- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
válasz
gege71.hu #173 üzenetére
köszönöm szépen
nagyon sok fontos dolgot mondtál el!
igazából én a zene miatt venném meg,sokat hallgatok zenét,hosszabb utazások során,igy nekem ez a legfontosabb.és ezért hunyok szemet a kijelző és a mérete felett...és nekem nagyon is tetszik ez az egész,ugy ahogy van,bejön ez a fémes külső,szeretem,ha nem sporolnak az anyaggal!
szóval ha összejön a dolog,beruházok egyre,de csak teljes garival,mert félek picit a vinyó miatt,szeretem biztonságban tudni a dolgokat!
mégegyszer köszönöm a segítséget, sokat nyomott a letba...NEKEM KELL EGY ILYEN!!! -
eddie17
addikt
válasz
gege71.hu #164 üzenetére
Viszont könnyen letakarható ujjal a hangszóró, és nem is klattyan akkorát.
Már azt hittem, hogy senkinek nincs ilyen telefonja
Még egy kérdés ha már itt vagyok: Letöltöttem egy divx playert, és nem tudok hangot állítani rajta. Müködik rajta minden megy a film is, csak ordít, és nem tudom lejjebb venni a hangerőt, mert nem reagál az oldalsó hangerő gombokra. Valami megoldás? -
gege71.hu
addikt
válasz
gege71.hu #148 üzenetére
Senki más nem próbálta még ki ezt a fring-et?
Kiváncsi lennék mások véleményére is.
Nekem nagyon tetszik. Múködik GPRS-sel és WiFivel is. Skype és MSN kliens és voip-ként is üzemel mind2. Tamogatja GoogleTalk-ot is és van egy saját voip része is maga a fring.
[link]
szerk
N91 -re egyelőre csak egy un preview verzió van és ezért a fejléc GUI-ja kicsit el van csuszva mert leginkabb N80-ra van belove, de irtam nekik es mondtak, h a frissitesekkel heteken belul orvosoljak ezt. Orvosolandó probléma az unicode karakterkészlet hiánya. Sajna magyar ékezetes karaktereket nagyon csunyan jelenit meg és ha irsz pc-s online skype partnernek ekezetes betukkel akkor azt a post-ot nem jeleniti meg a partnernel csak ... pontokat.
ekezet nelkulieket simán megjelenitit.
A beszéd hangminősége mind skype mind skypout (mobil, vezetékes) vonalakra elfogadható bár kicsit halk és van némi (1-2mp) késleltetés ami megszokható.
[Szerkesztve] -
szamovar
tag
válasz
gege71.hu #140 üzenetére
Minden kezdet nehéz ... De majd mikor frankón fog működni és ráérzel a belső értékeire, akkor már nem ereszt! Én 2 havonta cserélem a telóimat, még itt is hírdettem, de aztán úgy döntöttem, hogy nem adom el mert kiválló telefon(kamera kivételével
). Úgy hogy fel a fejjel!
Anno a w800 és a P850 nálam elég magasra rakta a mércét képek terén, úgy hogy azokhoz viszonyítok!
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged