- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kösz mindkettőtöknek!
-
válasz
Nyugdíjas #409 üzenetére
Nem igazán értelek. Hogy függ össze a fényerő a görbékkel? Nekem minél kisebb fényerő kell, hogy ne fájjanak a szemeim + színhűség. Szóval beállítom a nullás fényerőt a monitoron(ami a spyder szerint állítólag 60 cd/m^2), aztán beállítom a fehéregyensúlyt a RGB csúszkákkal, a maradékot meg elintézi a basiccolor a profillal. Én abban voltam hogy ez a korrekt metódus. Javíts ki, kérlek, ha tévedek. Este lesz időm, majd szórakozok vele.
Most jut eszembe. Régebben felvetettem, hogy a PH!-s profillal sávosak a gradiensek. Na érdekes, de a Spyder gyári programjával úgyszint, viszont azzal a profillal, amit a basiccolor csinál nem, és mindegy hogy LUT based, vagy Matrix. Ezt csak érdekességképp.
-
-
-
-
Na megvettem. Trükkös egy dolog ez, ugyanis nem tudok 0,4 cd/m^2 alá menni a feketében, így a kontraszt is csak 1:150 körüli. Gyanítom, hogy ez az IPS glow miatt lesz, de ha valakinek van ötlete, ne tartsa magában.
-
-
-
-
Sziasztok! Egy Datacolor Spyder 2 Suite megér 40 Eurót?
-
-
Helló! Próbaképp felraktam a PH!-s 2209WA tesztből származó ICC profilt, és azt vettem észre hogy a gradiensek nagyon sávosak lettek. Ez normális? A másik kérdésem is áll még.
Kössz!
-
Helló! Több helyen azt olvastam, hogy a monitor kontrasztját az alapértéken kell hagyni. Na most például a Dell 2209WA tesztjében a PH!-n 80-ra volt állítva kalibrálás után. Felvilágosítana valaki hogy ez miért jó? Ezt nem sínyli meg a színtér? A kalibrálás mely fázisában kell ezt állítani? Kössz szépen a válaszokat!
-
-
-
-
-
Helló! Megtenné valaki, hogy egy monitort leellenőriz DVI-n, utána áttesz DSUB-ra és megint? Kíváncsi vagyok, mennyi az eltérés. THX!
-
-
Helló! Volna pár kérdésem:
1. Mennyi lehet kb. egy CRT fényereje maxon?
2. Szemmel látható a különbség a 6300 K és a 6500 K színhőmérséklet között?
3. Az járható út, hogyha BasICColorban bekalibrálom a színhőmérsékletet 6500 K-re, utána a Spyder3 Express programjával készítek profilt?Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest