Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
kuyarashi #4584 üzenetére
"TV-ből és monitorból is elég sok van hasonló méretben és árban, amelyek FHD felbontásúak és van rajtuk HDMI"
Tudnál párat mondani, ami szerinted jobb, mint ez a Dell?(2db HDMI, FHD és hangszórói is vannak)
Tv-ből, ami jelenleg kapható. Minőség nulla, alsó kategóriás 5-ös széria, de majdnem megvettem már kínomban. Samsung UE32N5302, vagy UE32T5302
LG kilőve, van valami Philips alsó kategória és 150 körül Sony, amiről rossz vélemények vannak.
Monitorból...az összes Samsung ívelt. LG, ASUS, Acer.., nem kell, de azok között sem találtam. Úgy gondoltam, akkor már inkább egy Dell, a notebookom is az...
Újabb kompromisszum volt még, ha annyira jó valami, akkor ahhoz vettem volna hangszórókat. Hát én nem találtam olyat. -
KTTech
veterán
válasz
kuyarashi #4584 üzenetére
Azért a mikroLED-től sem kell majd csodákat várni, egy erősebb LCD képminőségét tudja jelenleg (fényerő van bőven, feketeszint esetleges - egy jobb VA-LCD mélyebb feketét produkál -, kontaszt meg hááát, szóval nem végtelen, mint az OLEDnél - legalábbis a jelenlegi gyártói specifikációk alapján)... beégni meg ugyanúgy be fog, mint bármelyik másik alpixelenként aktív fénykibocsátású megjelenítő, hiszen a pixelek különböző mértékben lesznek terhelve, így külön is fognak öregedni. Ami viszont nem várható az a ghosting.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Rendhagyó tesztünkben egyik, teszteléshez használt készülékünket és annak kistestvérét mutatjuk be: a GretagMacbeth monitorkalibrálóit.
- Dell SE2416H Monitor eladó
- LG (38WQ75C-W.) 38" WQHD144hz PRÉMIUM GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- SAMSUNG KÜLTÉRI SMART MONITOR ! LH55OMB 140CM 4K SMART AKCIÓ!
- SAMSUNG (LH55QMCEBGCXEN) 140CM 4K SIGNALE MONITOR ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest