- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát sajna a Motorola igazán jó telefonjait Mo.-on nem forgalmazzák
nekem is úgy lett annó E2-m, hogy Kínában vettem meg.
jelenleg ha kéne választanom, akkor valószínűleg E51-et vennék, vagy ha sok pénzem lenne, akkor esetleg N81-et. UIQ-ból meg talán a W960 az, ami tetszene, de abban sincs EDGE, amit nem értek igazából
amúgy nem az a lényeg, hogy 10000 program van a telefonra, vagy 1000, hanem az, hogy az a néhány, ami neked kell, az megvan-e rá. én kb 4-5 programot használok jelenleg a telefonomon, hiába van rá sok ezer
-
törölt tag
a www.motohell.com fórumon is elég sok hasznos infó van fent. a szükséges szoftvereket meg egy kis guglizás után elvileg meg tudod találni, de ha nem, akkor valószínűleg tudok segíteni, mert még itt vannak a vinyómon (bár azok E2 flasheléshez kellettek, de szerintem E6-hoz is ugyanaz kell).
firmware-t meg az említett weboldalak valamelyikén tudsz szerválni, illetve ezek közül valahol (attól függően milyen nyelven értessz jobban): [link], [link], [link],
[link] -
törölt tag
aha, szeptember óta itt vagyok
végül nem vettem, bár most lenne rá keret, sőt még többre is. igazából azon évődök, hogy mit vegyek, mert apám kinézte magának az E2-t, én meg elhatároztam, hogy na akkor a közelgő Karácsony alkalmából veszek valami olyan telefont, ami akkor képvisel csúcstechnológiát, amikor megveszem, nem 2 évvel azelőtt
és itt végre meg is tudom fizetni az ilyesmit. (és valószínűleg elpártolok a Motorolától
sajna nincs igazán jó telefonjuk, még drágán sem, nem fejlesztettek semmi érdemlegeset az utóbbi időben)
az E6 olyan 42 ezer forintnak megfelelő pénztől indul, és olyan 50-ig bezárólag lehet találkozni vele boltokban.
-
törölt tag
ezt úgy értettem, hogy még mielőtt leteszteled már megvan a véleményed.
írtam már én is tesztet, kb. tisztában vagyok azzal, hogan kell csinálni.
de ha olyan vacak ez a telefon, akor kérlek mutass egy olyat, ami ebben az árban tudja, hogy van benne ekkora érintőképernyő, teljes méretű SD kártyával bővíthető, 3,5-es jack kimenete van (én például olyanokat nem tudok zenetelefonnak nevezni, amiben ez a kettő nincs meg. az EQ meg szoftveresen pótolható ugye), usb-n tölthető, stabil és megbízható az első szoftververziótól kezdve.
mondjuk asszem ezt nem csak ilyen árban, hanem egyáltalán nem tudja egyik másik telefon sem teljesíteni (az iPhone közel van hozzá, de nincs memóriabővítés).
szerintem kifejezetten jó telefon, bár okosteónak csak elméletben tekinthető inkább, mivel nincs tele a net programokkal, amik futnának rajta. de ahogy hallottam a linux rendszer miatt akármilyen linuxos progit át lehet fordítani rá, csak az már nem mezei júzer szintje. -
törölt tag
van benne (szinte biztos) fligh mode. az összes linuxos telefonban van, még nem nem nyílt rendszerű E2-ben is.
az EDGE az eredeti telefonban nem volt benne, de azokban is elérhető seem edittel. gondolom az újabbakban már talán olyan fw van, ami alapból tudja (a hardver megvan hozzá). a neten levő tesztek többsége még elég régi, akkor még nem tudták
egyébként szerinetm is nagyon állat ez a telefon, valószínűleg veszek is egyet majd ősszel. a helyzet az, hogy nincs a piacon másik telefon, ami ezt a tudást, ilyen minőségben tudná (nem, nem kell walkman, sem kamera).
mondjuk a teszt nekem nem annyira tetszett, kicsit olyan szagú mintha előre elhatározta volna a tesztelő, hogy neki ez márpedig nem fog tetszeni. így szerintem nem illik nekiállni tesztet írni... meg aztán ugye egyre több kínai telefont teszteltek, úgy tűnik rendszer lesz belőle, akkor legalább a szerkesztőségben elrérne egy darab filléres összegbe kerülő töltőátalakító, ha nincs is mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest