- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
hát ez hosszura sikeredett de sebaj
az elektronikai részébe nem tudok és nem is akarok belekötni, mivel nem vagyok villamosmérnök, biztos igazad van
viszont hidd el a droop fizikai kiküszöbölése minden usernek fontos (lenne) aki egy kicsit is tuningol, ugyanis addig nincs gond ahogy te mondod, egyszerüen többet állítasz bios-bol, hogy megkapd a kívánt értéket, csakhogy a legnagyobb gond ott van hogy még azt az értéket se tudja megtartani terhelés alatt.. ergo bios-bol belősz 1.40-t, mondjuk ez ad 1.35-öt, ráküldesz egy orthos-t, és leesik 1.32-re. sztem nem kell ecsetelnem a negativumaités egy jól bekötött beállított droop mod ezt küszöböli ki. és ezaz amit a mérnökök is be tudnának tenni a lapokba mert van 1-2 lap ami 0 vagy max 0.01v-t droopol, tehát nem lehetetlen. az hogy a vezetékekben mennyi fesz veszik ect nemtudom, de azért sztem ott már csak ezredekről van szó.
hát igen, ezek apró alkatrészek, a forrasztásuk se tul könnyű, vigyázni kell, ha rosszul csinálja az ember a garit is bukhatod mert nyoma marad.
miért lenne harag?csak véleményt cserélünk
-
Achill3uS
nagyúr
aha, és akkor miért tőled olvasunk ilyesmit kb először hogy lehet vdrop modot csinálni csak nincs értelme.. érdekes mód xs-en is van pár hozzá értő ember és senki nem mondott ilyesmit, hogy ez csak látszat, és csak ''becsapom a feszmérőt''.. de ez mellékes, amikor saját magam tapasztalom h mod után (legyen az pencil vagy egy beforrasztott poti) sokkal jobban megy a proci mert egyszerüen nem esik vissza a vcore terheléskor nekem ne mondja senki hogy nem számit semmit.. nem kéne ilyne elánnal védeni az igazad, még akkor se ha akár jobban értesz az elektronikához mint Soak vagy én, de tapasztalatod nincs benne.. és ezt énse bántásból mondom.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
norbertember #40 üzenetére
lattam en mar bios-bol -99 fokot is léghütéssel
amin látszik, hogy ennyire szélsőséges érték, mint a 14 fok is, értelem szerüen nem valós..
jo a teszt, tetszett, hogy bevettétek a nagyágyu quad-okat is..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest