Új hozzászólás Aktív témák
-
janas08
csendes tag
válasz
RandomGosu #2377 üzenetére
nokia e65 behalt segitséget kérnék a telefon azt irja ki a telefoninditás sikertelen forduljon márkakereskedöhöz.nem lehet bekapcsolni ezt is csak akkor írja ha rávan dugva a töltöre
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
RandomGosu #2374 üzenetére
Csak a hatótáv miatt írtam
Hardreset meg sztem nem segítene,meeer jelenleg 2db e65 van itthon és egyik sem találja meg a gyári keresővel....De ! Felraktam rá az Operát is és a Ovi-t is és mikor rákérdez arra,h mien módon szeretnék csatlakozni megtalálja a hálózatot de miután kiválasztom azt írja ki,h:"Nem csatlakoztatható.Nem található WLAN hálózat!"
Mind a 2darab szolgáltatói,szal sztem egy korai gyermekbetegségben szenvedő széria hibás softwareval van dolgommegpróbálok még OS-t frissíteni oszt majd meglátjuk h mi lesz
Azért koszonom a tippet -
JimVincent
csendes tag
válasz
RandomGosu #2366 üzenetére
Nos, igen, egy elektronikához konyító ismerősöm szerint valami töltésszabályozó IC az alaplapon. Bevittem egy szervizbe, nem sok jóval kecsegtettek.
-
JimVincent
csendes tag
válasz
RandomGosu #2361 üzenetére
A mögé nálad alatta van, vagy a töltőcsatlakozó felé? Köszi a kommentet, próbálkozok. Megnéztem a töltőcsatlakozó is kissé mozog, ha bedugod a töltőt. Lehet kontakthiba?
-
zso73
veterán
válasz
RandomGosu #2357 üzenetére
privi ment.
-
Vagtam
tag
válasz
RandomGosu #2342 üzenetére
Okés, köszönöm a segítséget.
Tomi
-
Vagtam
tag
válasz
RandomGosu #2340 üzenetére
Okés, köszönöm a válaszod?
még valami....
Az új szoftverre honnan lehet szert tenni, egyáltalán honnan tudom meg, hogy milyen verzió van az egyémen
KÖszönöm :Tomi
-
laczkoo
tag
válasz
RandomGosu #2336 üzenetére
sajna nem tudom, h mennyibe kerult neki, de ha szervizekben erdeklodsz, meg fogjak mondani.
arra figyelj, h ne hagyd olyan szervizben, ahol nem mondanak pontos arat, ill ha ketelyeid vannak, keress utana neten a szerviznek.
-
laczkoo
tag
válasz
RandomGosu #2334 üzenetére
neha kihagyott a rezgo --> szerviz --> kontaktos volt, megcsinaltak
barmelyik teloval elofordulhat ez....
-
laczkoo
tag
válasz
RandomGosu #2331 üzenetére
Ismerosomnek volt vmi gondja a rezgovel, majd megkerdem, h mi volt pontosan a gond vele.
-
Algieba
őstag
válasz
RandomGosu #2331 üzenetére
A bátyám használta folyamatosan 2 évig, és működőképesen adta tovább. Megy a rezgője.
-
Agi70
aktív tag
válasz
RandomGosu #2325 üzenetére
A kicsi kijelző nem annyira nagy gond, a Garmin úgyis folyamatosan beszél
-
trassher
addikt
válasz
RandomGosu #2306 üzenetére
Bővebben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 1 / 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest