- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
deja vu #2753 üzenetére
A 800-as dinamikaátfogás egy konzumer kategória teteje (laptop monitoroknál pl. már az 500 is jónak számít) átlag, 1000 felé közeledve már megfontolandó nehogy a végén átess a ló túlsó oldalára és gyengébb konzumer monitoron visszanézve esetleg élvezhetetlenek lesznek a képek a kisebb kontrasztdinamika miatt. Most már kíváncsivá tettél, hogy mire szeretnéd használni a monitort, ahol ennyire ki akarod maxolni a kontrasztot is?
-
*Ropi*
félisten
válasz
deja vu #2749 üzenetére
A PA272-őt azért ajánlottam a CX271-el szemben, mert összességében (az ár / teljesítmény arányát figyelembe véve) jobb annál.
Tudom, hogy a többinek is GB-R a világítása, viszont más polárszűrőket alkalmaznak rajtuk.
Naná, hogy keresztre feszítenének, ezért is nem járok oda.
Egy Dell 2709-em van, meg egy Eizóm, de a napi 12+ óra munkára a Dellt használom és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Pont azért, mert még CCFL a világítása, meg "csak FHD" a felbontása (amire a monitorosban "retró-ciki"-t mondanának
). Cserébe nagyok a pixelei és nem vibrál a világítása - nem folyik ki a szemem ha egész nap előtte ülök sem, ráadásul megvan a majdnem teljes Adobe RGB színtere (98%-ot tudtam belőle kihozni), meg ami a lényeg, hogy rendes feketéi. Az meg nem zavar, hogy instabilabb az 1 év után is pontos Eizónál, mert azt nehéz überelni.
Nem mindig a legújabb a legjobb: lett volna lehetőségem 1:1-ben U2711-re garanciáztatni de pont az IPS panel miatt nem tettem. Most már tudod, hogy kicsit "analógabb" vagyok az átlagnál: ennek a "kalibrációnak" a figyelembevételével olvasd amit írtam!
Tudom, hogy folyamatosan fejlődik a technika, viszont én azt nézem, hogy a szememnek mi a jó, nem pedig a csiribiri feature-öket. Egyébként pl. a témában szintén tájékozott KTTech is egy IPS-es Eizót (ha jól tévedek 2433W volt) cserélt le egy ugyanilyen Dellre miután látta nálam (ő is 5. stádiumban lévő pixelkukkoló
).
A Foris széria valóban nem aratott osztatlan sikert.
Mindenképpen csak a minimum 1440p panel jó? Még úgy is, hogy a Windows HiDPI kezelése ilyen gyenge lábakon áll, amilyeneken?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest