődik a procifüggőség és hol ér véget a VGA/RAM szükséglet...milyen mértékű csatát kell ehhez lehetőleg egyformán futtatni a mérés ideje alatt. Kérdés továbbá hogy van-e FPSlimit a játékban (aka C&C3 30FPS)? -
Kain
senior tag
Majdnem tökéletes a teszt.Csak azt nem értem h a supreme commandert ami amelett h kihasználja a akár a 4 magon is,de inkább igényli,simán ki tudtátok hagyni a tesztből.Az egyetlenből ahol kb kéne.....
-
Savage5
senior tag
válasz
masterful87 #94 üzenetére
A beteg én vagyok, a lap meg még nF2-es. Nem vág teljesen témába, de ha már előjött... Gondoltam.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
masterful87 #94 üzenetére
K7-eket sütögetnek akkora fesszel, nála meg éppen Epox 8RDA3+ van, gondolom vmod-dal megtoldva
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest