Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Mennyit bír az akksija? Olvastam egy második napra pirosodót ami nem túl jó, más tapasztalat?
-
_seth_
veterán
Kivételesen ennek a formája vhogy nekem nem tetszik annyira mint egy V3xx vagy V3i alakja.
SMS-nél mi ez a 200 db max? V3im, V3x-el nincs ilyen korlát... nekem pl a V3x-emben van kb 150 sms és 1 egységet jelez csak a 6-ból (igaz azt azóta, hogy egyáltalán sms van benne).
V3x, V3xx zenelejátszója is irányítható becsukott állapotban
Eltűnt menüpont: legutóbb egy V3im-el szórakoztam amiből eltűnt a hívószámkijelzésre vonatkozó menüsor és én sem tudtam vele mit kezdeni(igen, logikus lépés lenne új szoftot rakni rá ami ugye menne is ha nem V3im lenne az a készülék és nem lenne más a bill kiosztása, integrált itunes benne és egyéb apróságok...)
Kézbesítés: azt azért tegyük hozzá, hogy van benne ilyen de minden üzinél be kell állítani ami azoknak akik használják nem túl jó pont.
Egyébként ránézésre a menüje megegyezik ennek a V3xx-el ami annyira azért nem is meglepő mivel nagyon hasonló a két készülék.
microSD: a kártya ki és behelyezésének megoldásáért vkit nagyon meg kellene verni... én pl alig tudtam kivenni a kártyát V3im/V3xx-ből már kezdtem feladni de végül sikerült... V360/V3x, mindegyikből könnyen ki lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Motorola egy sereg változatot készített már a sikeres V3 nyomán. A V6-ra azt írták, hogy maxx.
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Suzuki topik
- Óvodások homokozója
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest