- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
sztara
aktív tag
válasz
spedyboy #1050 üzenetére
attól függ mihez szoktál hozzá...van akinek az 1 nap elég...mint pl nekem
hozzászoktam hogy naponta töltöm(n95).....am kevés...ha azt nézed...én ezért szerzek be pótakkut...ha elmegyek és ott nincs áram akkor akkucsere és kész...(a redbull az gyene
mit akarsz te azzal?
)
-
csab2
veterán
válasz
spedyboy #965 üzenetére
Tudod azzal, hogy kicsit odafigyelsz az írásodra, helyesírásodra, minket, többieket tisztelsz meg. Nem arról van szó, hogy minden esetben megfelelj a magyar helyesírás szabályainak és egy nyelvész professzor se tudjon belekötni a hozzászólásodba, de amit te művelsz az FELHÁBORÍTÓ. Én sem tudok helyesen írni, de azt - általában - észreveszem ha melléütök. Ugyanis visszaolvasom amit beírtam, és amit tudok azt javítom. Ez az egész IQ kérdése egyébként. Ne haragudj, nem akarok személyeskedni legkevésbé pedig megbántani, de némelyik hsz-on kiakadtam, tényleg.
-
válasz
spedyboy #958 üzenetére
Tartok tőle hogy te nagyon nem értesz a Symbianhoz,ezért is volt vele sok gondod és valószínűleg lesz is.
Nekem megy zenehalgatás közben a játék(java vagy Symbian alapu) vagy az üzenet kezelés esetleg a WiFi és az Opera is.Na de nekem nem is 12Mb RAM-al indul,hanem Minimum 15Mb-al.
A P990i "lassúságáról" -
sztara
aktív tag
válasz
spedyboy #946 üzenetére
ez van fent nekem n95-n...akkor elvileg erre is jó
kiegészítés:"Számológép. Jó még kommunikátorra, N71, N73, N91-re is... Reg code: 95271" -
válasz
spedyboy #904 üzenetére
Biztos hogy sztereóban szólt?Monóban nekem is megszólalt a kocsiban.
A 2.0-s BT-t tutira nem támogatja,maximum az A2DP-t!E65 Specifikáció szerintem nézegesd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest