Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenge
csendes tag
Köszönöm!
Letöltöm és mellette kinyitom a szemem
ha vezetek!
Üdv!
Tenge -
Tenge
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok a navigátorok világábna, nem tudom lehetséges-e amit szeretnék...
Van egy C250-em, amire valahogy fel szertném tölteni a 2008-as trafipax kihelyezési infókat, hogy mielött odaérek ahol trafi van telepítve, lássam a térképen és óvatosabban közlekedjek az átlagosnál ;)
Van tippetek, hogyan tehetném meg?
(a Trafilista már megvan...)
Köszönöm!
Tenge
-
LLam
senior tag
sziasztok,
kerítettem egy full európatérképes miomap-ot, azonban nem tudom, h a setup.exe-t hogy inditom el?
a progi kiírja hogy néhány tékép zárolt. jah kelet europai szoftverrel vették a cuccot... -
parandroid
félisten
Nem lehet a C250-re iGo-t telepíteni, csak MioMap-et.
Magyarország térképből egyébként van frissebb is, 2007 decemberi, de a Mio-tól nem lehet még mindig letölteni frissítésként, csak trükközéssel.
Ugyanez a helyzet a MioMap 3.3-mal. Erre a készülékre még nem adták ki, de más fórumokon olvastam már tapasztalatokat, hogy rá lehet varázsolni. A MioMap 3.2 egyébként az iGo 2006 miósított változata, a 3.3 pedig a 2006 Plus-é.
p
-
Gaaabeeesz
senior tag
Igen azt akartam
És az a szoft van nekem is.
IGO-ból is az a legújabb MO. szoftver?
IGO-t különben hogy lehet rátenni?Van egy gigás memókarim hozzá,de nem akarja beismerni a gép.Mármint a win nem nyitja meg mint cserélhető meghajtó stb..és a telepítő CDm- elveszett.Szedtem le netről valamit,de az nem az igazi -
atala
addikt
válasz
Gaaabeeesz #87 üzenetére
v3.2 akartál írni nem?
Egyébként nem szoftver verziószáma dönti el, hogy ismeri-e az utcát, és a házszámot, hanem a térkép. A legfrisebb hivatalos Magyarország térkép 2007.05.17. -
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv. Van valami frisebb verzió a C250hez a V2.2-nél?
Előre is köszönöm.
Mert nagyon sok utcaszámot nem ismer. -
Gergolabs
csendes tag
Futtasd XP kompatibilitási módban + adminisztrátorként.
-
djxp01
senior tag
vista alatt képtelen vagyok felismertetni vele a c250est:-( feltettem már a mobilesync 6.1-et is, mindent regisztráltam a mio oldalán, van serial számom, nevem, de nem enged semmit semelyik progi, (poi loader, mio map updater, stb)
próbáltam már bedugva, kihúzva, usb drivert telepíteni, de a legújabb driver van a vista szerint.
eszközkezelőben látja a pda digiwalker cuccost
mit tegyek srácok ?
-
Gergolabs
csendes tag
A Fater most vett C250-est Kelet-Európával, akkor most tényleg nem lehet utánna Nyugat-Európát venni hozzá? Ez most nem komoly ugye?
-
Hegyó
csendes tag
Hellósztok!
A következő problémám van: Karira kaptam egy MIO C250 -et ! A vele való ismerkedésem közben lemerült az aksi, és mert lusta voltam, a töltést a számítógéppel csináltam. Sajnos bekapcsolva hagytam a gépet és közben a hozzá kapott CD -t böngészve elindítottam az install könyvtárban lévő "setupapp.exe"filét.Nem vettem észre, hogy megtalálta a gép a GPS-t és elkezdte feltelepiteni a filét.Azóta a MIO nem hajlandó elindítani a MioMap -ot.Álandóan két hibaüzenetet küld , az első : nem tudja megnyitni a MioMap\data.zip filét,a második: hogy csináljak egy soft-rese -et! Azt hogy kell?Sajnos a restart nem jó! A MIO transfer segítségével sem tudom MioMapV3 softwaert ujratelepíteni , mert " nincs elég hely a lemezen " hibaüzenet jelenik meg! A segítséget előre is köszi -
atala
addikt
Nem az SD kártyán vannak az adatok!
A készüléknek a memóriájára van feltelepítve a navigáció, és a kelet EU térképek. Az SD-n maximum a Nyugat EU térképek lehetnek. Tehát SD nélkül is mennie kell a készüléknek. Csak úgy meg nem lehet letörölni semmit, mert nem férsz hozzá. Persze van hekkelt transzfer progi amivel tudsz kárt okozni, de az eredetivel nem.Vedd ki az SD-t, majd kapcsold be, és kösd össze a számítógéppel. (A Mio transfer progi legyen feltelepítve)
Rakd be a Miomap CD-t, és kattints rá az első menüpontra. (Restore Mio Map V3 Softvare)
elég sokáig el fog tökölődni, várd meg a végét.
Utána indítsd el a második menüpontot. (Transmit maps) Ezzel kell felrakni a térképeket.
Amikor végzett, indítsd újtra a navigációt.Jónak kell lennie.
Egyszer majd rá fog kérdezni, hogy nincs elég hely, és hogy felül írja-e az adatokat, akkor engedélyezd. -
Hoffer
őstag
Hellosztok!!
Van egy ilyen ketyerém és az a probléma vele h amikor kibontottam minden normálisan működött vele! De miután fel lett kötve gépre, kiírt egy hibaüzenetet és letörlődött az SD-ről a navigáció! És most bármikor bekapcsolom a GPS-t minden menügomb aktív kivéve maga a navigáci nem de a zene megy pl! Próbáltam feltenni a cd-ről a porogramokat de azt írja ki h nincs elég hely a GPS-en közbe semmi sincs az SD-n és egy 1GB-os, ezért nem értem mi lehet a probléma!
Valakinek valami ötlet??
Előre is köszi!!! -
atala
addikt
Egy kis segítség kellene!
A MioMap DVD-ről újraraktam a szoftvert, és eltünt a beállításokból a sebességmérő kamerák beállításai, valamint új sebességmérőt sem tudok létrehozni.
Hogyan tudnám ezt visszavarázsolni?
Letöltöttem az oldalukról a frissítést, de azzal nem tudom frissíteni a firmware-t, hibával leáll. Csak a térképeket tudom frissíteni.
CD-ről megy mindkettő, de sajnos nem jön elő a sebességmérő kamera. -
Pat
tag
Köszi a válaszokat!
Tutti hogy teljesen tökéletesen belepattintottam a helyére..
Valószínüleg az autónak van egy olyan frekijü rázása amitől pont beindul a kütyü..
nem véletlen, hogy csak 120 felett műveli ezt..
nah mind1, talán találok rövidebb tartót.
Üdv -
DeFranco
nagyúr
Lehet, hogy evidens, amit írok, de rendesen belepattintottad a helyére?
A középső részt (amibe a navit rakod) jó erősen rá kell pattintani a karra. Ha feléig húzod csak, ott is megakad, tartja, de attól zöröghet.
Az sem mindegy, melyik irányból teszed fel. A tappancs kilógó füle és a rögzítő billentyű álljon lefelé, a középső rész meg adja magát hozzá.
Ha így pattintod be teljesen, nem zörög.
-
genga
csendes tag
Hello!
Van egy mio c220 készülékem.
Tudja valaki,hogy rárakható-e a 250-es szoftvere?
Köszi! -
spirit007
senior tag
"van olyan PNA amit térkép nélkül árulnak?"
Nem is egy.Sziasztok !
Forszírozzuk már kicsit ezt a kérdést , mert engem is érdekel a dolog .
Főként az , hogy hogyan lehet installálni a szoftvert (pl.iGO) -
Pat
tag
Nektek is rezeg/zörög durván a a tartó?!
Nagyobb sebességnél mindig ezt csinálja, és nem találtam semmi megoldást
idegesítő hangja van, nagyon. Lehet hozzá kapni másik tartót, pl rövidebbet, vagy stabilabbat?!
köszi! -
kumi123
csendes tag
helló mindenkinek!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mekkora memóriakártyát tud kezelni?
-
LeslieT.
csendes tag
hello mindenkinek! én is nemrégen ruháztam be egy ilyen kis hasznos kütyübe...én KE térképpel vettem + kértem hozzá egy NYE is mini sd-n! Betoltam a fogadóba és így egyszerre kezeli a kelet és a nyugat európát is...már próbáltam. Komoly...és mindenkinek csak ajánlani tudom...frankón megéri az árát!!
-
Joe84
csendes tag
Sziasztok!
Most akarok venni egy GPS készüléket. Ez lesz az első, szal abszolút nem értek hozzájuk
A Mitac Mio C510 és a C250 között vacilálok. Ti melyiket ajánljátok?
A segítséget és a válaszokat előre is köszönöm. -
vivolanyka
csendes tag
sziasztok!
Vettem egy mio c250 gps-t 4 órát rendesen működött és azóta nem találja a műholdakat !
Mit tudok vele csinálni? -
fireman
tag
Sziasztok!
Találtatok esetleg a neten részletes magyar manuált hozzá....ami nekem van az édeskevés, a Mio oldalán pedig nincs magyar.
Más.
Rá lehet erre tenni valahogy a miomap v3.3 szoftvert? -
hoby36
senior tag
Van valakinek tokja ehhez?Ha igen,akkor hol vette?
-
Red@Arc
tag
Röviden, IGEN, mert a licence csak a kelet-európai országok térképét "ismeri fel". A PNA-k már csak ilyenek. Ha mindenképpen PNA-t akarsz venni, akkor neked kell döntened: fogod-e használni nyugati irányba vagy sem? Ha igen, akkor full EU-s változatot kellene venned.
A PDA-ra viszont bármilyen navi szoftvert fel lehet telepíteni. Ráadásul több mindenre lehet használni.
-
hoby36
senior tag
Valaki rendelt márt az lcp.hu-ról valamit?
-
Red@Arc
tag
válasz
canniball #44 üzenetére
Igen, elég nehezen érthető hozzászólás, bár csak a nem eléggé tájékozottakat zavarja össze. A PNA-k esetében a navigációs progi - legyen az MioMap vagy iGO - előre telepítve van, a licence fájl szintúgy. Ezért hiába vesz valaki a K-Európa licencehez full EU-s térképet, hivatalosan nem fogja tudni használni. Ahhoz WinCE felület elérése kell.
-
canniball
nagyúr
Biztos akad azért másik bolt, ahol olcsóbban meg lehet venni, de hirtelen ez ugrott be. Sőt az is lehet, hogy olcsóbban kijössz ha megveszed a K-európás gépet + külön a Ny-Európa szoftvert (esetleg az iGO-t).
MioMap Kelet-Európa
- Részletes utcahálózat: Csehország, Litvánia: 100%, Észtország: 71,46%
- Részletes úthálózat + főútvonalak: Magyarország: 98%, Szlovákia: 90%, Lengyelország: 63%, Románia: 62%, Görögország: 51%, Horvátország: 45%, Szlovénia: 42,62%, Lettország: 31,7%; Szerbia & Montenegró: 35%, Törökország: 22%, Ukrajna: 21%, Bulgária: 17%, Bosznia és Hercegovina: 10%
- Főútvonalak: Albánia, Fehéroroszország, Macedónia, Moldova -
hoby36
senior tag
Mától nekem is van.
-
Loituma69
őstag
válasz
canniball #32 üzenetére
Hi
S/N az a serial szám pont ezért nem értem miért a P/L számot fogadta el holott a S/N kérte. A P/L meg nemtom mi de az is a gép hátulján volt. A S/L melletti számot nem fogadta el reisztrációnak, de végül is mind1 mert visszavittem a boltba és az árát is vissza kértem 57.000 ft. De már meg is rendeltem az E Boltban a Mitak Mio P350 PDA-t teljes autószettel meg mindenféle jóval 61.000 ft ért! Szerintem ez sokkal jobb vétel minta C250-es. -
Loituma69
őstag
Hi all
2 napja boldog tulajdonosa vagyok ennek a kis szerkezetnek. Több gps próbáltam előtte ismerősökét, pl wanteq, aero, stb. Ez akis c250 es negyed annyi idő alatt tervezi meg és tervezi újra az utvonalat mint az előbb említett készülékek, tehát nagyon jó. Lenne egy két kérdésem, remélem tudtok megoldást!
1. amikor címet írok be akkor pl egy bizonyos városban p betűvel kezdődő utcát keresek de ebben a városban nincs pl k betüs utcanév ilyenkor a többi gps gép csak azokat a betüket jeleníti meg amik vannak az adott városban, de nálam az összes betü mindig látható, hol lehet ezt beállítani, ha lehet egyáltalán?
2. regisztráltam itt : http://www.lcp.hu/ de itt nem a s/n nem fogadta el hanem a gyári számot ami a papír doboz oldalán van p/n, ez nálatok is így volt vagy csak nálam?
3. A mellékelt DVD lemezen van egy olyan progi, hogy MIO Sync én ezt feltelepítettem és itt is regisztrálni kell, de mi a serial number az ami a gép oldalán van s/n vagy megint a p/n ? És ezzel a regisztrációval mit érek el?
4. Mikor jön ki a szoftverhez frissítés hol lehet ezt megtudni? Most a 3.2 van fent alapból!
Segítségeteket előre is köszönöm. Jah hálozati töltőt nem kaptam se ceruzát hozzá ez így normális vagy kell reklamálni / Tesco -
lajos56
csendes tag
Sziasztok.Új fiú vagyok a GPS -ben.Valaki segitsen,hogyan tudok saját POI-t belegyömöszölni a kütyübe.Köszi .
-
-
Redy
tag
Sziasztok!
CD-röl probáltam visszaállítani az eredeti szoftvert de a háromnegyedénél megáll... megpróbáltam de mindig lefagy... nem találja a fájlokat... ilyenkor mi a tehendő? -
Lacce
csendes tag
Helló,
Múlt héten vettem, és szerintem ezért az árért nagyon szuper
52.100 ft 12+1 térképpel, plussz a tartozékok.
Jelet azonnal megtalálja, frankón navigál, ha eltérek azonnal újratervez.
Egy gondom van eddig:
az előre eltervezett utat nem tudom elmenteni.
Tud valaki erre megoldást?
Tudom, hogy alapból ez nincs benne, de valami trükkre gondoltam -
Pat
tag
úgy tűnik még sincs semmi baja.. ugyanis azóta egyszersem művelte..
így mindenkinek csak ajánlani tudom, megéri az árát. -
canniball
nagyúr
Ha felüljáró alatt, magas épületek között/mellett stb. haladsz előfordulhat, hogy elveszti a jelet (ha jól emlékszem ezt az útmatató is írja). Hogy miért nem jön vissza, azt nem tudom. Az enyém is szokott olyat csinálni, hogy bekapcsolás után közli velem: a GPS vétel megszűnt, aztán (gondolom) csak később talál(na) rá a jelre, de mivel közben haladok/nék én is kénytelen vagyok restartolni.
(Szerintem ez azért van, mert mindig úgy kapcsolom ki, hogy közben fut a MioMap. Már párszor megfogadtam, hogy kikapcs. előtt kilépek belőle, de mindig elfelejtem.
)
[Szerkesztve] -
Pat
tag
ennyire behalt a topic?
hahóóóó
-
Pat
tag
hali! az miért lehet hogy pesten közlekedve néha fogja magát a jel és eltűnik.. ami nem is lenne baj, ha visszajönne, de csak ki- és bekapcsolás után hajlandó ujra fogadni.. addig nem, akárhova megyek.. igaz ma vidéken is ez történt. szal olyan mintha egyszercsak befagyna a jelvevő..
találkozott már valaki ilyennel?! elképzelhető h gyárihibás?!
még nem regisztráltam.. lehet ez a gond?
kösz! -
Redy
tag
Sziasztok!
Vista van a gépemen és nem tudom feltenni azt a drivert ami a cd-n van mert amikor bedugom az usb-t akkor rögtön teszi fel a vista a sajátját... de ezzel nem látja a transfer program meg semmi a gépet... valakinek ötlete? -
Redy
tag
Sziasztok
vettem egy ilyen gépet... regelni akarok de a serial numberétnem találom... az hol van? -
canniball
nagyúr
''...több helyen is olvastam, hogy iGO térképekkel is bővíthető.''
Igazad van, rosszul emlékeztem.(Én még nem próbálkoztam ezzel, ezért is írtam, hogy tudtommal.) Köszönöm a javítást!
''Most olyan áron van a C250...''
Nem tudom most pontosan mennyibe kerül a c250 (én még 66k-ért vettem), de itt van egy pl. egy térkép nélküli PNA cca. 40k-ért: [link].
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
válasz
canniball #10 üzenetére
Ugyan nekem nincs ilyenem, csak mostanában tervezgetem, hogy veszek valami ilyesmit (c250 vagy c510 vagy c520), de több helyen is olvastam, hogy iGO térképekkel is bővíthető.
Pl. itt egy C520 teszt amiben ezt írják: [link]
''Egy térkép nélküli kütyüt lehet még olcsóbban is megkaptatok volna és most nem lenne ilyen gondotok... ''
Most olyan áron van a C250, hogy nem hiszem, hogy lehet találni olcsóbban akár térkép nélkül navigálásra alkalmas PDA szettet. -
canniball
nagyúr
Tudtommal:
-hekkelés nélkül nem (hogy hogyan lehet meghekkelni azt nem tudom, ne is kérdezzétek)
-a MioMap egy iGO-klón, nem tudom nyernétek-e vele valamit/sokat.
Ha minden áron iGO-t akartok miért vettetek ilyen készüléket?Egy térkép nélküli kütyüt lehet még olcsóbban is megkaptatok volna és most nem lenne ilyen gondotok...
-
Zhitnik
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy c250-est Miomap térképpel. Azt szeretném megtudni, hogy i-go-t is tud e kezelni. Előre is kössz! -
Cochise
csendes tag
Sziasztok!
Lehet erre a készülékre valahogy i-go-t feltenni a rajta lévő MioMap helyett?
C. -
Csigger
őstag
Hello mindenkinek!
Énis tervezem egy ilyen kis ketyere vásárlását!
Szntem a frissítést innen lehet lehúzni: [link] -
Szabee86
csendes tag
Hellau!
Nekem is van 1 kis C250-esem de a probléma ugyanúgy fenn áll honanna pikliböl lehetne ezt a vacakot lefrissiteni térképügyileg? Az oké hogy IGO klón a MioMap de valahogy csak le lehet frissteni nem? -
canniball
nagyúr
1., 2. Ebben nem iGO van, hanem a ''klón'': MioMap. Egyszer már átnéztem a honlapjukat a frissítés miatt de nem találtam, most viszont úgy látszik ihletet adott a válaszod: megtaláltam!
Üröm az örömben: Country/Total Speedcams - Hungary/20... Mivel az aktiválástól számított egy évig lehet ingyen igénybe venni a szolgáltatást azt hiszem várok még... Megvan a MioMap Updater Tool is, hogy kerek legyen a mai nap: ''Due to technical problems, the Mio updater tool is currently not available.''...
3. A POI->Saját pontokba nem nekem kéne bepötyögnöm a POI-kat? (Amit egyébként nem enged.) Ehhez miért kell frissíteni?
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
Vettem egy ilyen ketyerét, próbálgattam, lenne kérdésem:
1, Ha az Általános beállítások->Útbiztonsági kamerák engedélyezve van, az Opciók alatt pedig ''Hangos figyelmeztetés-Közlekedéskor, Figyelmeztetés a képernyőn-Részletes'' van beállítva, akkor miért nem szól soha?
2, Lehet-e frissíteni a térképet/adatbázist? Ha hiba van benne lehet-e valahol jelezni?
3, A POI->Saját pontokba hogy lehet új POI-t felvenni? -
chuck
csendes tag
Kijelzőn a hangszóró ikonnal egy érintéssel némaságra lehet inteni a navigációt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hatékony céleszköz apró finomságokkal.
- Milyen videókártyát?
- Honda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ingyenes az Epic Store-ban a CHUCHEL
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Linux kezdőknek
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest