Hirdetés
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
[B@Z]Hitman
csendes tag
válasz
Cimi+Csabi #3404 üzenetére
Hm, érdekes az én Olympusom kábele nem jó a nokiához mert túl nagy a csati. Ezekszerint a régebbi tipusokat nem eszi a telo.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Cimi+Csabi #3404 üzenetére
Nekem is amit az Olympushoz adtak ,meg a Mio GPs-hez azzal is működik!
-
[B@Z]Hitman
csendes tag
válasz
Cimi+Csabi #3397 üzenetére
Na ja, de ha új a sim akkor jön az új számból adódó macera amiből köszönöm szépen nem kérek! Ha minden más telefonnál meglehet oldani a régebbi simek lekezelését akkor itt miért nem?
Szal a nokia most csökkent a szememben azért, hiába a legnagyobb gyártó.
Most a nokia válaszában reménykedem, hátha tudnak valamit tenni az ügy érdekében. -
dussy
őstag
válasz
Cimi+Csabi #3397 üzenetére
De én pont azt nem ajánlottam!
-
[B@Z]Hitman
csendes tag
válasz
Cimi+Csabi #3394 üzenetére
Sajnos ezek a beállítások csak az mms wap és net-re jók, de semmi közük az sms-hez.
Erre már én is gondoltam rögtön az elején. Nem a beállításokkal van sajnos a gond, hanem a kártya lekezelésével. Írtam közben emilt a nokiának, hogy hátha a firmware frissítés megoldja a gondot. Sajna nemadnak a telóhoz usb kábelt alapból (mert csak azzal lehet frissíteni), ezért most várok mit válaszol a gyártó, nem akarok feleslegesen kábelt venni. -
Kimmuriel
aktív tag
válasz
Cimi+Csabi #3262 üzenetére
Kár, hogy csak most szólsz, épp előző nap vettem egyet 30 ropiért...
No sebaj, még így is megérte, nagyon patent kis gép!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Cimi+Csabi #3262 üzenetére
lesz az még olcsóbb is..
-
werttzui
addikt
válasz
Cimi+Csabi #3129 üzenetére
Az akku töltő az csontra tölti?
-
adik
őstag
válasz
Cimi+Csabi #3129 üzenetére
Thx, asszem lassan go to mobil-shop
-
adik
őstag
válasz
Cimi+Csabi #3125 üzenetére
Nekem leesett a tiéd, viszont neked meg nem az enyém. Szóval.
- 30 ezer az eddigitálnál.
- Mi? egy 2gb MicroSD?
- memóriakártya!Ez olyan, mint a "mi a szösz?"
Csak hogy on is legyek egy kicsit:
Van hozzá a gyárinál erősebb aksi? Az 5-ös jelű belemegy? Nem mertem bepróbálni... -
adik
őstag
válasz
Cimi+Csabi #3120 üzenetére
Mi egy 2gb-os MicroSD???
- memóriakártya!
hamár
és tudod mennyi egy billiárdasztal?
ezermilliárd asztal! -
Kimmuriel
aktív tag
válasz
Cimi+Csabi #3113 üzenetére
Offline Google Maps-es térképanyag (méghozzá csak a Budapest térkép!) önmagában már több, mint 1 GB-ot eszik...
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
Cimi+Csabi #3041 üzenetére
Mennyire tudod kihasználni a WiFi-t? Szerinted érdemes inkább a 6300i-t venni, van annyival jobb, mint amennyivel többe kerül (10-12k)? Magyarországon, de még Budapesten sincs sok ingyenes hotspot, ahol lehetne W-Lan-ozni, tehát nem tudom, mennyire van értelme...
Te nem bántad meg, hogy nem a sima 6300-t vetted? Hogyan vélekedsz erről?
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
Cimi+Csabi #3038 üzenetére
Nem hiszem, hogy fizetős lenne, legalábbis az alább linkelt oldalon ki volt írva, hogy Freeware. Gondolom csak a szolgáltatódnak kell kifizetni az adatforgalmi díjat.
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
Cimi+Csabi #3036 üzenetére
De fogalmam sincs, hogy működik-e rendesen, tekintve hogy nincs olyan telóm, amin meg tudnám nézni.
Én speciel ezt találtam, ahogy elnézem elég népszerű, tehát olyan nagyon rossz azért nem lehet.
-
adik
őstag
válasz
Cimi+Csabi #3009 üzenetére
Igen, amit tegnap vettem telefont 52@ré-hu9yé, azt most adjam el, aztán dobjak rá egy valag pénzt akorábban ecsetelt szükségességű térkép miatt... Nem rossz ötlet! Nem véletlenül annál a cégnél dolgozol főnökként, ahol én?
(Magánügyem: legrosszabb esetben rehabilitálom a doboz mélyén pihenő pédéámat, vagy jpeg képként beszkennelem a térképeket)
-
wiesmann
csendes tag
válasz
Cimi+Csabi #2989 üzenetére
Mi a különbség a 6300 és a 6300i között? Hol lehet egyáltalán i-t kapni?
Én még nem is láttam... -
Zoli-206
senior tag
válasz
Cimi+Csabi #2986 üzenetére
Hát lehet olyat kellett volna
, vagy majd veszek hozzá egy i betüt
-
calamites
őstag
válasz
Cimi+Csabi #2977 üzenetére
Szia! Én igazából jóféle témákat szeretnék letölteni, ha ebben tudnál segíteni, azt megköszönném.
-
wiesmann
csendes tag
válasz
Cimi+Csabi #2974 üzenetére
Hogy miért? Én még nem sok mindent találtam a neten, ami TÉNYLEG ingyenes...
Sőt! Ahol az a varázsszót látom hogy "ingyenes" vagy "free" már meg sem nyitom a site-ot. Ódzkodok az ilyesmitől. Egy ismerősöm letöltött egy játékot valahonnan... Ezzel együtt "előfizetett" heti három "tartalomra" potom 2100+ÁFÁért valami szarra...
Gondolhatod mekkorát nézett, mikor megkapta a számlát. Nem bízom az internetes csodacégekben. Inkább fizetek a Vodának 780+ÁFÁt és talán nem vágnak át. Vagy van jobb 5letetek? Amúgy a 6300 kezeli a játékokat?Ui: hogyan tudom a "gyári" jelszevam megváltoztatni? Kezdem unni, hogy ahányszor ide belépek, előtte a regisztrációs emilt kell megnéznem, hogy kimásoljam az idevaló jelszót.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Cimi+Csabi #2924 üzenetére
hálistennek megoldja a problémát a lenti kis trükk, én is megjátszottam. Azóta a 8800-ba is Sirocco akkut tettem, más tészta, hogy az csak nehezebb lett, a méret megfelelt.
Elég mókás, hogy a 600 mAh Li-ion akkut 700 mAh Li-polymerre cserélve MEGDUPLÁZTAM a készenléti időt! És csak a súlya lett kicsit nehezebb, de eddig sem volt egy könnyű darab a rozsdamentes acél borítás miatt.Gondoljatok bele, ha 6300-hoz létezne BL-5C méretű Li-polymer, simán kibírna 10 napot!
-
yanna
addikt
válasz
Cimi+Csabi #2935 üzenetére
Akkor asszem én is beruházok, ennyit mindenképp megér, és vsznű ez még javul is egy kicsit.
(Monnyuk figyelni kell, mert van 850 mAh-s is.)
-
yanna
addikt
válasz
Hali!
Jó ez a 6300 upgrade
Teszt eredmény született? Mennyi plusz időt sikerült kicsikarni? -
Takhanto
őstag
válasz
Cimi+Csabi #2930 üzenetére
Sagem telefonom is ilyet csinált,és asszem nem a telefon a ludas hannem a csatlakozás(vodafone),arról cseréltem le 6300-ra és eddig még nem csinált ilyet.Ha később előjön nálam is akkor szerintem nem a telefon hibája,.
Sőt most kérdeztem az asszonytól hogy nála a samsungnál (panonos) volt-e ilyen,és képzeljétek nála is volt recsegés!
-
Sipi16
őstag
válasz
Recseghet. Sok ismerőstől hallottam ezt és megkértem őket, hogy mutassák már meg. Erre megtudtam, hogy a legújabb discosláger megvága (ahol eléggé nagy basszus van) és ott bizony recseg. Aztán mondtam neki, hogy ha nagyon tetszik ez a hang akkor vegyen vissza a hangerőből, de le is cserélhetné valami egyszerűbbre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest