- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Nézte már valaki van-e frissítés?
Köszi
-
sekli
addikt
válasz
nokia párti #7496 üzenetére
G1-re tippelnék az aláírásából...
-
Joe bácsi
őstag
válasz
nokia párti #7494 üzenetére
Netes segítség nélkül majd 10 perc is megvan a legelső alkalommal. A másodikra elég neki 2-3 perc és van jel.
Nekem a legújabb sw van rajta. -
válasz
nokia párti #7494 üzenetére
Holnap megmérem, az N95-öm már jó ideje a fiókban hever, így biztos lenullázódott a GPS modul.
-
válasz
nokia párti #7492 üzenetére
Hogyan fejlődött volna? Novemberben datálták az utolsó szoftverfrissítést, az meg nem változtatott rajta. A-GPS nélkül, hideg indításnál ácsoroghatsz jó sokat.
"Bárki lehordhatja bárminek ez a legjobb nokia még mindig!!!!"
Fura egy világ lenneDe azért nem olyan rossz telefon.
-
nokia párti
őstag
Sziasztok.
Hamarosan újra ilyen telóm lesz!Már ez Lesz a második N95-m.Alig várom már.Én is beköltözök ebbe a topikba.Ez a legjobban bevállt symbianos készülékem a 6220 classic mellett,az mellett is fogom használni. Kíváncsi vagyok fejlődött-e már a Gps(sebesség szempontjából)Hát,mert nekem októberben volt.Bárki lehordhatja bárminek ez a legjobb nokia még mindig!!!!
-
válasz
varga.balazs #7489 üzenetére
Nem lehet így korlátozni a GPS-t, felejtsd el. Az egyetlen módja, ha szétszedi a telefont, és szétforrasztja a GPS modult, de az nem így nézne ki.
Az N78-nak a Wifi és az FM transzmitter antennája van a hátlapon, a GPS belül van ott is.
-
varga.balazs
aktív tag
értem. hát gondolom ez is benne van, gondolom haverja ért hozzá. biztos van valami ilyen amivel lehet befolyásolni a teló hardvereinek működését. bár mondjuk ez vagy igaz vagy nem ő mondta h navigált vele, szóval gondolom vmi beavatkozást csináltak rajta. egyébként hallottam n78on hogy a hátlapon van a gps és a wlan antennája vagy vmi ilyesmi és ha utángyártott hátlapot veszek lehet nem működne. esetleg ez is előfordulna h n95ben is a házon is lenne valami amitől függ a működése? mert wlan az jó, de tény hogy hirtelen vett rá egy utángyártott arany házat, és ha az n95ben is függ az ilyen akk lehet h a ház miatt nem megy.
-
VD
őstag
válasz
varga.balazs #7487 üzenetére
Szvsz félreértetted a dolgot. Minden bizonnyal az eladó arra célzott az 1500Ft felárral, hogy kell-e neked rá (kitudja milyen kétes forrásból származó) navi szoftver rá. Itt a PH-n is többen úgy hirdetik, hogy telepített garmin-nal eladó. Vagyis ráraknak egy navi szoftvert, amivel működik a GPS navigáció. Letiltásról szó sincs, erre max valami python alapú progi lenne képes ami hozzáfér a telefon teljes hardveréhez.
-
varga.balazs
aktív tag
értem. hát azzal semmi gond, be van pipálva a beépített gps. valami más letiltásról van szó. ez úgy történt hogy előző tulaj 1500 felárban megkérdezte hogy akarok-e navigációt én meg mondom minek fizessek azért h rátegye amikor leszedem netről simán. de akk ezt valószínű így értette, hogy a vevőt letiltotta vagy ilyesmi, és akk hogy azt feloldja. csak nem foglalkoztam aztán vele mert végülis nem navigálok. arra ott van a pda-m
és aki venné tőlem annak is ez a problémája h neki se fontos csak ha el akarja adni akk az hátrány lenne bár azt mondta h lehet meg tudná csinálni.
-
VD
őstag
válasz
varga.balazs #7485 üzenetére
GPS-t letiltani?
Egy módszerről tudok, a beállításokon belül a helymeghatározó módszereknél lehet állítani, hogy milyen módon tegye azt. Itt lehet a beállítani,hogy AGPS-t használjon, vagy csak simán kiegészítés nélkül a GPS működjön, vagy BT-n csatlakoztatott külső vevőt használjon. Ha itt kikapcsolod mindet, akkor nem fog működni semmi ami GPS-re támaszkodna. De ezt simán vissza lehet kapcsolni. -
varga.balazs
aktív tag
hali mki!! segítsetek lécci!
vki hallott már olyanról, hogy a gps-vevőt le lehet tiltani? és ha igen akkor ezt mással esetleg lehet orvosolni? mert hogy el szeretném adni, és a vevőm tudni szeretné, hogy ezt ha elvinné egy szervízbe, akkor fel bírják-e oldani, vagy ehhez az az ember kell aki letiltotta? -
lexus88
tag
Elhiszem, csak azért hittem hogy jó, mert azt hittem hogy eredeti nokiás bl-6f akku...
Hát jó, tudom, csak nekem elegem van hogy minden nap kell tölteni...
Eddig egy telefont találtam, ami s60-as és sokáig bírja. Ez az E71/E63 páros.
Mondjuk ez most használtan jó áron van és minden benne van, ellenben az e63-mal... Még filózok..De nagyon köszönöm a sok-sok segítséget
-
VD
őstag
válasz
lexus88 #7482 üzenetére
Mint írtam az 1200-as utángyártott cucc. Rá van írva az 1200 mAh, de ez nem garancia semmire. (tapasztalat
)Többnyire az utángyártottak még ha néveleges teljesítményben u.a. vagy többet is bírnak mint egy gyári aksi, a gyakorlatban legjobb esetben is max u.a. ideig bírják.
Hosszú üzemidejő s60-ast nehezen fogsz találni. Talán az e51 az egyetlen ami jobban bírja mint a többi.
Én úgy oldottam meg, hogy mindenhol van egy nokia töltő (lakás,kocsi,iroda) kb 2000 Ft volt a 2 plusz töltő, de így mindenhol tudom tölteni ha éppen kell. -
lexus88
tag
Akkor csak az e63 lesz inkább.
Nincs egy olyan telefon, amiben normális akku van...
Nem tudom, hogy azt a 2 mm-t nem tudták volna lefaragni...
És hogy lehet az, hogy nem nyerek vele érdemben akkuidőt, amikor 300 mAh-val több, vagyis az eredetinél 1/3-dal nagyobb a kapacitása... -
VD
őstag
válasz
lexus88 #7480 üzenetére
Hello!
Sorjában:
1. Hajrá, sok sikert hozzá! még mindíg az egyik legjobb all in one kütyü.
2. Mi,hogy szól? Beszéd kihangosítva teljesen jó, kocsiban nem egyszer kihangosító nélkül is használtam beszélgetésre. Rádiót, meg mp3-at nem használók kihangosítva, egyrészt paraszt szokás, másrészt minden telefon szarul szól, ez is!
3. Kiválló, soha nem volt vele gond. Egy-két darabnál rakoncátlankodik a hangszóró, de ez nokia betegség, 1-2 ezer forintért cserélik a garin túl.
4. AGPS nélkül nagyon lassan fog jelet, mint minden hasonló telefon, így javasolt a használata. Ha be van kapcsolva, akkor fél percen belül mindig talál jelet.
5. Nem működnek vele, mert azok FP2-sek, az N95 meg FP 1-es. De legtöbb témát már megírják mindkét verzióra, így ami van az egyikre, az van a másikra is átdolgozott változatban. Google kereső és megtalálod N95-re is a kívánt témákat. Én spec egy külön N95-re átdolgozott 5800 témát használtam. (úgy megtetszett, hogy vettem is egy 5800-at)
6. 1200 aksit felejtsd el. Egy baszott nagy bumfordi aksifedő van hozzá. Érdemben nem nyersz vele plusz aksi időt, mert csak utángyártott kínai szarok vannak. Anno én is gondolkodtam rajta, de felesleges. Hardcore használat mellet egy nap alatt lemerül az is! -
lexus88
tag
Most szeretnék egy N95-öt venni, és volna pár kérdésem.
Kihangosítva hogyan szól?
Beszédminőség milyen?
A GPS tényleg nagyon lassan fog jelet? Egy 6220 Classic-hoz viszonyítva milyen?
Az E71/E63-ban lévő témákat az N95-tel is lehet használni? Vagy azt nem próbáltátok még?
Azon nagyon szép ikonok vannak, és sokkal jobban tetszik, mint az ami ezen van.
Egy 1200-es akksi mennyivel bírja tovább?
Köszi! -
forgonati
őstag
válasz
nobika1 #7474 üzenetére
"Nagy, vastag, stb."
Abban az időben mikor kijött, nem sok konkurense volt. A finnek mindent belepakoltak, amit csak lehetett, és amit engedett a technika akkoriban. Mondj 1 telefont, amibe bele volt zsúfolva ugyanennyi minden, és kisebb, vékonyabb, könnyebb volt. Oké hogy most már vannak olyan telefonok, de 2 éve...
Amugy meg nekem például nem nagy, pont megfelel, tehát a méret az teljesen szubjektiv dolog.
-
bepe79
addikt
válasz
varga.balazs #7454 üzenetére
Nekem a navi gombról nem kopoik hála az égnek, és a 4 sarkon is csak alig észrevehető módon, majdhogynem új állapotú a teló, sok GSM bolti N95-öt ver szerintem az enyém állapotban, pedig az elsők közt vettem meg még kint Angliában, mikor kijött. A 4 sarkon is csak azért kopik szvsz alig észrevehető módon, mert zsebben hordom, de mindig is úgy vigyáztam rá, mint a szemem fényére.
-
nobika1
tag
Hogy őszinte legyek bennem nem hagyott mély nyomokat ez a teló. Volt ilyenem, de gyorsan el is adtam. A csúszka 2hónap után annyira lötyögött, hogy már zavart, vastag, nagy stb.:S
-
sztara
aktív tag
ma egyik csajszi telót kiverte kezemből
...a hangerőszabályzó felső pöcke, ami az alaplapra van ráerősítve letörött...szerintetek azzal mit lehet csinálni?
-
dussy
őstag
válasz
varga.balazs #7468 üzenetére
Maximális az esélye... Mindent el akarnak adni, ha ehhez az kell, hogy könyv legyen a dobozba, akkor szereznek egy leírást.
-
varga.balazs
aktív tag
hali!
most így eszembe jutott h a teló használati utasítása az magyar, de a doboza orange-os. szerintetek mennyire lehetséges, hogy az előző tulaj vette a fáradtságot, és vett kézikönyvet hozzá, vagy esetleg vannak ilyen kereskedések, ahol a teló mellé még adnak is magyarnyelvű kézikönyvet? -
moland007
tag
az enyém is most 2 éves (május 23. - 2 évvel ezelőtt e napon volt George M koncert és aznap vásároltam innen tudom) készülék a gombok nagyon lekoptak a slide-on. amugy minden jó rajt
kop-kop-kop de sokat is használom. jo pár hónapig erről nyomtam a traviant melohelyen web'n'walk napközben itthon wlan rol
igaz nem volt olcsó, de meg vagyok vele elégedve. -
Feenyx
aktív tag
Hali!
Lenne egy kis gondom az ngage progival a telón (n95 v31.0.017-es szoft-al). Már 2x újra is telepítettem. Az a gond hogy amikor letöltöm free trial-ban az egyik játékot azt feltelepíti utána elindítom, elindul és pár másodperc múlva ki is lép. Ez miért lehet? Semmi warez nincs benne! De érdekes mikor előszőr raktam fel akkor ment a játék csak kifagyott és azóta nem müxik.
-
dussy
őstag
Jellemző a hangszórók recsegése?
A telefon 6hónapos múlt, pár napja rémesen recseg csöngéskor, illetve kihangosításkor. -
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Látom épp a kopásokról megy a téma szóval nem nagyon térek el tőle én sem
Szóval szerintetek érdemes komplett utángyártott házat venni rá? Esetleg valakinek van tapasztalata velük? Mert ki szeretném cserélni mert kicsit meg van kopva szegényke
-
joshua7
veterán
válasz
varga.balazs #7454 üzenetére
Nálam a zöld és piros gombról kopik. Mindkettőről egy kis részen.
-
bepe79
addikt
válasz
joshua7 #7452 üzenetére
Nekem olyan sok időnek tűnik már, hogy velem van, hogy inkább 3-nak érzem, mint 2-nek, vagy 2 és félnek. Minimális mértékben a sarkai kopnak, de alig észrevehető módon, és az is csak a több, mint 2 év miatt van. Egyetlen egy más hibája sincs, és nem is volt e hosszú idő alatt. Igaz, hogy közben használtam / használok más készülékeket is, de ez a tényen nem változtat. Súlyra meg, igazi felüdülés most újra ezt használnom a 8800 Arte után (az is megvan még), az N95 kb. fele olyan könnyű...
Pedig sokan még az N95-re mondják, hogy nehéz készülék...
-
bepe79
addikt
Újra az N95-öm használom, még mindig megvan, lassan 2.5 - 3 éves lesz, és még mindig nagyon szép állapotban van. Láttam olyanokat, hogy el sem tudom képzelni, hogy a tulaj mit csinál vele...
Mindenesetre én nagyon vigyázok a telefonjaimra. Ma próbáltam a GPS-t az Infoparkban, ahol dolgozom, kb. 5 perc alatt jelet fogott kikapcsolt hálózatelérés mellett is, úgyhogy jobban működik, mint a Garmin 250-esem, az ugyanis 1 óra alatt sem talál jelet sehol, semmilyen parkban, vagy nagy szabad tér alatt, szerintem annak valami baja van. Az N95 viszont még mindig tökéletes, még mindig sokat tud, és még mindig az egyik legjobb teló minden téren.
-
varga.balazs
aktív tag
-
válasz
varga.balazs #7446 üzenetére
Ez így egy ötlettel kevesebb
De csak félig, a másik oldala még mindig reális: a nagy mozgásérzékelős tudásbázis szerint az általad említett programok az R&D Plugin-ra épülnek, tehát ha az nincs fenn, nem tudnak helyzetadatokat szerezni. Szerintem ha feldobnád ezt a programot, konkrétan a bal oldali verziót, amiben benne van a plugin, működne a többi alkalmazásod is. -
válasz
varga.balazs #7444 üzenetére
Milyen szoftververziód van?
-
varga.balazs
aktív tag
hali!
szerintetek miért nem szereti a giroszkópos alkalmazásokat a teló? vagy lehet erre valami megoldás hogy menjenek? ilyen mint pl a noknote meg a rock-n-scroll. nagyon hasznosak lennénekidáig 1 működött, az xDancer.
-
sekli
addikt
válasz
varga.balazs #7435 üzenetére
aha, jó állapotú...
visszaolvastam párat...
-
tuzpenge
őstag
Érdeklődni szeretnék, hogy ki milyen tokot használ a telóhoz. Bőrtok érdekelne. Olyan amit övre lehet tenni, mivel itt a nyár és nem tudom hová rakni, az övrön kívül. A mágneszáras nemjó, mert már próbáltam és megbolondítja a telót. Valami használható kellene. Hátha van valakinek hazsnálható ötlete.
Előre is köszönöm. -
varga.balazs
aktív tag
értem
hát köszi a válaszokat. igen hát én úgy gondoltam h itt eladom, meg 5800-ból se újat akarok, hanem vmi használtat aminek kicsit lejjebb van az ára
-
dussy
őstag
válasz
Múlthéten halottam egy olyanról, hogy vki 10pénzt dobott a cserére.
Jó üzlet volt! -
VD
őstag
válasz
Boltok 30-nál többet nem adnak érte. Aprón talán eltudod sütni max 45-ért ha tényleg szép és fullos. Gari van rá? Mert ha az sincs, akkor 40 és alkudni akarnak belőle.
5800 újonan 80-tól van Nokia garisan. Szal 35 pénznél kevesebbel ne kalkulálj semmiképpen. -
varga.balazs
aktív tag
véleményeket várok, hogy mennyi lehet egy reális ráfizetés 5800-ra 2gigás, fullos n95-tel
nekem most olyan teló kéne, csak hát 1az1ben vhogy nem működne a dolog, és szeretnék kicsit informálódni, hogy mennyit spóroljak még rá? sztem értékben 40-45öt ér az n95-öm mert nincs rajta kopás meg szal jó állapotú.
-
Feenyx
aktív tag
Hali!
T-mobile-os n95-el kapcsolatba tudnátok egy kis infót adni? Mármint hogy esetleg van valami korlátozás a kártyafüggetlenhez képest? Nem lesz gond vele ha turbo sim-mel használom? Köszi szépen a válaszokat előre is!
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
FuckeR19 #7422 üzenetére
Hát most így olvasok kicsit vissza és hát nekem például nem naon jött be a használt n95. A gyári füles olyan volt hogy már a gumijai nem voltak rajta, a távirányító meg többnyire alig csinált valamit, szal azt venni is kellett másikat. gps az mintha nem is lenne...valamiért nem találja a vevőjét, lehet nincs is benne már ezen kívül a számbillentyűk nekem nem világítanak, csak bekapcsoláskor...tehát végülis ha még nem vettél volna figyelni kell rá h mi működik rajta 100%ban. világos helyen nem tudtam a világítást se megnézni, mert bekapcsoláskor jó utánna meg gondoltam a fényérzékelő lekapcsolta...
-
varga.balazs
aktív tag
hát így konkrétan szerintem nincs, de ha felraksz valami ilyen leptetős progit, mint pl a Shake control vagy hasonlók. Ez pl zenéknél lehet rázással váltani, de van ilyen sok amivel lehet menüben is léptetni. Ilyeneket keress. Beírod youtube-on h n95 accelerometer akkor mutat pár ehhez kapcsolódó vidit, és ott vannak a progik nevei is
(Saját tapasztalat:Én n95-ömön vmiért nem naon működnek, de hát telófüggőEnyémnek nem kis hibái vannak....)
-
kat
tag
üdv.. giroskópos képnézegetőt nem tud esetleg valaki/tudjátok, ami mozgatásra lépteti a képet....
köszi -
válasz
FuckeR19 #7422 üzenetére
Szerintem visszalépés, de tégy ízlésed szerint. Ha más nem, a 32 MB RAM miatt (amiről itt lettem felvilágosítva) szemben a P1i 128 MB-jával.
cochy: Ez közelít a kártya írási sebességéhez USB-n keresztül. Nem tudom mennyit kellene kihoznia hálózaton keresztül, de ne várj csodákat.
-
cochy
tag
Sziasztok!
valakinek van infója arról, hogy mennyivel kellene mennie az adatoknak egy számítógép és egy N95 között wlan kapcsolattal? A két gép között van egy router, innen kapja minden eszköz az IP-t. SymSMB-vel akarnék másolni adatokat az N95 memórikártyájára, de 400kbyte/s -nél nem akar nagyon fentebb menni. Ez így okés ? -
GrandeP
addikt
válasz
FuckeR19 #7422 üzenetére
üdv!
ÉS mennyit dobsz majd rá?
Mert még egy komplett P4, crt mocsival is épp hogy egálban lenne... de egy p1 max 1000 ft.
Odafigyelni arra kell h eredeti legyen...hangszórók, csuszdája és kb ennyi, sztem nincsenek neki tipikus gyári hibái...
Gyári fülesem nincs, arról nem tudok mit mondani, viszont mivel ugye normál 3,5 ös (?) jack dugós, azt dugsz rá amit akarsz... múltkor ezzel hajtottam meg egy kocsiban a hangszórókat...(autósrádió nélkül) kicsit halkabb volt mintha a hifi szólt volna, de ez egy telótól elfogadható...
Akksi, kinek hogy... 2 órától egészen 3 napig... széles a skála... nem nagyon tudsz vele mitcsinálni.
Wlan: láttam már jobbat is, de a célnak megfelel.... sőt
Gps: vannak akik hisznek benne, sztem az egy javas játékra hasonlít.
jó ez kicsit erős volt, kikapcsolt segítség nélkül minimum 3 perc mire jelet fog és ezt városban gyorsan el is veszíti... bekapcsolt segítséggel szvsz használható, de felejtsd el h munkára használnád , nem egy teljes értékű...
-
FuckeR19
senior tag
Szevasztok
Azon gondolkodtam hogy P1em cserélném egy N95re.Kérdésem az volna hogy mire érdemes odafigyelni használt N95 vásárlása esetén? Gyári füles jól szól? Aksi hogy bírja? wlan,gps használható?
-
joshua7
veterán
Srácok, fülhallgatóra való szivacsizét honnan? Olcsó kell, minőség nem érdekel, már 3-at hagytam el eddig is.
Illetve egyszerűen leestek...
-
forgonati
őstag
Na ez engem is érdekelne. Valami jó kis képnézegető.
Én próbáltam a Nokia Image Exchange-t, egy ideig ment is szépen, de aztán egyszercsak nem ment. Elinditottam és úgy széjjelfagyott a telefon, hogy kikapcsolni se tudtam, ki kellett vennem az akkut. Felraktam mégegyszer, és 2 nap után ugyanazt csinálta.
Tehát valami megbizhatót keresnék én is... -
GrandeP
addikt
Tudtok ajánlani valami olyan képnézegetőt ami a következőt tudja...
1, Berakja az össze képet ami van kártyán.. (gyári ilyen)
2, HA akarom akkor csak a kiválasztott mappákat (gyári nem ilyen)
3, Ha 2, pont nem lehetséges akkor beállítani h X kb alatt ne nyisson meg..Köszi...
Nem kell ilyen 2-3 megás amivel konvertálni meg szerkesztgetni meg anyám kínját lehet még csinálni... csak zavar h a gyári berakja a Sygic nek, meg egyéb apróbb progiknak thumb képeit is....
-
GrandeP
addikt
Gondolom kb olyan mint a joska josda a harmoneten
Éppen mit dob a ki a "random txt-ből"....
-
-
mn72
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék a telefonomra hazugságvizsgálót telepíteni,de N95 re nem találok!
Konkrétan az agile lie detector progival próbáltam sikertelenül.
Tudna ebben valaki segíteni ? Más ilyen program is megfelelne! -
-
sztara
aktív tag
Hali mindenkinek!
van egy problémám
mikor wlant akarok használni kidob egy ablakot.
Szószerint ezt írja:
Tisztelt új felhasználó!Önnek jelenleg nincs érvényes IP címe!
Az új hálózati beállítások aktiválása érdekében kérem, hívja a technikai ügyfélszolgálatunkat.és megad egy telszámot...
szerintetek most mit csináljak?
-
bepe79
addikt
Még mindig semmi hír V32-es firmware-ről?
-
varga.balazs
aktív tag
felraktam a Large Time-ot, hát meglátom, hogy mennyit javít rajta
-
varga.balazs
aktív tag
köszi az ötleteket
-
cnckane
tag
válasz
varga.balazs #7400 üzenetére
Használj LargeTime-ot, ez a képernyő egy részét kikapcsolja, másik részén meg nagyban mutatja az órát.
A pozícióját folyamatosan változtatja, így nem ugyanazokat a pixeleket terheli. -
válasz
varga.balazs #7400 üzenetére
Eszközök - Beállítások - Általános - Testreszabás - "Power Saver" (nem tudom hogy van magyarul).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia jelenlegi csúcsmodellje régóta várt üdvöske a mobiltelefonok világában. Megint túlzottak voltak az elvárások.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest