Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadesz bela
csendes tag
Hellosztok!!
nekem is sikerült beruházni egy ilyen telefonra
baroLenne egy nagy kérésem tőletek:
Nem kaptam hozzá magyar használati útmutatót és itt érdeklődnék, hogy nincsen-é valakinek egy ilyen használati útmutatója digitális formátumban??
segítségeteket előre is köszönöm
hb
-
n@p@lm
őstag
Viszont utálom, hogy a nem fogadott hívásokra és a beérkezett üzenetekre néhány percenként csippanással figyelmeztet a készülék
én meg pont ezért (is) veszek motorolákat. -
ALI_G
veterán
az kafa.
Nem állítottál be újonnan csengőhangot SMS-hez? (most hirtelen nem is tudom lehet-e ilyet)
Mert én egyszer híváshoz állítottam be egy rosszul megvágott MP3-at és akkor bejövő hívásnál nekem is bénázott.Ments minden számot a SIM kártyára és állítsd a gyári állapotba a telót. Persze lehet nem lesz semmivel se jobb, ez csak egy tipp.
-
amanoba
őstag
ha smst kapok lefagy a telo
és egyszercsak eltünt belöle a keretes menünézet..ill. a lehetösége nem,de ha arra állitom akkor is listásan jelenik meg.
valamint nem találom (sztem eltünt) a flight mode menüpontot se.
vki?szoft frissitést probáltam a telorol,de azt irja nem talál uj szoft.ot hozzá.. -
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #115 üzenetére
Akkor egy próbát feltétlen megér.
köszi. -
ALI_G
veterán
szomorú. Pár napja megint kezdi ezt a nyavaját. Újraindulgat. gari lejárt.
-
Windex
tag
Köszi a gyors választ! A 3G az nekem is ki lenne kapcsolva nagyrészt. Reménykedtem, hogy használható a vaku külön. (hozzászoktam a W550-en a mindent bevilágító fényhez
)
Akkor már csak valahol egy kártyafüggetlent kéne találnom, ami debrecenben bolti garis, vagy gyártói garis.
-
ALI_G
veterán
ha elolvastad akkor látható, hogy eleve nem sok embernek van ilyen teló (ami teheti akár vonzóvá is), meg az is látható, hogy az enyém volt 2x gariban, de jelenleg szuperál rendesen (kopp-kopp)
Az akksi, ha be van kapcsolva a 3G akkor bizony 2 nap és kileheli a lelkét. De nélküle 3-4 nap (nekem jelenleg full ki van kapcsolva minden felesleges zabáló dolog, csak ha kell, akkor lövöm be, így remélhetőleg kevesebb meglepi ér).vaku? Hát ha elindítom a fényképezőgépet akkor bekapcsolhatom a vakut és kivilágítja a szemedet is, ha meg exponálsz, akkor még rátesz egy lapáttal és a napot is elvakítja
-
Windex
tag
Sziasztok!
Gondolkodom most egy ilyen teló vásárlásában, de felmerült bennem pár kérdés.
Mennyit bír az aksija átlagos használat mellett?
A vaku használható sima fényként, vagy csak fényképezésnél lehet használni?
Van valamilyen hibája ami sokat ront az összképen? -
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #108 üzenetére
Visszakaptam a mobilom ma. Szoftver-t "javítottak" rajta, vagyis gondolom megint frissítették, de kizárt, hogy egy 1 éves modellhez legyen újabb szoftver, szóval sztem megint ugyanez ment rá. Most kaptam egy 3-4 oldalas motorola szervíz által csinált tesztről papírt amin rajta van egy rakás eredmény. Mind "pass".
Nézem a garancia papírom és nem töltötték ki rendesen. Szóltam, hogy
-ez biza' nincs kitöltve.
-mit kezdjek?
-töltse ki, mert így nem vihetem el, nem hosszabították meg a garanciát és amíg a szervízben volt, lejárt ápr. 1-jén.
-dehogy én nem tölthetem ki.
-hívja fel a szervízt vagy csináljon vmit.
Erre nagy nehezen ő kitöltötte, 14 napot adott rá.Át akartak verni vagy mi?! Ha holnaptól megint elkezdené amit csinált, akkor semmit se tehetnék, még jó, hogy kitöltetem vele...nem?
-
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #108 üzenetére
Igazából ha megjavul, nem hiszem, hogy kicserélném. Megnézegettem mik vannak, hát csak pár példány jöhet szóba helyette és ilyenkor ha cserél az ember, jobbat akar. Elvileg ezért a pénzért jobbat is kellene kapjak (57k volt).
na mindegy, én szeretem a v6-ot kívül belül, csak egy motorola ne csináljon többet ilyet, hogy kikapcsol hívás közbenha visszajön, talán jövőhét csütörtök-pénteken, akkor írok, mit mondtak, mit csináltak.
-
Új számla készül, a garancia az új készülékre a csere napjától él.
Bog arra gondol, h. három munkanapon belül nem cserélik, ha nem tapasztalják a hibát. Ez így tiszta. Persze, elküldhetik bevizsgálásra szervizbe, ezután pedig kicserélik a készüléket, ha az tényleg hibás.
A te helyzeted azért más, mert itt nem arról van szó, h. hibás-e a készülék v. sem. A bizalmad megrendült a típusban, ezért kéred a cserét. Ennek jogosságát az Egyedi Igénykeztelési Csoport vizsgálja, ilyenkor (gondolom) azt figyelik, hányszor volt szervizben a telefon -esetleg u.azzal a hibával.
-
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #106 üzenetére
még egy kérdés, hogy ha ez lesz, hogy kapok egy vaccsi új készüléket akkor arra megint 1 év garanciát kapok? (csak mert egy másik esetben amikor nem telefonról volt szó és a szervíz kicserélte a hangcuccomat akkor nem kaptam rá csak 3 hónap plusz garanciát, holott arra is egy év volt újkorában)
egyébként most olvastam Bog-nak egy bejegyzését a te blogodban, hogy ha nem tudom reprodukálni a hibát amit mondok, akkor nem is köteles bevenni? de szerintem csak rosszul értelmezem a mondatot
[bog_hsz-e]
-
-
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #104 üzenetére
aha (én is így sejtettem,de ezért egy másolatot küldök magamnak, ezzel bizonyítandóan, hogy az biza elment
).
és egyébként milyen igényeim lehetnek? Azonos tipusú telefonra ha még árulják (pannon még árulja), vagy egy másik telefonba beszámolják az árát (ha igen, melyik árat számolják?).
-
-
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #102 üzenetére
igen, nekem írtad. Ezért rá is kérdeztem a pannonnál. Ha 3. alkalommal megy szervízbe és utána is fennál a probléma akkor e-mailben -ahogy mondtad is- kérhetem a cseréjét a telefonnak, de az is egyéni elbírálás alapján működik.
Ha visszajön most is és fentáll a hiba akkor mindeképp visszaviszem mégegyszer, mert még belefér a garanciába. Csak én attól félek, hogy mivel le fog járni hamarosan a garancia így könnyedén elhúzhatják az időt mondjuk az elbírálással, főleg ha azt is hozzáveszem, hogy a hiba az első javítást követően hetekig nem ált fenn.De egy e-mailt megér így is ha a 2. javítást követően is fent fog álni. Nem vesztek semmit.
-
-
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #99 üzenetére
2 hónap
ápr. 1ig garis, most ez 2 héttel megint tolódik...
egyébként nem tudtuk helyben reprodukálni a gondomat, hogy hívás közben és fogadáskor kb. 5-ből 1x újraindul, de azért legalább próbálkozott a csaj aki fogadott. -
nemma
addikt
Emberek, hát miért vesztek ti Motorolát?
-
-
ALI_G
veterán
a v6-om megint szervízben van, nagyjából ugyanazzal a bajjal
-
ALI_G
veterán
Múlt héten jött az SMS, hogy megérkezett a phone a pannonhoz. Gyorsak voltak, de csak szoftvert frissítettek. Érdekes módon azóta jó, pedig csak az utóbbi 2 hónapban csinálta. Azt is észrevettem, hogy tovább bírja az akksi, szóval nem csak bug javításokat tartalmaz, hanem jobban spórol az akksival, végre bírja 3 napig sok telefonálás mellett is (3 nap alatt kb. 2 óra beszélgetés, éjjelre kikapcsolom az antennáját -repülő üzemmód-).
-
ALI_G
veterán
hoppá, a samsunggal is már kétszer megszakadt a vonal (újraindulás vagy fagyás még nem volt). A SIM kártyával lehet baj? Ha igen, milyen és milyen tünetek lehetnek?
-
ALI_G
veterán
elvittem, 2 hetet jósolnak neki. felviszik pestre természetesen, addig kaptam vmi samsungot, kb. 1000 Ft.os lehet újonnan.
-
ALI_G
veterán
Valaki tudja, hogy lehet az SMS-eket elmenteni gépre?
-
-
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #88 üzenetére
aha. mindesetre érdekes jelenség. Engem inkább az aggaszt, hogy kezdi megadni magát
fogalmam sincs miért indul újra, ha 8 hónapig nem csinálta, akkor miért jön rajta elő, aztán meg ez a SIM kártyás dolog.
Kedden viszem szervízbe, majd leírom mi lett. -
Bazsó
tag
válasz
Viktor0610 #88 üzenetére
nincsenek gumi távtartók...van vmi kidomborodás lent, ahol összeér a fedlap felső éle és a dudor belső része, de az inkább keményebb műanyag, nem tűnik fáradékonynak.. viszont néha nekem is hagy nyomot, minnimálisat de hagy..mondjuk elhanyagolhatóan a v3ashoz képest.
-
-
ALI_G
veterán
pannon még forgalmazta 2 hete, meg a V8-at is.
Az én V6-om közel egy éves kezd lenni, december óta újraindulgat, mától meg van, hogy nem tudom beírni a PIN kódot meg semmit nem vesz be, csak a piros kikapcsoló gombot. SIM kártya ki-be, aztán működik azóta, de már második alkalommal játszotta ezt meg
Megy gariba amint lehet.
Furcsa, hogy a szoftver hiba nem jön ki hamarabb, nem hiszem hogy hardver hibás lenne. Egyszer se ejtettem le, karc sincs rajta, olyan mint mikor megvettem. -
kofee
tag
Szevasztok!
A tulajoktól kérdezném, hogy a billentyű hagy nyomot a belső kijelzőn!?
Már korábban is kérdeztem itt, de akkor nem pörgött így a topic és nem kaptam rá választ! (más fórumokban már válaszoltak ugyan, de szeretek több forrásból táplálkozni
)
Köszi
-
_seth_
veterán
Mennyit bír az akksija? Olvastam egy második napra pirosodót ami nem túl jó, más tapasztalat?
-
amanoba
őstag
válasz
adnoctum18 #71 üzenetére
sztem ott kérdezz rá, ahol venni szeretnéd, mert ez a származási helytől is függ...
egyébként sztem megéri, öcsém is épp most rendelt a gsmdepo-ról.. 39ért.
telo, töltő, adatkábel, sztereo hedszet meg talán törlőkendő... -
adnoctum18
senior tag
Up!
-
adnoctum18
senior tag
Hi!
Ilyen telefont szeretnék venni.
Kérdéseim:
-Mi van a gyári csomagban?
-Megér ez szerintetek 40kt újonnan függetlenül? -
Brent
aktív tag
Nem tudja valaki véletlenül hogy a V6 mennyibe kerül a Westendes Media Markt boltban ? Mert a hivatalos M M oldalon nem képesek kiírni az árat és a szórólapon sincs rajta..
-
kola04
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem telóval kapcsolatban. én ezt telót használom (külföldről behozott példány) magyar szoftver van rajt. Kérdésem adatátvitellel kapcsolatban lenne: t-mobil rendszerében használom, de főképernyőn mindig csak 3g -t mutat (könyve szerint oda 3.5g is kitudna írni,igaz hogy az a eredeti angol szoftverhez készült, de ezt még sohasem láttam).Tehát az lenne kérdésem hogy nálatok ott mit mutat,illetve adatátviteli sebességgel kapcsolatban: átlag 100-160 k többszálú letöltés esetén volt 260k egyszer.Sokfelé probáltam de nemvolt lényeges eltérés sebességben .Nálatok volt több is? software verzióm:
SIM: Ready ** USIM: YES
Mobile: Motorola CE, Copyright 2006 ** Model: RAZRV6 ** Version: R26111VL_U_96.66.73BR -
kofee
tag
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy ennél a modellnél is nyomot hagy a billentyűzet egy idő után a belső kijelzőn?
-
-
kbalint
csendes tag
Ezt fogom megvenni, kell a hsdpa, meg a mostani már gyengélkedik. Ez lesz a 4. motorolám.
A vodafon mikor veszi már fel végre készülékei közé a v6-ot?
Karácsonyig meg nem akarok várni. -
ALI_G
veterán
Sajnálattal látom, hogy vagy kevés ilyen tulaj van, vagy azokat nem érdekli a dolog.
Meg van a mobil, kicsit több mint 1 hónapja. Az akksija siralmas!!! 1 nap komolyabb aktív használat mellet, ami szerintem csak nekem komoly aktív, mert 2 nap (=max 48 óra) ha napi 30 perc mp3-at hallgatok fülhallgatóval, és 30 percet beszélgetek naponta maximum. 2-5 SMS/nap megírása, no game, 1-2 kép/nap és ennyi. 2. napra pirosban van estére.
Az akksi a szar, vagy ennyit bír? -
ALI_G
veterán
up
-
ALI_G
veterán
Hali, fontos kérdésem lenne. Most fogok venni egy Transcend 2GB-os MicroSD karit.
Kérdésem, hogy számíthatok valami gondra, vagy gond nélkül vinnie kell?
(légyszi egy privit is dobjatok)
köszi. Ali -
blueMerle
veterán
Bizonyára legfeljebb a wap és mms beállítások, illetve egy-két háttérkép kapott helyet, de minden a gyári. Természetesen kártyafuggö a pannonos teló. Egyébként mostanság egyik szolgáltató sem ''butítja'' a telefont, legfeljebb beletolja saját arculatát. Ha ezzel nem tudsz egyuttélni, vegyél kártyafuggetlenul telefont.
-
Dollface
tag
válasz
blueMerle #48 üzenetére
OK,akkor rosszul fogalmaztam.
Halottam már hogy a Pannon is bele-bele piszkálgat a telefonokba és nem marad minden olyan mint a független verzión.A T-Mobile és a Vodafone nevetséges amit csinál,ezért nem veszek náluk SOHA telefont.Lebutított telefonért nem adok pénzt.
Kíváncsi lennék hogy a V6 -al mi a helyzet... -
Dollface
tag
Sziasztok.
Most készülnék ilyen telót venni a Pannon-nál.
DE!
A kérdésem az lenne hogy különbözik-e BÁRMIBEN(!) is a független változattól? (a lock-ot kivéve természetesen...) Tehát Pannon-os szoft van rajta vagy nem piszkáltak bele és full gyári az egész?
Köszi előre is. -
KillDon
tag
Ja nem, most másikra gondoltam.
Ez az a 3,5G-s teló?
-
KillDon
tag
Ez nagyon tetszik ez a teló. Valakinek tapasztalata?
-
(Kolombusz)
veterán
Na, egy ilyenre beneveznék, ha elérhető lenne vidéken is a 3g a voda hálózatán.
De mivel ez a közeljövőben nem várható, ezért marad a jó kis V3i. -
kovy79
őstag
Nekem tetszik.
Ez a Motorola Backup és az online szoftverfrissítés jól hangzik. -
gabó
tag
válasz
Viktor0610 #24 üzenetére
Ez is igaz, hogy más teloknál sokkal hosszann ideig bírja az aksi..de uez volt a többi motonál is. Ahogy nézem az aksi uaz mint a V3x...-nél.
Bog: ez is igaz, bár kevesen használnak valóban 2,5G-nél jobb hálózatot, ezért ez is kibírható ha csak tesztelsz -
joshua7
veterán
válasz
Viktor0610 #20 üzenetére
Én szerettem ezt a telót, 3 év után mutternek adtam...
bár talán a Motorola tudhatja magáénak az egyik legmárkahűbb vásárlói csoportot.
... de megutáltam őket, h n+1-edik rókabőrön kívül nem tudnak mást, így átpártoltam. Most SE-ra. -
blueMerle
veterán
válasz
Dr.Anonymus #22 üzenetére
Na igen, ez már telefon
Sajnos fura mód még nem volt hozzá szerencsém élöben, de akik már megfogdosták, csupa jót mondanak róla. Nekem ami az etalon Nokiában az az N73. Mert egyben van (semmi csuszka meg nyitogatósdi), árához képest nagyon sokat tud, kézben tartva a forma az ergonómia szinte tökéletes.
V3x em volt, gyorsan túladtam rajta, a kezelése gyatra volt, bár a tudása az nagyon ott van. Nagyon szerettem régen a Motot, a V3x személyében újra adtam a márkának egy esélyt de azt is elbénázta. Ameddig EZ a menü lesz a Motokban, addig biztos nem veszek. Ez komolyan mondom rosszabb mint a Nokia régi S40 -es kirohanásai melyek egy kaptafára készultek.
Az meg hogy eltunik egy menupont, az a Motorola telóknál teljesen ''megszokott''. Nekem L7-böl tunt el ébresztö, videók és a beállítások!!! Egy flash segített rajta mindig -
KillDon
tag
Nekem se nagyon tetszik, tudásra se nagy szám.
-
Meta
tag
Szerintem szép készülék, bár néhány idegesítő dolgot megoldhattak volna benne. (pl a ki nem kapcsolható hangjelzés )
A teszt viszont nagyon jó és öröm volt olvasni
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Skipqer
tag
válasz
Dr.Anonymus #22 üzenetére
Jujjj de iszonyatosan ronda ez!!!
-
mrlujoak
veterán
Nekem kifejezetten a zenefunkció gombjai tetszenek.
A többit már láttuk...
mrlujoak -
joey04
titán
Ennek ha jól tudom van Ferrari Edition kiadása is.Nem tudja vki h azt be lehet-e szerezni az országban?Gondolom boltba csak úgy nem árulják, de rendelésre vajon tudnak hozni boltok?
-
-
gabó
tag
Beszéd és készenléti időt ki lehet tolni, ha nem állandó 3G hálózatot használ az ember, 2 napig kibírja aránylag sok beszélgetéssel.
Szerintem sok újdonság nincs benne az előző V3-as sorozathoz képest -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610 #20 üzenetére
Nem, itt a billentyűzet lezáródhat automatikusan a júzer által óhajtott másodpercek eltelte után. Viszont az 5 percenkénti eseményfigyelmeztető csipogást sajnos mégsem lehet kikapcsolni: na az tényleg idegesítő.
-
-
csibra
tag
Borzasztóan idegesítő a motorolákban az oldalsó gombon lévő profilválasztó (V300-am volt egy darabig) amit ráadásul át sem lehet programozni, és mindig csipog az ember zsebe, meg el is állítódik. Ebbenis így működik?
-
ALI_G
veterán
a pics*ba, már elnézést. Egy ilyenbe tegyetek már nekem oprendszert és már viszem is haza!
-
István70
tag
Kicsit drága nem?
Ennyiért már egy sokkal jobb telefont lehet venni...
-
AMD Power
titán
Motorola V6:
113990Ft -
BlacKSouL
addikt
Azt valaki elárulhatná, hogy a kis kávéscsésze középen fönt mit jelent, mert erre nem sikerült rájönni, sem eltüntetni. Elvileg nem határidő figyelmeztetés. Nem is Java utalás.
Az előlappal nekem az a bajom, hogy túl lesötétítették, ezáltal jobban kijön a tükrössége, és ha le van téve az asztalra, akkor egy ujjlenyomat-gyűjteményt látok. Egyébként jó kis telefon, Opera minivel nagyon barátságosan lehet böngészni vele. Jó súlyos cucc, érezni hogy van benne anyag. És a borítása is kellemes, olyan gumiszerű, de annál keményebb.
Ja, amúgy 70 papír Pannon-nál
[Szerkesztve] -
ragazzo
őstag
Úgy látom a Motorola folytatja az eddigi jól bevált receptet, és ismét szép telefont sikerült létrehozniuk.
-
_seth_
veterán
Kivételesen ennek a formája vhogy nekem nem tetszik annyira mint egy V3xx vagy V3i alakja.
SMS-nél mi ez a 200 db max? V3im, V3x-el nincs ilyen korlát... nekem pl a V3x-emben van kb 150 sms és 1 egységet jelez csak a 6-ból (igaz azt azóta, hogy egyáltalán sms van benne).
V3x, V3xx zenelejátszója is irányítható becsukott állapotban
Eltűnt menüpont: legutóbb egy V3im-el szórakoztam amiből eltűnt a hívószámkijelzésre vonatkozó menüsor és én sem tudtam vele mit kezdeni(igen, logikus lépés lenne új szoftot rakni rá ami ugye menne is ha nem V3im lenne az a készülék és nem lenne más a bill kiosztása, integrált itunes benne és egyéb apróságok...)
Kézbesítés: azt azért tegyük hozzá, hogy van benne ilyen de minden üzinél be kell állítani ami azoknak akik használják nem túl jó pont.
Egyébként ránézésre a menüje megegyezik ennek a V3xx-el ami annyira azért nem is meglepő mivel nagyon hasonló a két készülék.
microSD: a kártya ki és behelyezésének megoldásáért vkit nagyon meg kellene verni... én pl alig tudtam kivenni a kártyát V3im/V3xx-ből már kezdtem feladni de végül sikerült... V360/V3x, mindegyikből könnyen ki lehet venni. -
VD
őstag
Nagyon jó kis gép!
Motorolából idáig a L7-vel V3i-vel és V3x-vel voltak hosszabb távú, és elég jó tapasztalataim.Azok alapján ez is nagyon jónak tűnik!!!
Bár látam képen a Ferrari edititon-t ebből, na az valami ocsmány! -
Bodz
nagyúr
A cikk nagyon jó és a telefon is.
[Szerkesztve] -
Ste
addikt
teccik
ide vele -
csudri
őstag
Jól néz ki a telcsi és a HSPDA is dicséretes. Arról tudni már valamit, hogy mikor jelenik meg itthon valamelyik szolgáltató árlistájában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Motorola egy sereg változatot készített már a sikeres V3 nyomán. A V6-ra azt írták, hogy maxx.
- OLED monitor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- DeepCool LQ360: Ötödik generáció
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jogász topic
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Engedd szabadjára a számítógéped valódi erejét a G.SKILL TRIDENT z RGB DDR4 kittel!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest