- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
*Ropi*
félisten
válasz
devil-k #2177 üzenetére
Nem AMD / ATI kártyád van? A CCC kilőheti a már betöltött profilt.
De lehet Windows alá is natívan, viszont akkor a gamma görbék nem lesznek olyan kiegyensúlyozottak (a közhiedelemmel ellentétben a DispCalGUI LUT loadere szebben alkalmazza a görbéket, mint ha csak simán Windows alatti eszközprofilként vannak behúzva).
Esetleg megpróbálhatnád rendszergazdai joggal indítani a DispCalGUI-t + a LUT loadert.
(#2179) devil-k: Win 10? Az maga a program nélküli hiba.
-
*Ropi*
félisten
válasz
devil-k #2169 üzenetére
Mindegyiket használják mindenfélére, de a HCFR inkább plazmákra és projektorokra jó, a DispCalGUI meg L.E.D. és CCFL világítású TV-kre meg monitorokra. Egyébként mindkettő az Argyll CMS-hez kötődik, mert a HCFR az újabb szenzorok használatát szintén csak arra épülve tudja. Valamint legalább annyira számít a mérő hardver is: a HCFR az újabb spektrókkal kiegyensúlyozottabb eredményt ad 3D LUT-ban.
-
*Ropi*
félisten
válasz
devil-k #2164 üzenetére
Utoljára két éve próbáltam felkalapálni egy HTPC-re, de valamin nagyon leakadt, mert a 1080p-t kb. 0.1 FPS-sel tudta...Próbálkoztam vele pár órát, aztán ment a levesbe.
Akkor adok neki egy esélyt megint, mert egyébként szimpatikusnak tűnt.
Viszont (nem azért, hogy az enyém legyen az utolsó szó
) ettől függetlenül az MPC-HC viszi a prímet.
-
*Ropi*
félisten
válasz
devil-k #2162 üzenetére
A PH! alapelvek szerint nem szabad terméket vagy szolgáltatást hirdetni (a linken ez megvalósult): nemrégiben szigorították. Én is ezért linkelek külföldi oldalakat, ha csak tehetem: így nem mondható rá, hogy érdekből tettem.
Kodi, mint XBMC? Kodi alá csak a lav Filters-t lehet betenni, a madVR-t nem (az MPC_HC-nek jobb képe van: sokak szerint etalon).
-
*Ropi*
félisten
válasz
devil-k #2153 üzenetére
Pozicionálni így kell, a kalibrálás meg tetszés szerinti színtérre (filmhez REC/BT709, Gamma 2.2) és egyéb paraméterekkel, amiket szeretnél (projektora és vászna válogatja).
-
*Ropi*
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest