Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RandomGosu
senior tag
válasz
krisztianAMG #2376 üzenetére
megkerdezhetem hogy melyik szolgaltatoi a telok? es nem lehet hogy nem betegseg hanem alaplap hibas?
-
RandomGosu
senior tag
válasz
krisztianAMG #2373 üzenetére
a nem számit, hogy n-es mert b/g-s az e65 wifije, először próbáld meg úgyhogy hard reset(*#7370#) ha nem müxik akkor nincs ötletem :\
-
RandomGosu
senior tag
válasz
JimVincent #2367 üzenetére
ilyenkor erdemes gondolkodni egy uj telefonon pl: nokia e66 ha bejott a csuszka vagy esetleg e51 e52.
-
RandomGosu
senior tag
válasz
JimVincent #2365 üzenetére
sokféle hiba lehet, egy rész: töltő csatlakozója zárlatos más rész víz érte szegényt. ajánlatos egy olyan szerelővel megnézetni aki rögtön orvosolni tudja a problémát, ha meg senki se tud konkrétat mondani akkor alaplap csere ami nem olcsó mulatság :\
-
RandomGosu
senior tag
szia mind2 készüléket lehet frissiteni szoftverileg, Hogy válaszoljak a másik kérdésedre sis-fájlokat (témákat) általában szignózni kell pl: itt találsz rá megoldásokat
JimVincent:
szerintem a függetlenitést rontották, vagy az aksi érintkezőjével lesz valami gigszer, ez a kettő az ami befolyásolja a hibát amit emlitesz esetleg úgy próbáltad, hogy aksi mögé egy kis papír darab? -
RandomGosu
senior tag
*#0000#
nem tudom melyik a legújabb (már e71-et használok e65 ott porosodik a polcon) de tölts le a NSU-t (NokiaSoftwareUpdater) nokia oldalán vagy dobozba található cd-n rajta van, rádugod és megtudod nézni. asszem 2.0633.65.01 a legújabb de nézd meg hátha azóta volt frissités -
RandomGosu
senior tag
válasz
madarasz92 #2311 üzenetére
2,0633.65.01 firmwarrel a 2gbnel nagyobbat nem kezeli , erdemes eloszor frissiteni, kiprobalni az uj fwvel, hogy kezeli-e. mert nalam 4gb-set latja de nem lehet hozza ferni.
trassher: hardresetre gondoltam a 7370as megoldas, nekem is volt vele problemam egy "ilyennel" megjavult a telo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest