- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
Jelenleg az alábbi módon van "kaliblálva" a monitorom:
1.06 FW, Adobe RGB (bár mehettem volna sRGB-ben is) és User mod.
Display Port 120Hz-en használom, 6800XT hajtja.
XRite i1 Display Studio-val és DisplayCAL-lal kalibráltam, az istennek nem találom az utolsó reportot, de rendben lévőnek tünt, a teszt mérete nem rémlik sajna.Anno néztem az RTinges profilt, de nekem nem volt az igazi. (és akkor még nem lehetett Display P3 modból elállítani a monitort...
)
Közben olvasom a többi kommentet, nekem még nem tunt fel a rgb beállítási gond, de mintha lenne vmi furcsa bug. Ránézek és jelentkezem.
(talán holnap lesz rá időm/energiám)
-
Sziasztok,
eddig rengeteg hasznos dolgot olvastam eddig itt tőletek.
Szeretnék egy kis irányba állítást kérni egy kalibrálással kapcsolatban.Adott egy MSI Optix MAG274QRF-QD és egy Xrite i1Display Studio.
A monitor firmware frissítése meghozta a normális üzemmód válaszási lehetőséget és mostmár lehet választani sRGB, Adobe RGB és P3 "szintér" között.Szerintetek milyen beállításokkal induljak neki az újra kalibrálásnak, ha DisplayCal-t fogok használni?
Előre is köszönök bármilyen használható tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest