- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
centrino #3207 üzenetére
10 Bit: nem csak a Quadro, FirePro és Radeon Pro támogatja, viszont csak DisplayPorton keresztül működik.
"igazából nem tudom, hogy valóban szükségem van e adobergb-re 10-bitre, de időben akarok informálódni"
Nem hátrány, ha tudja az egész megjelenítő rendszer: én is így használom a GTX1060-nal a monitorokat.
Mondjuk arról nincs infóm, hogy a CG2730 beépített kalibrálója pontosan milyen és mit tud.
"helyben nyomtatás tudom oltári nagy szívás tud lenni, ha különösen jó minőséget szeretnél, de lehet elég egy nagyon profi és gyors nyomda is"
Ha jó minőséget szeretnél, akkor laborálni kell, nem nyomtatni.
Nálam egy Lightroomban agyoneffektezett (gradációs szűrők, spot removal tool sok referenciaponttal amiket utólag még át is pozícionálok jellemzően, ecsettel lokális maszkolások, stb.) 5D4 rawból kitekert és utóélesített jpeg olyan 3-4-5 másodperc - csak tippelem, mert nem szoktam stopperolni (i7 2600K, GTX1060). Tif-et nem csinálok (így arról nincs infóm), mert psd-ben küldöm ki a PS-nek.
-
*Ropi*
félisten
válasz
centrino #3205 üzenetére
A CG2730 korrekt monitor, de jó, hogy a monitoros topikban is feltetted a kérdést: én is azt javasoltam volna, mert ott nagyobb rálátásuk van, hogy melyik szériából milyen a szórás. Pár napja pl. találkoztam egy olyan (50.000 Ft-os!) LG monitorral, ami DeltaE max. 0.2-vel hozta a 99%-os sRGB fedést: hatékonyan fejlődik a technika.
Ha viszont helyben is szeretnétek nyomtatni, akkor ahhoz nem elég a ColorMunki Display: ahhoz egy spektrofotométerre lesz szükségetek (pl. ColorMunki Photo, aminek saját fényforrása van a CMD-vel szemben).
A WX7100 nem overkill kissé? A C1 profitál belőle? A másik fele, hogy elég sok szívás van az ATI/AMD driverekkel: a magam nevében mondva mindenkinek nVidia kártyát ajánlok fotós felhasználásra - ahol az ATI/AMD elvérzik HW gyorsításban (Adobe termékeknél), ott az nVidia gond nélkül hasít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- (2db) AOC CQ32G4VE /2560x1440 / 31,5' / Ívelt /QHD/ 180 Hz/
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Samsung Full HD LED Monitor
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest