- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tread777
tag
UP!
-
tread777
tag
Sziasztok! Fekete elo es hatlapot keresnek a telefonhoz! ( uj vagy ujszeru allapotban! ) kerlek irj privatot ha tudsz segiteni koszi mindenkinek!
-
csabika0001
senior tag
Kedves N76 tulajok. Végig olvastam a fórumot és szörnyülködtem is meg nem is. Nekem már kb: 2 éve van N76 - om de sok mindenben nem értek egyet az írókkal.
Valójában kopik ez tény és el lett szúrva a dolog rendesen de van két lehetőség e hiba kiküszöbölésére vagy szétszedi az illető a telefont ezt nem nehéz a neten található (service book) néven kell keresni. Ha sikerült szétszedni akkor érdemes finoman leszedni a felváló festéket szép fehér szín van alatta
Nah de a lényeg hogy egyszerűen le kell festeni vagy fújni egy neked tetsző festékkel persze az is ütés és kopás álló legyen csak egy kicsit drágább.
Másik lehetőség évente cseréled a fedlapokat ami igen költséges.
De nem is ez a lényeg a teló kifogástalan állapotú sosem fagyott még le rendeltetésszerű használat közben. Volt már a kezemben N95 és társai készülékek és azok sem büszkélkedhetnek szintén kopnak és még a kijelzőjük is karcolódik ami a fura hogy N76 gyors, tesztek alapján is 2D - ben veri az összes társát, sőt az iphone után a második olyan készülék ami elég erős kimenti jellel büszkélkedhet(próbáld ki dugj rá egy fülest).
Valójában rossz helyre került a 3,5 jack de ha rájössz hogyan kell használni a külső kijelzőt már mindjárt barátságosabb lesz.Írtak itt a nagy méretről sokan ez csak humbuk ha jó úgyis megveszed na meg másrészt egy LG vagy egy új szép Nokia nem nagy
Flipje kitűnő soha nem recseg lötyög ilyen kinyithatós teló nincs mégegy érdekes ezt nem is olvastam a fórumban talán mert másnak sincsen problémája vele . Mindig a hátulütőket keressük és addigra a haver Samsung-ja vagy Sony-ja széthullik.[ Szerkesztve ]
-
tread777
tag
~ Szeptember végén vettem meg kb a telót, most február 2. van.
0 kopás, de tényleg sehol semmi...
akksi hibátlan még bekapcsolt 3g-vel is bírja kb 4 napig (napi 1,5-2 órás zenehallgatással)
nekem bevált. -
Sógi
addikt
Sziasztok!
A kopásról infó!!!
Fél évet használtam a telcsit és elkezdett kopni a billentyűzet alatt, a töltőnél és a telefon elején a nokia felíratnál, hozzáteszem, hogy irodában dolgozom és vigyázok a telcsire + van hozzá egy nokia tok aminek pihe-puha a belseje, tehát minimálisra csökken a súrlódásból eredő kopás lehetősége, mint pl. farmer zsebből ki-be...
Lényeg a lényeg, h bementem a nok*ához az Örsön, megmutattam az eladónak és azt mondta, h nem garanciális, mire bepöccentem és jeleztem neki kedvesen, h akkor kérek egy jegyzőkönyvet arról, h nem veszi át a telefont garis javításra és benézek a fogy. védelemhez Majdnem megölt a nézésével Hátraszaladt az irodába és kis kollégával való csevej után: hozzam be a garanciajegyet...Na szép! Fenyegetni kell a nok*ás dolgozókat, h foglalkozzanak velem egy 100 rongyos okostelefon vásárlás után
Ezután magamhoz vettem a garijegyet és átmentem az EUP-ba kispesten és bevittem oda is a telefont, ahol elég megértő volt az eladó és még igazat is adott nekem a kopásban való kis felháborodásomban, átvették a telefont és beküldték a központba, ami még nem azt jelenti, h meg is csinálják Jó, ok, majd értesítenek...Jött is egy hét múlva az sms, h mehetek a telcsimért persze nem tudtam, h javították a hibát vagy kapok egy jegyzőkönyvet, h nem garis, mert ez kopás...
Bementem és meglepetésemre ki volt cserélve a telcsin az összes kopós ezüst müa alkatrész Kérdeztem is az eladótól, h most fél év múlva megint hozzam majd vissza? Válasz: Hááát két év garancia van a telefonra
Tanulság: vannak jogai a végső fogyasztóknak csak érvényesíteni kell!! -
tread777
tag
válasz RandomGosu #84 üzenetére
De jó neked...
én vadászom nokia boltokban, gms üzletekben, de sehol sincs... netről rendelni meg nem akarok. bármit megrendelek, de egy telót szeretek látni előtte. :S -
klepto
addikt
Sziasztok!
Ez a telefon kompatibilis az N-Gage játékokkal?
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
RandomGosu
senior tag
teló zsír 2napja használom de már érzem hogy sokáig lesz meg
-
krakkai
tag
nem tod véletlen hol lehet oan levonó kitet kapni ?
-
Enjoy
addikt
Kis optikai tuning: link
► més que un club ◄
-
No-kia
addikt
válasz csabika0001 #80 üzenetére
de a nokiaprogramokon van egy program ,nem tudom mi a neve de rákeresel hog y gif és megvan
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
csabika0001
senior tag
Sziasztok
Most már jóidelye használom a telót ugy kb ugy 3 hónapja de én kopásnak semmi nyomát nem látom talán olyan helyen vehető észre ahol egy kicsit keményebben használtam(idegesen) dehát ha normálisan használja az ember nem lessz vele gond.
Ja még a kopásról láttam a neten n76 ból egy speciális változatot ami állítólag ellenálóbb a többi telótol.Meg a szoftverén is ujjitottak valamit. Azthiszem a neve Nokia N76 Signature Edition. [link]
Teljesen megvagyok elégedve vele de az aksi nem birja 2 napnál tovább ha mindíg nyomkodom.Volt olyan hét hogy hozzá sem nyultam akor ugy 6 napig birta ugy hogy amikor megnéztem még félig volt az aksi.
Nagyon hiányolom belőle a mozgó hátteret hiába beteszem a gif -et háttérnek berakja de nem játtsza le most azon filózok hogyan lehetne berakni flash hátteret VALAKI NEM TUDJA? -
bylow
senior tag
Úgy látom ez a topic + halt !!!
ByLow #
-
bylow
senior tag
valaki vett már N76-ra új crome betétet?
Mennyibe kerül?
Lehet kapni olyat ami fémből van az egéssz?
És mennyiért?ByLow #
-
csabika0001
senior tag
Megvettem a telót nem bántam meg nagyon jó.
Nem tudnátok valami progit mondani amivel kirakhatom a flasheket háttérnek ne csak energia..takarékos.. üzemmódnak.Vagy ha lehet hogyan lehet flash-eket háttérnek berakni. -
csabika0001
senior tag
Az N73 ilyen kijelzővel van felszerelve: Resolution: 240 x 320 , Color Depth: 18 bit a 6230i-m ben is a színminőség 18bit volt, vannak más telók ahol 24 bit.Ez annyit jelent gyakorlatban hogy a 24 bitesen szebbek tisztábbak folytonosabbak a képek.És ha kijelzőre mész rá ezt kell nézni először és utánna a felbontást.Színárnyalatoknál a 65e és a 262e szín között szinte semmi különbség nincsen, csak néhány grafikánál vehető észre. A 16M-nál már igen észrevehető jobban a sötétebb és világosabb színekben ezt úgy értem hogy sötétkék vagy bordópiros és világoskék stb. Az átlagos színeket ugyanúgy látod rajta mint simán fekete zöld stb.
-
csabika0001
senior tag
Sziasztok
Most készülök ilyen telót venni és utánnanéztem ennek annak.
Media Markt-ban figyeltem fel a telóra és nagyon megtettszett a szoftvere.
Előtte 6290-est akartam venni de inkább nem.
Első benyomásom az volt hogy ez egy igen drága, elég MASSZÍV és KINYITHATÓS teló.
Mindenki tudja hogy az a telefon ahol mechanikusan valami csúszik-nyílik az előbb utóbb tönkre fog menni.Hát ennél a telónál beujítottak? Alkalmam volt beszélgetni services emberkékkel és ők mondták hogy a teló fröccsöntött műanyagból van és elég sűrű keverésű a müanyag.Na ez le van fujva többrétegben vagy fehér,piros,fekete színre valami lakkféleséggel.És ezzel spórolt a nokia ugyanis ez kopik le. Sajna nem láttam mennyire képes lekopni ez a lakk ,de sztem azért megéri az árát és nem csoda hogy ilyen drága lett.Vagy spórolt e a nokia?Mindenki nézze meg a videót én nem hittem a szememnek első lejátszásra.
Ez hajt át rajta:[link] szép nagy dög
Jobban látható:[link]
A végén:[link]
Kíváncsí vagyok ti mit szóltok ehez.
De ezzel nem azt akartam mondani hogy ez a teló 500kg vagy több alá való és az összes darab kibírná ezt a próbát, csak azt hogy ha leejtem nem fog lipityára törni és a többi probléma.Sztem amelyik teló ilyen képességekkel rendelkezik nem kispályás ráadásul szoftveresen sem olyan rossz +a 369MHZ [link] proci.[ Szerkesztve ]
-
bylow
senior tag
válasz gabicsi601 #69 üzenetére
Ja, még 1 kérdés : a 16 millió szin az észre vehető a 262 144-hez képest? amit pl az N73 tud. Vagy ez nem jelentős a látványba csak a számokba ilyen durva?
ByLow #
-
bylow
senior tag
válasz gabicsi601 #69 üzenetére
Léci jelezd ha valamire haladt ez a garanciális csere ház dolog!
Köszi!ByLow #
-
bylow
senior tag
Végre írt már olyan is akinek van ilyen telója, nem csak olyanok a kik fényképről + a polcon látva, f.'.kázzák ill. dícsérik.
Én is nagyon szemezgetek ezzel a telóval, de ez a KOPÁS dolog nagyon aggaszt.
Ilyen hibát elkövetni a XXI században !!!
A minap volt a kezemben 1 példány és 40 k-ért akarták adni, hát godolhatjátok hogy nézett az ki. Ja plusz még a külső kijelzője be is volt repedve.
Szóval ez a kopás dolog sztem hatalmas bukás a nokiától. Pedig évek óta nokia párti vagyok.
Az aksiról viszont másnak a véleményére is kíváncsi lennék, mert azt a 9 napot én is kicsit "morbidnak" találom.
tegnap 1 viszont eladó, egyhanguan le akart beszélni róla, indokolva hogy 1 napot bir az aksi, de én azt sem akarom el hinni. Esetleg úgy ha folyamatos Mp3 szól rajta.Szóval aksi ügyileg írhatnának a boldog ill. nem boldog tulajdonosok!
ByLow #
-
gabicsi601
csendes tag
válasz Viktor0610 #68 üzenetére
Halli.
Igen max.annyi a méretbeni különbség de nagyobb és szebb is mind a külső mind a belső kijelzője.
Nem nem vitrinben tartom. Használom is.
Ilyenkor télen telefonálsra annyira nem,de nyáron mindig a fülemen van.
Elég sokat fényképezek és kamerázom vele.
Ha játszam akkor 2 nap alatt leszívja.....de amugy nálam nagyon jól teljesít!!!!
Nem irnám le ha nem lenne igaz......
Igen kikellene cserélniük de nem adom fel a harcot!!!!
Egy ismerősöm tudna rá házat szerezni Szlovákiábol 20.000-ért de az ebay-on is van onnan kb.9000 lenne mire ideérni.....Gabi
-
MODERÁTOR
válasz gabicsi601 #67 üzenetére
Azért a magasságukban van majdnem egy centi különbség, ami kinyitva majdnem a duplája, tehát innen a nagy méretű jelző.
A 9 napos készenlétet kíváncsi volnék, h. bírja a telefon... Használod egyáltalán v. csak a vitrinben van?
Az viszont tényleg szomorú, h. a szervizes azt mondta, h. a kopás nem garanciális. Egy éven belül illene kicserélniük a burkolatot ilyen esetben.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
gabicsi601
csendes tag
Hello.
Nekem is egy N76-osom van.Júliusban vettem 97.000-ért 2 év Nokia garival.
Végigolvastam a leveleiteket és nagyon sok dologban nem értek egyet.De persze ez az én saját véleményem.Szerintem abszolut nem ronda és nem nagy.Anyosnak V3-asa van.Azonkivül hogy a mérete megegyezik az semmit sem tud.
Én a telefonnal maximálisan megvagyok elégedve.Az akksija szuper jo 9 napot simár bir.
Szoftvere mindene nagyon jo.Fogadja a témákat.Blutooht gyors,nem fagy és az mmcvel sincsen baja.
Volt már pár telefonom és edig ez a legjobb.
Azért baja ennek isakad.A kopás.Hát igen mindössze esztétikai problémája van a készüléknek.
Én Siófokon lakom és a legközelebbi Nokia Szerviz székesfehérváon van.Bementem oda és a krapek még annyira sem méltatott hogy abbahagyja a keresztrelytvényfejtés mikor közöltem vele ez a problémám.Fél szemmel rámnézett és azt mondta nemgaranciális.
Na ekkor küldtem el levelem a fogyasztovédelemnek.Most várom a választ!!!! -
bsys
csendes tag
Sziasztok!
Eladó egy Nokia N76-os 4 hónapos 60000 HUF garival magánszemélytől!
-
Egzee
őstag
Penge! Csak 100e-ért lekopik 1 hét után a króm róla... Elég gáz nem? Megtekinthető az Euro Parkban a Saturnban... Azt egy forma vitte vissza h mi az h lejött róla a króm...
-
sztyui2
őstag
Na megoldódott már a kopás a fényes részről? Vagy még mindig nem sikerült komolyabbra vinni az ügyet?
-
bendzso
senior tag
ha ismered a powerpintot, vagy ilyesmit, akkor csinálnod kéne 1 animációt, és körlevélben terjeszthetnéd! Bár sokan nem szeretik ezt a módot, de általában előbb megnézik, hogy mi az, aztán törlik stb...
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
ez valóban hatalmas blama, én is olvastam erről.
természetesen a piros is kopik [link]
nem hinném, hogy a Nokia most nagyon maga alá csinált volna, hogy csorba esik a hírnevükön, max te nem veszel többé tőlük semmit. ez N76 sztem finoman szólva sem lett egy sikerdarab, iszonyú nagy, az aksija rövid ideig bírja, a füles hülye helyen van, és kopik, ahogy te is írod. ja és a 6290-nél sokkal drágább is, a dizájn miatt. -
TheMaGe1
csendes tag
Már elvittem az agyonkopott telefonomat egy Nokia márkaboltba is, ahol az eladó elkerekedett szemmel vizsgálta meg. Ezt a reakciót mindenkiből kiváltja. Azt mondta, ilyet még nem látott, csereburkolatot még eddig nem kaptak, de garanciálisan ki lehet cserélni. ÁMDE. Németországban cserélik csak ki, itthon nem, a javítási idő pedig 10 nap és 1 hónap között mozog...!
Egyébként ekkor megérkezett a társa, ő megjegyezte, hogy a piros fedlapú változatok viszont nem kopnak, mert eddig egyiken sem látott ilyet azokon, amelyeket visszavittek. Mondtam neki, hogy ezt kétlem, máskor nézze meg jobban. Az a pár szó viszont szöget ütött a fülembe, hogy ''amelyeket visszavittek''. -
TheMaGe1
csendes tag
Én vettem pár hónapja egy Nokia N76-ot, és nagyon jó kis masina. De van egy óriási gondom vele: nálam már nagyon durván lekopott már az oldalsó ''fémcsík'', nagyon ronda!! Szerintem akik megvették már, azok telójára mind ugyanez a sors vár. És csak zsebből ki-be húzogattam, ahogy a nagykönyvben meg van írva...! Ezt rendeltetésszerű használatnak hívják. És tudomást szereztem arról, hogy a komoly (?) minőségügyi vizsgálatok része a Nokiánál (is), hogy kibocsátás előtt a prototípusokat a gyakorlatban használják a tesztelők. Miért nem jött ki ez a hatalmas hiba? Szerintem kapkodva kellett opiacra dobni és nem tesztelték ezúttal. A külföldi fórumokon is nagyon sokan panaszkodnak, szóval valószínű minden N76-ossal hiba van. Egyébként ez valóban konstrukciós hiba, és csak egy dolgot lehet tenni: valahogy nyomást gyakorolni a Nokiára, hogy cserefedlapot bocsásson ki (lehetőleg valódi fémet). Mivel szerintem a profit után a hírnevükre kényesek nagyon a hasonló multik, ezért elhatároztam, hogy írok egy írást, cikket, és beküldöm ide, az index.hu-nak, a Figyelőnetnek, meg még néhány szakoldalnak. teríteni kell az infót, kell egy nyomásgyakorlás a Nokiának, talán így gyorsabban korrigál. Én a magam részéről megvenném pluszban a fém pótfedlapot, ha volna. A cikket már megírtam, esetleg tudtok ebben a hírterjesztésben segíteni, akár csak tanácsokkal? Az embereket érdekelné szerintem mert akárkinek mutatom meg a telefonomon a kopást, csak megdöbben rajta. A Nokiát meg tuti érzékenyen érintené a széleskörű tájékoztatás.
-
bendzso
senior tag
szerintem sokkal jobb mint a moto... mert azoknál olyan ''méretaránytalan'' a kijelző a billentyűs részhez a wifi pedig télleg lehetne benne.. az nagyon csúcs dolog
-
törölt tag
hat gyerekek...sikerult kezbevenni, megtapizni a keszuleket, es a merettel meg nincsen is gond...de a billentyuzet hat az vmi undorito volt szamomra, pedig nagyon vartam a keszuleket...
mm-ben neztem, nekem olyan ''buborekosnak'' tunt, tisztara mint a 90-es evekben azok a lapos szamologepek...
akinek van ilyen teloja leirna mennyire zavaro ez a dolog? vagy egyaltalan tenyleg ilyen buborekos vagy csak a kiallitott darab lehetett az? -
Noodra
tag
válasz (Kolombusz) #50 üzenetére
Ya... és rózsaszínben is csodálatosan néz ki...
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #52 üzenetére
UtolsOFF.
''... csak elég nagy zseb kell hozzá, hogy kényelmesen járkálj vele.''
Reppereknek ideális telefon...Xiaomi 13T
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Viktor0610 #51 üzenetére
Az N80 csak dundi, okés?
Kétszer olyan vastag, mint a mai átlagos telók, de amúgy a többi paramétere rendben van szerintem. Meg lehet szokni, csak elég nagy zseb kell hozzá, hogy kényelmesen járkálj vele. -
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #50 üzenetére
Akinek N80 készüléke van, természetes, h. nem tartja nagy méretűnek...
Xiaomi 13T
-
Noodra
tag
Pénteken voltam a Nokiába, kicserélték a 6300át és akkor láttam.
Nagyon nagy telo és sztem nem egy nagy durranás. -
AMD Power
titán
Van egy érdekes probléma az N76-al. A MicroSD kártya kapú nem zárodik vissza rendesen az első kinyitás után. A tesztben nem tapasztalatatok ilyesmit?
-
No-kia
addikt
Szép lett ,csak nagy.Ennél rosszabb helyre már tényleg nem nagyon tudták volna rakni a headsetet.
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
danaudio
aktív tag
hi!
lenne egy kérdésem: Bog azt írta a 6290 tesztben, hogy abból kimaradt az N93-féle 3D gyorsítás, de ez nem gond, hisz az nem N szériás modell.
És ebben van ilyen? Mert habár ez már N szériás, ugyan azt a symbiant kapta, vagy van különbség symbian 9.2 és symbian 9.2 között?
üdv -
AMD Power
titán
Megjött és tényleg elég nagy. Vékony de olyan mint egy palacsina sütő!
-
AS
félisten
Jah D830 nál már megszoktam és az 9.9 tehát ezek még vastagok ahoz képest:
Na de nézzük:
Samsung U300 :100 x 51 x 9.6 mm (rekorder)
Motorola RAZR2 V9: 103 x 53 x 13.3 mm (lenagyobb tudásu penge
Nokia N76: 106.5 x 52 x 13.7 mm ( igen nokia egy picit hoszabb)
Enyi.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Nagy lenne? És akkor moto uj teloja?
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Se.knél csak Symbian telokban van p990 p1
Samsungnál Windozban: I600 I750 (jah van 2 sima is de az nem ismert p200 p210)
Motorolát nem tudom.
Sagemnél is van már egy telefonban vagyis csak lesz nyáron de ultra buta.
Kb enyi,Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
törölt tag
na igen, ha mobilokrol beszelunk, akkor nem sok gyarto van, sot, eleg keves, htc-t meg hasonlo kutyuket nem mindenki fog venni, akinek mar csak a wifi kene a teloba
-
Jégkokó
veterán
-
AS
félisten
Wifi-t nem fogják eröltetni mert az szolgáltatoknak -
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Nah nézzük:
N76: 106.5 x 52 x 13.7 mm,
Samsung D830: 103 x 54 x 9.9 mm
Anyira nem is nagy csak a fura forma nagyitja.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
blueMerle
veterán
Volt a kezemben pár napja. Szokatlanul hatalmas, egyébként jól néz ki. Két dolgot viszont nem tudok megbocsájtani a Nokiának:
- ez a teló egyszeruen ordít a fém készulékházért, ez így nagyon el van -
ertz
aktív tag
Tetszik ez a telefon. Kicsit nagy, de a böngészésnél csak jó, hogy nagy a kijelző is.
Szerintetek mikor lesz ez normális áron kapható? Mert ez a mostani kezdőára... HUH. -
Alexios
veterán
nekem mondjuk tetszik a telefon, a méretek szerintem az n93-amhoz képest nemlesznek megdöbbentőek, az egyetlen bajom az a 2mpixeles fixfókuszos kamera. Sztem ha már N szériás akkor minimum egy autófókuszos kamerát belerakhattak volna hamár az n73-ba is sikerült egy 3mpixelest belerakni bár nemhiszem hogy engem ez fog visszatartani ettől a telefontól bár az ára kicsit magas, nemsokkal drágább az n95 ami azért jobb telefon
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tuskooo
addikt
A ''szépséges számítógép'' egy átlagos mérekkel rendelkező Sony Ericsson K750i-t gond nélkül be tud kebelezni, nem árt tehát vigyázni.
Bocha, te nagyon elborult vagy Pozitív értelemben -
badacsony
őstag
''miért nem tud a nokia is olyan pici méretbe dolgozni mint a Samsung''
A megoldás az emberek méretbeli különbségeiben keresendő.
Egyébként azt az egyet nem értem, miért nem tudja a teló a sztereó kékfogat; a 6290 kapcsán is u.ez volt a felvetés, pedig a Feature Pack 1-nek ''beépített'' funkciója az A2DP és AVRCP profilok támogatása. Azt nem hiszem, hogy a Nokia külön ebbe a 2 telefonba vmi lightos FP1-t tett volna.iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
őstag
ez a teló hatalmas..
miért nem tud a nokia is olyan pici méretbe dolgozni mint a Samsung
Jó tom a kijelző akkor nem olyan nagy..de inkább kissebb kijelző mint egy féltégla a zsebembee
nah byeee -
Gergi
senior tag
Szerintem nagyon szép teló lett (talán a legszebb Nokia, amit eddig láttam)! Kíváncsi vagyok, hogy élőben is fog-e ennyire tetszeni ill. hogy mekkora is valójában.
-
Danee99
csendes tag
Hello!szerintem az 1 6290 amin átment 1 uthenger vagy csak szerintem?belső majdnem teljesen ugyan az!a külső meg relativ
[Szerkesztve] -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz Coyote2000 #16 üzenetére
Ez azért nem olyan, elég minőségi, fogásra is jó. Szóval ha csak ezt tartott vissza, akkor nyugodtan vedd meg.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Coyote2000
őstag
Koszi a kiegeszitest. A masik tippem a marvany vagy granit lett volna, de ha gagyi kovacsoltvas, az is elfogadhato.
A fenytorese mindenesetre erdekes, minosegibbnek nez ki, mint amilyen. Sztem megerdemelt volna egy aluburkolatot. Anno a 6680-asomnal is csak a recsego muanyag zavart, de az nagyon gaz volt
[Szerkesztve] -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz Coyote2000 #14 üzenetére
Természetesen kovácsoltvasból van. Egyébként köszi, kiegészítettem a tesztet (2. oldal, 1. bekezdés).
Szóval sima, de jó minőségű műanyag. A fényt elég furcsán töri, a hátlapnál erre rájátszott az is, hogy rajta hagytam a fóliát.Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Coyote2000
őstag
A kepek alapjan az elso kerdesem az lett volna, hogy milyen anyagbol van. Mert olyan, mintha kovacsoltvasbol lenne... Ezt az anyagleirast hianyolom a tesztbol
Bocha, milyen anyaga volt? -
Ricardo
titán
Ez hatalmas
a formával nem lenne gond, de ez a méret elrontja az egészet -
törölt tag
válasz (Kolombusz) #11 üzenetére
na igen, de hat elvileg a kulso kijelzon meg lehet valtogatn ia szamokat
biztos ugy voltak vele a designerek, hogy zenehallgatas kozben csak nem babralod a telefont...
pedig en igen -
(Kolombusz)
veterán
Wifi nincs. Pedig symbianos.
Amúgy jó cuccnak tűnik, de az a fülescsatlakozó nagyon hülye helyre került. -
Dare2Live
félisten
Érdekes... képek alapján nagyon nagyon szép.....
Megkell nézni élőben.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
törölt tag
vegre itt van, megerkezett
de a nagy merete kicsit elszontyolit
tenyleg csak azon fog mulni, hogy megveszem-e, pedig mar kineztem magamnak mar a keszulek bejelentesekor -
Jégkokó
veterán
Sztem meg egyálltalán nem lett rossz, bár egy picit nagy a mérete ,de kárpótol a nagyméretű kijelző.meg amugyis a legtöbb szétnyithatós telefon jóval nagyobb mint a hagyományos kialakítású társai.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
erdoke
titán
Érdekes formájú sztereó BT headset, bár éppen csak körbeéri a fejem.
Micsodaaa, hogy ez nem az?!
A koreaiaknak az egész hónapját jó hangulatúvá tették ezzel a ''fejlesztéssel''.
[Szerkesztve]A legjobb aláírás a héten
-
veterán
A Nokia zárt ajtós belső kommunikációja:
''Elk**tuk. Nem kicsit, nagyon...''
A tudása alapján könnyen rákattannék, ha nem látnám a telefont. De a külsejével együtt SZÁMOMRA a legocsmányabb telefonok kupájáért a legnagyobb favoritként szállhat ringbe. Persze ez teljesen magánvélemény, csak az egyedi izlés mondatja velem, mindenkinek más tetszik. Ez már nem penge, de a szokásos - megincsak számomra - gigászi N méretet hozza - tisztelet a kivételnek. A látvány pedig...
Viszont biztosan lesznek olyanok, akiknek mindenz a legpazarabb külsőt jelenti. Kívánom a cégnek, hogy sok ilyen ember legyen."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
ansell
tag
A böngészö ugye a minimapos?
ITX konfig eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest