2018. május 25., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Nokia N76 - penge, de nagy

A ''szépséges számítógép'' telefonnak remek, de palacsintasütőnek is ideális.

Hirdetés

Bevezető, csomagolás

Bár sokáig tartotta magát, végül a Nokia is rájött, hogy a penge-bizniszből nem lehet és nem is érdemes kimaradni. Az XXL GSM jóvoltából a 6300 után egy újabb pengének szánt készülék járt szerkesztőségünkben, a Nokia N76. Telefonnak nagyon jó, a külsővel kapcsolatban viszont valamit kissé elnéztek.

A készülék weblapján a szokásos Nokiás marketingszöveg olvasható, abból is egy különösen vicces fajta: szépséges számítógép. Hát, számítógépnek én még mindig nem nevezném az okostelefonokat, szépnek viszont tényleg szép. És nagy. A vékonyítás következtében ugyanis az N76 felszedett jó pár centimétert szélességben és magasságban is. Emiatt elég furcsán néz ki, de erről később.

Közepes méretű N szériás doboz, "Here's your Nokia N76", csudajó. Érdekes viszont a kék színű matrica, ami szerint a gép mellett egy 512MB-os microSD kártya is lapul. Ez így is van, normál SD adapter viszont nincs hozzá, csak miniSD-s, tehát egy újabb adapter nélkül kártyaolvasóval nem fogjuk használni. Ezen kívül egy vékony csatlakozós hálózati töltő, adatkábel, CD, kézikönyv, valamint egy sztereó headset bújt el a dobozban. Nálam az N76 fekete színű verziója járt, de létezik extravagáns pirosban is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.