- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MTbc
senior tag
-
MTbc
senior tag
Ha érdekel valaki lehet hogy eladom! AZ E6-ot
-
MTbc
senior tag
Sziasztok nincs valakinek eladó esetleg Redchili ?
-
k_laci
tag
http://www.youtube.com/watch?v=HofSBCnnJPc
szép skin
Mo.-n mennyi egy ilyen ? -
törölt tag
hát sajna a Motorola igazán jó telefonjait Mo.-on nem forgalmazzák
nekem is úgy lett annó E2-m, hogy Kínában vettem meg.
jelenleg ha kéne választanom, akkor valószínűleg E51-et vennék, vagy ha sok pénzem lenne, akkor esetleg N81-et. UIQ-ból meg talán a W960 az, ami tetszene, de abban sincs EDGE, amit nem értek igazából
amúgy nem az a lényeg, hogy 10000 program van a telefonra, vagy 1000, hanem az, hogy az a néhány, ami neked kell, az megvan-e rá. én kb 4-5 programot használok jelenleg a telefonomon, hiába van rá sok ezer
-
Pacmann
csendes tag
ez komoly? ez az en formam ....
akkor most valaszthatok a NOKIA meg az SE okosai kozul .... hajhhabar ez mar nagyon off, de megkerdezem, Ti mien telefont vennetek most? A nokianak nem lehet tapizni a kijelzoet, az SE UIQ-ra meg talan alig jonne ki programok, es nem is nagyon fejlesztik
-
Pacmann
csendes tag
En is kezdek gondolkodni egy ien teloban. Lehet mar kapni itthon?? Meg egy angol nyelvuvel is kibekulnek.
Ha meg nem, akkor remelem hogy marciusra kaphato lesz.szerk: Redchili a kep mar nincs fonn es erdekelne. Tedd fol megint ha tudod. koszi
-
ben11
őstag
válasz
Redchili #102 üzenetére
http://georgebakos.info/1.jpg Ezt a képet e6-al csináltad?Elég jó kép,legalábbis nekem elég egy telefonhoz..
A wifi sd kártyáról hol olvastál,csak mert nézem a mototolafans.com-ot és nem az jött le hogy megoldott a dolog..Ha tudsz,esetleg linkeld be hol olvastad,mert nekem csak a wifi hiányzik ahhoz hogy vegyek egy e6-ot..
A dos elég jó rajtahihetetlen miket kihoztak ebbol a telóból..
Remélem Angliában lehet kapni,lehet fogok arrafelé járni.. -
Redchili
tag
Mindennel egyutt Hong Kongbol, FedEx-szel 3 nap alatt 62 425 Ft-ot fizettem, de ha levonok mindent, es csak a telo arara vagy kivancsi akkor 37 995 volt. Nagyon sok cuccot kaptam hozza (autostolto, adatkabel, kijelzovedo-folia, muanyag tok, 1 gb SD, fulhallgato, CDk, memoriakartya tarto). A hasznalati utasitasa viszon nem tudom milyen nyelvu, de a netrol 1 perc letolteni.
Igen, angol es ket kinai vagy nem tudom milyen nyelv van rajta, de nincs olyan dolog ami gazos lenne, hamar meg lehet szokni mindent.
Wifi-sd kartya, a 2 gigas, 99 dollar, es megy vele, epp nemreg olvastam egy forumban, kicsit trukkozni kell. Egy teljes felbontasu kep linkje itt (http://georgebakos.info/1.jpg), es ket kepernyofotot is csinaltam (azert meteor a szolgaltato mert kulfoldon elek):
Az akksi ket napot bir, de sokat hallgatok zenet, filmet nezek, szerintem elmegy keves hasznalat mellett harom napig is, de ki nem tapicskolja (by Bog
) allandoan.
DOS mar van rajta jatekokkal, ez nem vicc!
-
ben11
őstag
Már vártam a választ!
Örülök h minden renben ment,és elégedett vagy a telefonnal.
Azám!Mennyibe fájt neked szállítással együtt?
Most akkor angol nyelvű lett a telód?Esetleg magyar nyelvi csomagról nincs hír?
Ja,még egy dolog érdekelne..Láttam wifi sd kártyát,de csak windows rendszerekre..Vajon linuxra lesz?
Kamerája milyen?
Milyen a vas a benne?elég erős a proci,mert a annó a tesztben lehúzták..
Huh,hírtelen ennyi kérdés jutott eszembe..Nekem is nagyon bejön ez a teló..
ui:windows-t próbáltál már rá rakni?
-
Redchili
tag
válasz
#16820480 #98 üzenetére
Koszonom a gyors reagalast, de meg aznap este rajottem. Nagyon egyszeru, ha esetleg kell valakinek segitseg E6-tal kapcsolatos dolgokban tudok hasznos informaciokkal szolgalni.
Talan meg egy magyar weboldalt is csinalok.A telo szuper. Van EQ az uj szoftverben es sok program van hozza, egyszeru oket telepiteni. A letoltheto temak gyonyoruek. Eddig nem tapasztaltam olyan dolgot ami idegesitene. A filmek is kivaloak, az rmvb formatum szuper. Egy masfel oras axxo-s film, kb. 110 mb. Kivalo hanggal es keppel. Nagyon jol szol. Most akarok meg venni egy S9 headsetet, csak sokat olvastam, hogy kenyelmetlen.
-
törölt tag
a www.motohell.com fórumon is elég sok hasznos infó van fent. a szükséges szoftvereket meg egy kis guglizás után elvileg meg tudod találni, de ha nem, akkor valószínűleg tudok segíteni, mert még itt vannak a vinyómon (bár azok E2 flasheléshez kellettek, de szerintem E6-hoz is ugyanaz kell).
firmware-t meg az említett weboldalak valamelyikén tudsz szerválni, illetve ezek közül valahol (attól függően milyen nyelven értessz jobban): [link], [link], [link],
[link] -
Redchili
tag
Valaki tud segiteni e6 ujra flasheleseben? Es egy szoftverre is szuksegem lenne .
-
Redchili
tag
Most rendeltem egyet, Hong Kong-bol, kicsit huzos a szallitas. Remelem jovo heten megerkezik.
-
törölt tag
aha, szeptember óta itt vagyok
végül nem vettem, bár most lenne rá keret, sőt még többre is. igazából azon évődök, hogy mit vegyek, mert apám kinézte magának az E2-t, én meg elhatároztam, hogy na akkor a közelgő Karácsony alkalmából veszek valami olyan telefont, ami akkor képvisel csúcstechnológiát, amikor megveszem, nem 2 évvel azelőtt
és itt végre meg is tudom fizetni az ilyesmit. (és valószínűleg elpártolok a Motorolától
sajna nincs igazán jó telefonjuk, még drágán sem, nem fejlesztettek semmi érdemlegeset az utóbbi időben)
az E6 olyan 42 ezer forintnak megfelelő pénztől indul, és olyan 50-ig bezárólag lehet találkozni vele boltokban.
-
MTbc
senior tag
Hi lehet hogy én is veszek telót hol lehete kapni?Egyszer már elszántam magam de akkor egész magyaroszágon nem volt most mi a helyzet valaki?
-
Lee83
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Áhh angolul inkább nem, ha magyar lenne már megvettem volna, mert nagyon tetszik, de így inkább nem... -
ben11
őstag
nincs magyar szoft hozzá..egyébként nem olyan bonyolult am az angol menü..alap számítástechnikai nyelvismerettel simán lehet kezelni
na úton van a mobil? -
Lee83
csendes tag
Hello!
Nem tudja valaki, hogy lehet-e kapni magyar nyelvű menüvel ezt a telót?
Köszi... -
ben11
őstag
úúú,az király!
Majd írj amint megvan!Kíváncsi vagyok nagyon!!!
Gondolom a motorolafans.com-ot nem kell bemutatnom..Rengeteg mindent moddoltak már e6-on..
Na,várom a fejleményket!
Üdv! -
ben11
őstag
Háát,amint lesz rá pénzem..Lehet csak nyár lesz belőle..
Pedig nagyon rákattantam.. -
ben11
őstag
Akkor sem hagyom kihalni a topicot
[link]
[Szerkesztve] -
ben11
őstag
És tényleg,pedig a .ua árulkodhatott volna..ez úton is bocsánat az ukrán weboldal készítőitől!
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Rég nem írtak már ide,de kis keresgélés után úgy gondoltam mások számára is érdekes infokkal szolgálhatok.(persze előre is bocs mindenkitől,ha ez egy ismert dolog)
Egy honlapon egy srác dos-t futatott a motomingjén(azaz siman megy e6 is..),majd windows 3.11-et!!!Azért igy már a softverkínálat módosul..Jo,persze nem simbian,de azért érdekes.
[link]
[link]
[link]
[link] -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
#16820480 #68 üzenetére
Nem értelek: miért ne lenne véleményem róla már azelőtt, hogy akár a kezembe veszem? Ismerem a gyártót, ismerem az elődjeit, az árát, a specifikációját, persze, hogy van róla véleményem. Ez a tesztidőszak alatt vagy megváltozik, vagy erősödik, vagy valami lesz. Őszintén szólva az E6-hoz az árához viszonyított szolgáltatáskínálat ismeretében pozitívabban álltam hozzá, mint amilyen a véleményem róla most.
-
duo
addikt
no ahogy azt a korábban az L7 topikban is mondtam ilyen kéne hogy legyen a következő telóm.nekem tetszik. kár hogy Mo-n nem kerül forgalomba... a progikról meg annyit hogy szerintem forráskódból bármit lehet rá telepíteni zenelejátszótól(ami equalizeres) a vállról indítható rakétán át, a kakasos nyalókáig.
aki motorolás és szereti buzizni a telefonját annak ez nem hogy jó de egyenesen elvárás
Inkább az van hogy alapból talán nem olyan mint a versenytársak modelljei. hanem csak elmegy. de hát nézzük meg miket lehetett kihozni az E398 ból vagy ez L7 ből.
én a magam részéről linuxos meg motós is vagyok, így számomra optimális választás.
-------
annak nyilván nem aki készen, egyből használni akarja a mindent.ami egyébként jogos igény hioszen sok ember nem akarja/nincs ideje/lehetősége/kedve sokáig hackelni. míg teljesen testre szabott lesz.
ám az ilyen felhasználók nem is motorolát választanak hanem valami egyéb professzionálisabb cuccot.
písz.
[Szerkesztve] -
törölt tag
ezt úgy értettem, hogy még mielőtt leteszteled már megvan a véleményed.
írtam már én is tesztet, kb. tisztában vagyok azzal, hogan kell csinálni.
de ha olyan vacak ez a telefon, akor kérlek mutass egy olyat, ami ebben az árban tudja, hogy van benne ekkora érintőképernyő, teljes méretű SD kártyával bővíthető, 3,5-es jack kimenete van (én például olyanokat nem tudok zenetelefonnak nevezni, amiben ez a kettő nincs meg. az EQ meg szoftveresen pótolható ugye), usb-n tölthető, stabil és megbízható az első szoftververziótól kezdve.
mondjuk asszem ezt nem csak ilyen árban, hanem egyáltalán nem tudja egyik másik telefon sem teljesíteni (az iPhone közel van hozzá, de nincs memóriabővítés).
szerintem kifejezetten jó telefon, bár okosteónak csak elméletben tekinthető inkább, mivel nincs tele a net programokkal, amik futnának rajta. de ahogy hallottam a linux rendszer miatt akármilyen linuxos progit át lehet fordítani rá, csak az már nem mezei júzer szintje. -
Redchili
tag
Szerintem bírná, de olvass után a mobil-review a motrola ming-nél (a1200), a belső megegyezik.
Én azt szeretem, hogy mindenki máshogy tesztel, ezért változatos. Arra lennék kíváncsi, hogy egy telefont mindenki letesztelne, és úgy írnák az elemézst, hogyan térnének el a vélemények
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Külsőre nekem is be jön.
De milyen zene telefon az amiben nem lehet állítani a hangszíneket?
Arra viszont rá jöttem , hogy nekem a kedvenc cikk íróm Bocha! -
ben11
őstag
Csak ezen a 15fps-es videon töprengek..hogy lehet hogy csak ennyit bír egy ilyen proci??Vagy csak gyári adat és igazából vinne többet is?Néztem mobile-review.com-t de teszt még sehol,pedig a forumon beigérték már egy ideje.. -
törölt tag
van benne (szinte biztos) fligh mode. az összes linuxos telefonban van, még nem nem nyílt rendszerű E2-ben is.
az EDGE az eredeti telefonban nem volt benne, de azokban is elérhető seem edittel. gondolom az újabbakban már talán olyan fw van, ami alapból tudja (a hardver megvan hozzá). a neten levő tesztek többsége még elég régi, akkor még nem tudták
egyébként szerinetm is nagyon állat ez a telefon, valószínűleg veszek is egyet majd ősszel. a helyzet az, hogy nincs a piacon másik telefon, ami ezt a tudást, ilyen minőségben tudná (nem, nem kell walkman, sem kamera).
mondjuk a teszt nekem nem annyira tetszett, kicsit olyan szagú mintha előre elhatározta volna a tesztelő, hogy neki ez márpedig nem fog tetszeni. így szerintem nem illik nekiállni tesztet írni... meg aztán ugye egyre több kínai telefont teszteltek, úgy tűnik rendszer lesz belőle, akkor legalább a szerkesztőségben elrérne egy darab filléres összegbe kerülő töltőátalakító, ha nincs is mindenkinek. -
-
ben11
őstag
Az e-bayről rendelve a szállítás mennyi kerülhet??
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Erdoke már reagált a hozzászólásodra (
), pár dolgot azért én is írnék.
1. Symbian és WM ugyanúgy tudják a multitaskingot, előbbinek szintén nincs memóriaproblémája, nekem nem szoktak fagyni. PC-s Linux vs. Windows vitába butaság belemenni, másra valók, használtam én is Linuxot, mert Windowssal nem tudtam megoldani azt, amit azzal igen, viszont a Win használatához sokkal kisebb tudás is elegendő, ennyi.
2. Minden szoftver? Akkor jó. (bár nekem az EQ hiányzott, de ez végülis zenetelefon, belefér egy SW frissítés)
6. Miért fontos a boot idő, amikor mondtad, hogy sosem kell resetelni?Mondjuk nekem a WM-et sem kell, talán mert nem rakok rá két naponta mindenféle vacak haxolt ROM-ot.
7.
Egyébként köszi a hozzászólást, bár én sem értem, hogy mi kifogásod a teszttel, de sok hasznos információ is volt benne! -
kohi
tag
Annyira nem vagyok tisztában ezekkel a készülékekkel, majd utánnaolvasok
úgyis most jött egy uj fw és már rakom is a telóra
Érdekes, hogy a motorola még mindig csak kóstolgat össze vissza. Most itt ez a linux, de ott az uj uiq-s teló is. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki a platformokból és mik lesznek amik maradnak -
erdoke
titán
Az EDGE-et próbáltátok? Több külföldi tesztben is azt írják, hogy sajnos a leggyorsabb netelérés a GPRS.
-
kohi
tag
erdoke: ''Szeptemberben jön a HTC 730-as is (Vox utód HSDPA-val és kicsit vékonyabban/könnyebben). ''
Thx megnézem azt a kütyüt isNagyon barátságsank tűnik
Bár nekem már a p990i is sok tapasztalatot hozot
jót is meg kevéséb jót egyaránt
Redchili: ''Az is tény, hogy a WM mérföldekkel jobban el van látva programokkal, de ez is csak érdeklődés kérdése, és nem kell ezen vitatkozni, de a linux megint ''feelinges'' dolog, ezt mindenki tudja, ráadásul mindig is szebb volt, és lesz mint a WM.''
A motofeelingről volt szó nema linuxról -
Redchili
tag
Engem még az érdekelne, hogy repülős üzemmód van-e?
-
kohi
tag
NOs én is vártam némi ilyen jelegű információt a telóval kapcsolatban és láss csodát végre valaki megosztotta velünk a tudását ezen a téren is
Kösz érte !
SE P990i benvalóban kevés a ram és a boot is sokáig tart, de hála a jó égnek nekem nem szokott magától bebootolni. Már lassan tűrhető a fw rajta.
A következő telefonok jelöltje most: WM6.0 HTC Touch, Symbian P1, Linux E6 maybe -
Bdanyy
addikt
Logout.hu -ról ez a felirat
Motorole E6 - zenepingvin
Az E6 személyében újabb furcsaság érkezett -
Redchili
tag
Moto L7, V360 -hoz egyáltalán semmiféle szoftver nem kell, rádugod egy szűz gépre és rögtön is kezdi, ráadásul gyors is (annyira azért nem, mint a hálózati).
Bocha-nak pedig szerintem abszolút megbocsájtható a töltés hiánya. Ha valakit annyira érdekel, utánnajár, és mondjuk a mobil-review-n talál 200 képernyőfotót.
Az is tény, hogy a WM mérföldekkel jobban el van látva programokkal, de ez is csak érdeklődés kérdése, és nem kell ezen vitatkozni, de a linux megint ''feelinges'' dolog, ezt mindenki tudja, ráadásul mindig is szebb volt, és lesz mint a WM.
Na jó, én Moto-s vagyok, és elég szubjektív a véleményem, annak ellenére, hogy néha kidobnám az ablakon az L7-et, de imádom, és még mindig elkérik, pedig lassan két éves!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
1. Kb. 4 hete vettem meg életem első WM telefonját, és eddig egyszer se fagyott le, nem kellett resetelni (?), és a memóriából se futottam ki. Mit csinálok rosszul?
2. Töménytelen ingyenes progit találtam WM-ra (túl sokat is, nehéz szelektálni). Ami meg nem ingyenes (pl. Opera Mobile), az megéri a (nem túl sok) pénzét. Amiket te írsz, mind csupa multimédia (képszerkesztő, equalizer kit érdekel?), amihez nem is kellene okostelefon. Arról regélj egy kicsit, hogy a céges Exchange szerverről hogyan szinkronizálom le a linuxos Motómmal az emiljeimet és a contacts-okat? Költői a kérdés, mert a cég nem is engedné, akármit hekkelnék rajta..
3. Vista-hoz nem kellett semmit telepítenem, gyári állapotban tudom szinkronizálni a telefon tartalmát. Minden, amit utólag kell telepítened, csökkentheti a rendszer stabilitását. XP-hez ott az ingyenes ActiveSync.
4. Bolhaszarnyi kijelzőn teljesen mindegy, hogy milyen félgagyi navigáció megy, eszembe se jutna a 2,4''-os telefonomra ilyesmit telepíteni, nemhogy kisebbre.
5. Az enyémben sincs.
6. WM5 van még rajta, kb. fél perc a bootolási idő, majd megmérem neked WM6-tal is, most jön ki az ingyenes frissítés. Apropó, ez mit számít, ha soha nem kapcsolom ki?
7. Le vagyok nyűgözve, talán már utol is ért egy 2 éves D600-as Samsungot.
8. Lásd #3.
9. Nem értem miről beszélsz, olvasd el a Samsung i600 itteni tesztjét.
10. Nekem ne önállóskodjon semmilyen telefon a q lassú SIM-mel, örülök, ha nem olvas róla soha semmit. Töltés lenyűgöző, de bármilyen telefont lehet tölteni bárhonnan, ha a megfelelő töltőre dugod.
Tulajdonképpen mik a fenntartásaid a teszt megállapításaival kapcsolatban, mert ez nem derült ki számomra. -
Bodz
nagyúr
Olvasgattam a linken. A R533_G_11.12.08P szoftban lévő Real Playerben már van EQ. Szuper!
-
ben11
őstag
xanadu!
Végre egy hozzáértő is nyilatkozik a témában,asszem már csak ez a lökés hiányzott az elhatározáshoz.
következő telefon->E6 -
xanadu
csendes tag
Nekem is van linuxos motorolám (Motoming), sőt pár szoftvere az E6-ból van portolva, ezért a teszt megállapításaival vannak bizonyos fenntartásaim:
1, Az Intel 312-es processzor a 64 MB ramból felhasználható 6 MB rammal sokkal gyorsabb, mint wm-es vagy symbianos társai, tudja a multitaskingot, sohasem fagy le, nem fogy a memória, sose kell soft/hardresetelni, ami a versenytársaknál napi rutin. Ahogy ugyanazon a pc-men, amit a vista lefikáz 1-esre, linuxon fut simán a beryl vagy a compiz-fusion. Tapasztalatból mondom, hogy a wm5-ös gépek, 128 MB rommal, 64 Mb rammal elbújhatnak mellette szégyenükben.
2, Gyárilag benne van szinte minden szoftver, (amelyeket windows esetén vagy kemény tízezrekért veszünk, vagy warez oldalakról vadásszuk őket, vagy fordításért kapjuk gratisban) a képszerkesztőtől a névjegykártyaolvasóig, menüből választható modem/storage/usbnet/webcamera kapcsolat; a realplayer equalizerre is rábírható, stb.
3, Gyárilag jár hozzá a Motorola Phone Tools, ami az outlook/notes szinkronizáción kívül a csengőhang-szerkesztést, video konvertálást 3gp-re, vagy avira alapból tudja, a backup/restore funkcióval együtt, annyival profibb az activesyncnél, vagy mobile device centernél, mint a photoshop a windows paintnél.
4, A Java-s navigációs szoftvereken kívül a Destinator megy rajta, bt gps-sel, igaz, a desti magyar térképei nem a legújabbak, de a google earth térképekkel is boldogul, akár offline módban is.
5, Nincs benne hívásfogadáskor a pár másodperces késleltetés sem, mint például az mda-III, MDA Pro, Mio A701 esetében, mivel külön telefonchipje van.
6, Bootolási ideje kb. 10 másodperc, ami wm5, wm6-nál közel 1 perc.
7, Képes fényképet készíteni ''night mód''-ban is, gyári időzítővel akár
8, Ahogy a hozzáadott szinkronizáló szoftvere (MPT), úgy a firmware frissítője (RSD Lite) is vista kompatibilis.
9, 1000 névjegyből is azonnali találatot ad, nem úgy, mint a windows mobile operációs rendszerű társai, pár perc múlva; nem indulgat újra önhatalmúlag, akár beszélgetés közben, mint például a P990.
10, Alapból szinkronizál a sim/telefon között, bármilyen miniusb-s töltőről tölthető, legyen pc-usb-s, szivargyújtós, vagy hálózati.
További információk, olyanoktól, akik használják: http://www.motorolafans.com/forums/viewforum.php?f=28 -
kohi
tag
iGo nemhogy linuxra de még symbianra se jelent meg és nem is fog, mivel a cég nem igazán ér most rá
Usb töltés egyébként egy nagyszerű dolog, legalább lesz egy egységes töltő az összes mobilhoz majd talán egyszer. Bár a gépről történő töltéshez még most is szoft kell ami viszont babrás főleg ha csak tesztelni kell. Igazat adok BOchanak, tudjatok ki fog veszodni egy készülékkel, főleg ha csak 2-3 napról van szó! Mégha N95 vagy P1 lenne akkor se bénáztam volna usb töltéssel
Egyébként ha gyorsan és praktikusan tudja az ember használni a telefont (automata mozdulatokkal) akkor vakon mennek az alap mozdulatok. Ezt szerintem mindenki megtapasztalta az évek alatt
Jövőre meglátjuk mivel akarnak elcsábítani a mobilcégek. Motonak bejött a penge de msotmár ők is kénytelenek valamit kihozni és a többiek is. Szóval a telefonok tudása (talán minősége) még gyorsabb ütemben fog fejlődni (akkukatleszámítva).
-
ben11
őstag
Valaki nem tud információval szolgálni,h magyar nyelvű e6 lesz-e?
köszi -
ben11
őstag
Ha minden kötél szakad és mást nem találsz,akkor már létezik javara írt navigátor progi is,persze nem olyan fejlett mint az igo..
www.seria.hu -n a java alkalmazásoknal TrekBuddy
[Szerkesztve] -
Fla$hly
aktív tag
Az IGO-t vagy valami navi progit rá lehetne vajon varázsolni?
-
ben11
őstag
Nekem nagyon bejön ez a telefon.Egy ideje gondolkodok mar okostelefonon,és nézelődtem,de mindegyik vmiért nem jött be..Vagy az ára,vagy a mérete,vagy a hiányosságai miatt..Ezen az áron sztem ez egy nagyon jó kis telefon,plussz férfias is eléggé,ami nem mindegy a mai csiri-csáré mobilok mellett(k750-m van)..
A teszt és a fórum átfutása után megnéztem egy tesztvideót youtube-n,ezen nem volt észrevehető a menü lassúsága.Láttam már pár okostelefont és sztem teljesen pariban van velük,persze a 6290-nek a villám-szimbiánját nem éri el,de lassúnak nem mondám..
Annak ellenére h vannak hiányosságai és a linuxra sincs annyi progi minden mint szimbiánra,szerintem igen stílusos telefon és bár nem gondoltam volna a sok egy kaptafára készült moto után,de ennek a megvételén elgondolkoztam..
ben
Még valami érdekesség: http://www.youtube.com/watch?v=HofSBCnnJPc&mode=related&search=
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
Nekem külsőre tetszik(sőt, jobban mint bármi más, letisztult, egyszerű, férfias forma, nekem ez jön be) és minőségi darabnak tűnik. Hangszínszabályozó lehet hogy előjön vmi linuxos progival, de alapból is nagy hiány, ez érthetetlen. Meg kicsit erősebb belső kéne, vagy jobb softfejlesztő bagázs, mert a hardware nem olyan gyenge mint amennyit visszaad a telefon (15fps-el a filmek a valszeg 312mhz-es intel procival elég vicces dolog). Talán symbian jobb lett volna.Ezek meglennének szerintem best buy lehetne 60 körül, én spec rühellem a vékonyságmániát, v3 még elment mint egyedi telefon, de ami utána jött brrrr....
-
_seth_
veterán
Az sem rossz nekem se, nokia, motorola (3 féle telefon összesen 4 van a családban), lg driver van fent + gps-hez active sync + egyéb cuccok drivere és nincs gond csak tudni kell helyesen használni a gépet (jah és nem cserélgetem a wint havonta mint sokan teszik mivel nem értenek hozzá).
Nem tudom miért nem töltődik de átlagban kell a driver ellenben érdekes módon suliban 10-ből 8 gép tölti a telefonom usb-n keresztül driver nélkül is -
ATish0
tag
Erre a tesztre vártam már egy jó ideje
, de többet vártam a kütyütől...Elsőre a Linuxot is ütősebbnek gondoltam. Talán majd a Z6 ...
Ennek ellenére, szerintem szép, vékony, az anyaghasználat is jó, meg cuccokat is lehet rá találni csak kicsit többet kell keresgélni
[Szerkesztve] -
kohi
tag
Nos én is valamivel pozitívebb beszámolót vártam
Hogy mi az a motofeeling? Nekem másfél évig V3-am volt és nagyon imádtam. Nem tud sokat, elavult, a moto menü nem a legjobb, de valahogy imádtam használni, és nem éreztem azt, hogy egy játéktelefon van a kezemben. Ha jól megnézed a jelenlegi piacot ez egy nagyon kicsi és formás minőségi okostelefon, és ilyen áron meg pláne jó vétel. Ha a nokia is képes lenne végre iylen minőségű telefonokat (anyag) gyártani ilyen kategóriában akkor annak nagyon örülnék. Hiszen jelenleg csak a prémium kategóriás készülékei minőségiek. Emlékszem amikor a nokia n93 vagy melyik telóval találkoztam azt hittem valami piaci vacak... Jelenleg egy p990-em van és azt is szeretem bár oylan mintha 3 v3 lenne a zsebemben
És az anaga ennik is eléggé gyenge a v3hoz képest. De most erre van szükségem és nem volt jobb.
Szóval szerintem mindenki képes elnézni az apró hibákat és hiányoságokat a telefonjával szemben, ha egyébként nagy százalékban hasznos és a szükségleteit tökéletesen teljesíti.
Köszi a figyelmet -
_seth_
veterán
Nem hal meg mivel moto driverekhez van eltávolító ami 100%-os hatékonysággal és hiba nélkül dolgozik. Szoktam is használni mert amikor egymás után eltérő motok vannak a gépre dugva és szoft frissítés vagy nyelvezés van akkor hajlamos nem működni csak ha leszedem majd újra felrakom a drivert a telóhoz + csak egy motorola usb modem eszközöd lesz ha felrakod a drivert (ha frissíted a telót akkor van mindenféle vacak ami feltelepül).
---------------
Egyébként a moto feeling már kissé megsárgult... pl én nem látok olyan motorola telefont amit követekező telefonomnak megvennék mindezt mondom a hetedik motorola telefonom után... se/samsung nekem tuti nem lesz (a design fejlesztésében ők sem állnak jobban max az új se telók gombjai kínai játéktelefonra emlékeztetnek és a fogásuk is olyan számomra)... na de szerencsére nem akarom lecserélni a V3x-em ami tökéletes: telefonálni, kerékpározás közben zenét hallgatni és néha sms-t írni/olvasni... másra nem is kell... gprs, 3g... egyiket sem használom szal túl fejlett a telóm így is
[Szerkesztve] -
Bocha
HÁZIGAZDA
Utálok drivereket letölteni, szegény PC-n meghal, ha 2 naponta más gyártó vackát rakom fel, ezért nem töltöttem le.
Jó, a miniUSB-s töltőben igazatok van, be is szerzek egyet. Erdoke, átalakítóm mi a fenéért legyen? Eszembe nem jutott, hogy valaha kelleni fog. De azért lehet hogy beszerzek egy olyat is... -
_seth_
veterán
Nehogy ez adja már fel 2007-ben...
Szerk: na ja...
Hozzáteszem mint telefon tesztelőnek egy mini usb végű töltő sem kellene, hogy problémát okozzon... ha nekem van 5 itthon + 1 szivargyújtós a kocsiban...
Ez olyan mint az equalizer hiánya: egy okos telefonnál ne legyen már ilyenből gond... nem hiszem el, hogy nincs a linuxra egy olyan mp3 lejátszó amiben lehet állítani.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Hát igen, 121 g-nak már fílingje van, csak kár, hogy se nem az igényes fém borítás, se nem a belezsúfolt nagy tudás húzza ennyire az ember zsebét.
Üzleti telefonnak teljesen alkalmatlan, zenetelefonnak pedig teljesen fölösleges a Linux és az érintőkijelző is.
Az XXL GSM-nek üdvözletem, ha ők fel tudták tölteni, akkor bizonyára van átalakítójuk. Jó poén volt, hogy elfelejtették odaadni a tesztelőnek. Persze utóbbi is vehetett volna egyet pár száz forintért, maga a töltő jó eséllyel 110-240 V-os. -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Coyote2000 #3 üzenetére
Sajnos erről nem tudok nyilatkozni, de ha ennyien mondjátok, akkor hiszek nektek!
Én az E6-nál nem éreztem semmi különlegeset, ha régi Moto tulaj lennék, akkor biztos meglett volna a feeling. Objektíven nézve sajnos elég kicsi a tudása a konkurenciához képest, elődjéhez képest nem sokat fejlődött (csak csúnyább lett, nekem a Ming nagyon tetszik), viszont az is tény, hogy nagyon olcsó. Én 60k-ért mondjuk WM alapú telefonos PDA-t vennék, használtan. -
(Kolombusz)
veterán
Csalódás ez a készülék számomra.
-
Coyote2000
őstag
Fogalmaztam hogy mit is irjak, összegyűltek a gondolatok a fejemben, de már neki se állok, mivel Redchilivel teljesen egyetértek, csak ismételném amit ő mondott.
Egy Motonak ''filingje'' van, igy van - és ezt mások nem is fogják tapasztalni addig amig ki nem próbálják. Szeretem az okos telefonokat de nem bántam meg a Nokia 6680 cserét L7-re.
Most az E6 egyszerre okos, olcsó és kifejezetten szép is. Az egyetlen dolog ami nem tetszik, hogy a Symbianhoz képest eléggé alultámogatott az oprendszere. -
Bodz
nagyúr
Kösz a tesztet, már gondolkodtam ilyen teló vásárlásán. Nagyon bejön. Szerintem az itthoni 6x ezres árat simán megéri. Csak egy szép skin kell rá és teljes lesz a boldogság.
-
Redchili
tag
Nekem nagyon tetszik, azok ellenére amit írtál.
Igaz, hogy tényleg nagyon lemaradt a Moto a Nokiához, SonyEricsson-hoz, esetleg Samsunghoz képest (bár ők is szeretnek lovagolni...). Mégis akinek Motoja van, szereti az összes hátránya ellenére. És az is tény, hogy az ilyen telefontulajdonosok a leghűségesebbek, a hellomoto-s csengőhangot nagyon sokan meghagyják.
Meg lehet kövezni, de ezek tények, és elismerem, hogy nem a legjobb telefonok, sőt a középmezőnyben van most talán, de egy Motonak igazi ''fílingje'' van. Persze ezt mondják a SE walkmen-esek.
Én simán megvenném, Ebay.co.uk-ról 46000 Ft körüli áron lehet rendelni, ami azért jó ár!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest