- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
einstein
senior tag
válasz
mzsombor #193 üzenetére
Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Használom játékra is, nem tapasztalok vele semmilyen utánhúzást / lagot szóval merem ajánlani. Mondjuk ha játékra veszed, ott hátrány a nagy felbontása, munkához, de még netezéshez is viszont jól jön.
Gondolom használtan veszed. Figyelj a pixelhibákra, mert sok embernek volt vele gondja. Nekem szerencsére hibátlan jutott. -
janos666
nagyúr
válasz
mzsombor #193 üzenetére
Én nagyon, az árát legalább is bizonyosan megérte, és alapjában véve is jó.
Persze nincs rajta HDMI, Displayport, nem tud natív 1080p24-et, de ilyen árkategóriában ilyesmiket nehéz összehozni, mármint így, hogy ne TN panel legyen benne, hanem rögtön S-PAV. Nincs zavaró utánhúzás, egész szép a feketéje is, az input lag se sok, szóval otthonra tökéletes (játék, film, net...)Minden monitort újra kell időnként kalibrálni, a profi nyomdászoknak akár még a naponta történő bemérés is javasolható, de a heti-havi rendszerességű már a hobby-fotósoknak is. Ha elég lenne egyszer, akkor nekünk egyszer sem kéne, mert megcsinálhatnák a gyárban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest