- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ezt úgy értettem, hogy még mielőtt leteszteled már megvan a véleményed.
írtam már én is tesztet, kb. tisztában vagyok azzal, hogan kell csinálni.
de ha olyan vacak ez a telefon, akor kérlek mutass egy olyat, ami ebben az árban tudja, hogy van benne ekkora érintőképernyő, teljes méretű SD kártyával bővíthető, 3,5-es jack kimenete van (én például olyanokat nem tudok zenetelefonnak nevezni, amiben ez a kettő nincs meg. az EQ meg szoftveresen pótolható ugye), usb-n tölthető, stabil és megbízható az első szoftververziótól kezdve.
mondjuk asszem ezt nem csak ilyen árban, hanem egyáltalán nem tudja egyik másik telefon sem teljesíteni (az iPhone közel van hozzá, de nincs memóriabővítés).
szerintem kifejezetten jó telefon, bár okosteónak csak elméletben tekinthető inkább, mivel nincs tele a net programokkal, amik futnának rajta. de ahogy hallottam a linux rendszer miatt akármilyen linuxos progit át lehet fordítani rá, csak az már nem mezei júzer szintje. -
_seth_
veterán
Az sem rossz nekem se, nokia, motorola (3 féle telefon összesen 4 van a családban), lg driver van fent + gps-hez active sync + egyéb cuccok drivere és nincs gond csak tudni kell helyesen használni a gépet (jah és nem cserélgetem a wint havonta mint sokan teszik mivel nem értenek hozzá).
Nem tudom miért nem töltődik de átlagban kell a driver ellenben érdekes módon suliban 10-ből 8 gép tölti a telefonom usb-n keresztül driver nélkül is -
_seth_
veterán
Nem hal meg mivel moto driverekhez van eltávolító ami 100%-os hatékonysággal és hiba nélkül dolgozik. Szoktam is használni mert amikor egymás után eltérő motok vannak a gépre dugva és szoft frissítés vagy nyelvezés van akkor hajlamos nem működni csak ha leszedem majd újra felrakom a drivert a telóhoz + csak egy motorola usb modem eszközöd lesz ha felrakod a drivert (ha frissíted a telót akkor van mindenféle vacak ami feltelepül).
---------------
Egyébként a moto feeling már kissé megsárgult... pl én nem látok olyan motorola telefont amit követekező telefonomnak megvennék mindezt mondom a hetedik motorola telefonom után... se/samsung nekem tuti nem lesz (a design fejlesztésében ők sem állnak jobban max az új se telók gombjai kínai játéktelefonra emlékeztetnek és a fogásuk is olyan számomra)... na de szerencsére nem akarom lecserélni a V3x-em ami tökéletes: telefonálni, kerékpározás közben zenét hallgatni és néha sms-t írni/olvasni... másra nem is kell... gprs, 3g... egyiket sem használom szal túl fejlett a telóm így is
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest