- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
A notin már csináltam kb 10 kalibrációt, de a végeredmény mindig az, hogy a fehér szín kékes marad, korrekciós fájlt is válogattam abból ami a programban van, de nem javult, igaz a programban alapból nincs sok lehetőség választani, úgy tűnik egyik sem jó ehhez a kijelzőhöz
Másik 3 kijelző már egész jó.
-
_seth_
veterán
válasz
Teasüti #5042 üzenetére
Hol lehet ilyen fájlt találni? A noti kijelző AUO142D/B133HTN01, ha jól sejtem ezt kellett megkeresni, de ilyen fájlt a google sem dob ki, talán az u2415-ökkel nagyobb szerencsém lesz. Bár itt jegyezném meg, hogy a displaycallal a dell noti saját monitora egészen jó lett és egy másik szinén fhd ips asus zenbook is.
-
_seth_
veterán
Displaycal látszólag sokkal alaposabban tesztel mint a gyári 1studio, viszont a gyári túl meleg színre hangolt, a displaycal pedig túl hidegre, kékes mint a kalibrációk előtt. Én naiv azt hittem futtatok egy kalibrálást és tökéletes lesz. Mint a mesében...
-
_seth_
veterán
Kalibráltam párat, de még teljesen elégedett egyik esetben sem voltam, azt már látom, hogy lehet fényerőt is előre megadni, alapon hagytam és minden monitornak kérte, hogy vegyem le a fényerejét, persze nem úgy használom, na ezzel majd eljátszok amikor ráérek
A 2db U2415 között 4 év van, azonos beállítás, azonos módszer a kalibráláshoz és mégsem egyformák
Köszi az infókat!Ui.: Létezik valahol egy alapos leírás a program/eszköz használatáról?
-
_seth_
veterán
Otthoni felhasználásra milyen kalibralo eszközt érdemes venni? Olyan 50e körül vállalható lenne tekintve, hogy 3
monitor, 4 laptop lenne az alany (tobbert jönne ki vki mint amennyibe az eszköz kerül). Ami lényeges lenne az 2 db u2415 Dell és a hozzájuk tartozó 7390-es noti ezek lennének fontosak a fentiek közül.Ez megfelelő lenne X-Rite i1 Display Studio ?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- Ingatlanos topic!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) monitor garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest