- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz Viktor0610 #99 üzenetére
2 hónap ápr. 1ig garis, most ez 2 héttel megint tolódik...
egyébként nem tudtuk helyben reprodukálni a gondomat, hogy hívás közben és fogadáskor kb. 5-ből 1x újraindul, de azért legalább próbálkozott a csaj aki fogadott. -
MODERÁTOR
-
ALI_G
veterán
válasz Viktor0610 #102 üzenetére
igen, nekem írtad. Ezért rá is kérdeztem a pannonnál. Ha 3. alkalommal megy szervízbe és utána is fennál a probléma akkor e-mailben -ahogy mondtad is- kérhetem a cseréjét a telefonnak, de az is egyéni elbírálás alapján működik.
Ha visszajön most is és fentáll a hiba akkor mindeképp visszaviszem mégegyszer, mert még belefér a garanciába. Csak én attól félek, hogy mivel le fog járni hamarosan a garancia így könnyedén elhúzhatják az időt mondjuk az elbírálással, főleg ha azt is hozzáveszem, hogy a hiba az első javítást követően hetekig nem ált fenn.De egy e-mailt megér így is ha a 2. javítást követően is fent fog álni. Nem vesztek semmit.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ALI_G
veterán
válasz Viktor0610 #104 üzenetére
aha (én is így sejtettem,de ezért egy másolatot küldök magamnak, ezzel bizonyítandóan, hogy az biza elment ).
és egyébként milyen igényeim lehetnek? Azonos tipusú telefonra ha még árulják (pannon még árulja), vagy egy másik telefonba beszámolják az árát (ha igen, melyik árat számolják?).
-
MODERÁTOR
-
ALI_G
veterán
válasz Viktor0610 #106 üzenetére
még egy kérdés, hogy ha ez lesz, hogy kapok egy vaccsi új készüléket akkor arra megint 1 év garanciát kapok? (csak mert egy másik esetben amikor nem telefonról volt szó és a szervíz kicserélte a hangcuccomat akkor nem kaptam rá csak 3 hónap plusz garanciát, holott arra is egy év volt újkorában)
egyébként most olvastam Bog-nak egy bejegyzését a te blogodban, hogy ha nem tudom reprodukálni a hibát amit mondok, akkor nem is köteles bevenni? de szerintem csak rosszul értelmezem a mondatot [bog_hsz-e]
-
MODERÁTOR
Új számla készül, a garancia az új készülékre a csere napjától él.
Bog arra gondol, h. három munkanapon belül nem cserélik, ha nem tapasztalják a hibát. Ez így tiszta. Persze, elküldhetik bevizsgálásra szervizbe, ezután pedig kicserélik a készüléket, ha az tényleg hibás.
A te helyzeted azért más, mert itt nem arról van szó, h. hibás-e a készülék v. sem. A bizalmad megrendült a típusban, ezért kéred a cserét. Ennek jogosságát az Egyedi Igénykeztelési Csoport vizsgálja, ilyenkor (gondolom) azt figyelik, hányszor volt szervizben a telefon -esetleg u.azzal a hibával.
Xiaomi 13T
-
ALI_G
veterán
válasz Viktor0610 #108 üzenetére
Igazából ha megjavul, nem hiszem, hogy kicserélném. Megnézegettem mik vannak, hát csak pár példány jöhet szóba helyette és ilyenkor ha cserél az ember, jobbat akar. Elvileg ezért a pénzért jobbat is kellene kapjak (57k volt).
na mindegy, én szeretem a v6-ot kívül belül, csak egy motorola ne csináljon többet ilyet, hogy kikapcsol hívás közbenha visszajön, talán jövőhét csütörtök-pénteken, akkor írok, mit mondtak, mit csináltak.
-
ALI_G
veterán
válasz Viktor0610 #108 üzenetére
Visszakaptam a mobilom ma. Szoftver-t "javítottak" rajta, vagyis gondolom megint frissítették, de kizárt, hogy egy 1 éves modellhez legyen újabb szoftver, szóval sztem megint ugyanez ment rá. Most kaptam egy 3-4 oldalas motorola szervíz által csinált tesztről papírt amin rajta van egy rakás eredmény. Mind "pass".
Nézem a garancia papírom és nem töltötték ki rendesen. Szóltam, hogy
-ez biza' nincs kitöltve.
-mit kezdjek?
-töltse ki, mert így nem vihetem el, nem hosszabították meg a garanciát és amíg a szervízben volt, lejárt ápr. 1-jén.
-dehogy én nem tölthetem ki.
-hívja fel a szervízt vagy csináljon vmit.
Erre nagy nehezen ő kitöltötte, 14 napot adott rá.Át akartak verni vagy mi?! Ha holnaptól megint elkezdené amit csinált, akkor semmit se tehetnék, még jó, hogy kitöltetem vele...nem?
-
Windex
tag
Sziasztok!
Gondolkodom most egy ilyen teló vásárlásában, de felmerült bennem pár kérdés.
Mennyit bír az aksija átlagos használat mellett?
A vaku használható sima fényként, vagy csak fényképezésnél lehet használni?
Van valamilyen hibája ami sokat ront az összképen? -
ALI_G
veterán
ha elolvastad akkor látható, hogy eleve nem sok embernek van ilyen teló (ami teheti akár vonzóvá is), meg az is látható, hogy az enyém volt 2x gariban, de jelenleg szuperál rendesen (kopp-kopp)
Az akksi, ha be van kapcsolva a 3G akkor bizony 2 nap és kileheli a lelkét. De nélküle 3-4 nap (nekem jelenleg full ki van kapcsolva minden felesleges zabáló dolog, csak ha kell, akkor lövöm be, így remélhetőleg kevesebb meglepi ér).vaku? Hát ha elindítom a fényképezőgépet akkor bekapcsolhatom a vakut és kivilágítja a szemedet is, ha meg exponálsz, akkor még rátesz egy lapáttal és a napot is elvakítja
-
Windex
tag
Köszi a gyors választ! A 3G az nekem is ki lenne kapcsolva nagyrészt. Reménykedtem, hogy használható a vaku külön. (hozzászoktam a W550-en a mindent bevilágító fényhez )
Akkor már csak valahol egy kártyafüggetlent kéne találnom, ami debrecenben bolti garis, vagy gyártói garis.
-
ALI_G
veterán
szomorú. Pár napja megint kezdi ezt a nyavaját. Újraindulgat. gari lejárt.
-
ALI_G
veterán
válasz Viktor0610 #115 üzenetére
Akkor egy próbát feltétlen megér.
köszi. -
amanoba
őstag
ha smst kapok lefagy a telo
és egyszercsak eltünt belöle a keretes menünézet..ill. a lehetösége nem,de ha arra állitom akkor is listásan jelenik meg.
valamint nem találom (sztem eltünt) a flight mode menüpontot se.
vki?szoft frissitést probáltam a telorol,de azt irja nem talál uj szoft.ot hozzá..Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
ALI_G
veterán
az kafa.
Nem állítottál be újonnan csengőhangot SMS-hez? (most hirtelen nem is tudom lehet-e ilyet)
Mert én egyszer híváshoz állítottam be egy rosszul megvágott MP3-at és akkor bejövő hívásnál nekem is bénázott.Ments minden számot a SIM kártyára és állítsd a gyári állapotba a telót. Persze lehet nem lesz semmivel se jobb, ez csak egy tipp.
-
n@p@lm
őstag
Viszont utálom, hogy a nem fogadott hívásokra és a beérkezett üzenetekre néhány percenként csippanással figyelmeztet a készülék
én meg pont ezért (is) veszek motorolákat. -
hadesz bela
csendes tag
Hellosztok!!
nekem is sikerült beruházni egy ilyen telefonra
baroLenne egy nagy kérésem tőletek:
Nem kaptam hozzá magyar használati útmutatót és itt érdeklődnék, hogy nincsen-é valakinek egy ilyen használati útmutatója digitális formátumban??
segítségeteket előre is köszönöm
hb
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs