- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Vasútállomáson gyerek vmi W200-al a kezében a tömeg közepén mozgatta a testét és végtegjait de csak ennyit lehetett hallani: dub dub dub dub dub semmi mást és az is recsegett de nagyon
Szerintem neki még a 128 is sok... na meg egyébként is, el sem tud addig számolni
Az ilyenek olvasnak úgy, hogy tizenhúszónnyóz
(persze lehet, hogy egy zseni csak én ítéltem meg rosszul
)
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
A D900-as példát viszont úgy látom nem értetted meg
A motot nem hasonlítottam a samsunghoz azt akartam érzékeltetni, hogy ez nem a csúcs ebből a szériából az a V9 lesz majd valamikor ha ideér
Az ára egy dolog, mutass egy olyan jó készüléket amit nem áraznak túl a megjelenésekor! Mindegyik gyártó ezt csinálja, a fanatikusok úgyis megveszik amint kikerül a polcokra és nem foglalkoznak azzal, hogy az első 2-3 hónapban jelentősen esik az ára addig amíg be nem áll egy olyan szintre ami kb a tudásához való. (kivétel a speckó telók gondolok itt a DG készülékekre, vagy pl nokia speckó csúszkájára (luna? scirocco? nem jut eszembe a neve) azok ára mindig is magasabb lesz mint amennyit valóban tudnak, érnek).
Egyébként jó teló lett és végre látni valami haladást a motonál, az utóbbi pár hónapban messze felülmúlták az utóbbi kb 2 évüket amikor is nem csináltak szinte semmit igaz rosszat sem csak hiányzott az újdonság
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Tesla topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest