Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
"Viszont az idén kiadott térképen, pedig rajta van a 2007-es híd."
Lehet kissé el vagyok maradva: milyen térképről van szó? A hivatalos oldal szerint nincs hozzá új térkép. -
canniball
nagyúr
válasz
joasztalos #144 üzenetére
Küldtem pü.-t is.
-
canniball
nagyúr
válasz
joasztalos #133 üzenetére
Állítólag ez is lehetséges.
-
canniball
nagyúr
válasz
joasztalos #129 üzenetére
Úgy látom nagyon benne vagy a bütykölésben: iGO-t nem próbáltál még feltenni?
-
canniball
nagyúr
válasz
joasztalos #123 üzenetére
Várjuk a fejleményeket.
-
canniball
nagyúr
válasz
parandroid #121 üzenetére
Ezek szerint érdemes elgondolkodni azon, hogy iGO térképpel használja az ember (ha jól tudom azt valahogy rá lehet nyomatni és tudja használni)...
-
canniball
nagyúr
válasz
joasztalos #118 üzenetére
Hát irgum-burgum, azt hittem a térkép egyforma, csak a szolgáltatás más.
-
canniball
nagyúr
válasz
joasztalos #115 üzenetére
"...3.3as szoftverből elloptam a magyar térképet..."
Miért? Az más, mint ami a 3.2-ben van? -
canniball
nagyúr
Biztos akad azért másik bolt, ahol olcsóbban meg lehet venni, de hirtelen ez ugrott be. Sőt az is lehet, hogy olcsóbban kijössz ha megveszed a K-európás gépet + külön a Ny-Európa szoftvert (esetleg az iGO-t).
MioMap Kelet-Európa
- Részletes utcahálózat: Csehország, Litvánia: 100%, Észtország: 71,46%
- Részletes úthálózat + főútvonalak: Magyarország: 98%, Szlovákia: 90%, Lengyelország: 63%, Románia: 62%, Görögország: 51%, Horvátország: 45%, Szlovénia: 42,62%, Lettország: 31,7%; Szerbia & Montenegró: 35%, Törökország: 22%, Ukrajna: 21%, Bulgária: 17%, Bosznia és Hercegovina: 10%
- Főútvonalak: Albánia, Fehéroroszország, Macedónia, Moldova -
canniball
nagyúr
Ha felüljáró alatt, magas épületek között/mellett stb. haladsz előfordulhat, hogy elveszti a jelet (ha jól emlékszem ezt az útmatató is írja). Hogy miért nem jön vissza, azt nem tudom. Az enyém is szokott olyat csinálni, hogy bekapcsolás után közli velem: a GPS vétel megszűnt, aztán (gondolom) csak később talál(na) rá a jelre, de mivel közben haladok/nék én is kénytelen vagyok restartolni.
(Szerintem ez azért van, mert mindig úgy kapcsolom ki, hogy közben fut a MioMap. Már párszor megfogadtam, hogy kikapcs. előtt kilépek belőle, de mindig elfelejtem.
)
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
''...több helyen is olvastam, hogy iGO térképekkel is bővíthető.''
Igazad van, rosszul emlékeztem.(Én még nem próbálkoztam ezzel, ezért is írtam, hogy tudtommal.) Köszönöm a javítást!
''Most olyan áron van a C250...''
Nem tudom most pontosan mennyibe kerül a c250 (én még 66k-ért vettem), de itt van egy pl. egy térkép nélküli PNA cca. 40k-ért: [link].
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
Tudtommal:
-hekkelés nélkül nem (hogy hogyan lehet meghekkelni azt nem tudom, ne is kérdezzétek)
-a MioMap egy iGO-klón, nem tudom nyernétek-e vele valamit/sokat.
Ha minden áron iGO-t akartok miért vettetek ilyen készüléket?Egy térkép nélküli kütyüt lehet még olcsóbban is megkaptatok volna és most nem lenne ilyen gondotok...
-
canniball
nagyúr
1., 2. Ebben nem iGO van, hanem a ''klón'': MioMap. Egyszer már átnéztem a honlapjukat a frissítés miatt de nem találtam, most viszont úgy látszik ihletet adott a válaszod: megtaláltam!
Üröm az örömben: Country/Total Speedcams - Hungary/20... Mivel az aktiválástól számított egy évig lehet ingyen igénybe venni a szolgáltatást azt hiszem várok még... Megvan a MioMap Updater Tool is, hogy kerek legyen a mai nap: ''Due to technical problems, the Mio updater tool is currently not available.''...
3. A POI->Saját pontokba nem nekem kéne bepötyögnöm a POI-kat? (Amit egyébként nem enged.) Ehhez miért kell frissíteni?
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
Vettem egy ilyen ketyerét, próbálgattam, lenne kérdésem:
1, Ha az Általános beállítások->Útbiztonsági kamerák engedélyezve van, az Opciók alatt pedig ''Hangos figyelmeztetés-Közlekedéskor, Figyelmeztetés a képernyőn-Részletes'' van beállítva, akkor miért nem szól soha?
2, Lehet-e frissíteni a térképet/adatbázist? Ha hiba van benne lehet-e valahol jelezni?
3, A POI->Saját pontokba hogy lehet új POI-t felvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hatékony céleszköz apró finomságokkal.
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest