- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
parandroid #141 üzenetére
Ez amúgy hogy működik pontosan? Amelyik gépbe először berakom a nyugat eu sd kártyát arra mászik rá a licensz?
-
Country48
csendes tag
válasz
parandroid #134 üzenetére
Én kényszerből használom, mivel elveszett az eredeti Mio SD kártyám, és nem sikerült még megszerezni az eredeti SD lévő adatokat ,ha valaki tudna segíteni akár térítés ellenében is nagyon hálás lennék ! Szegedi vagyok. Akár levélben is elküldeném az SD-t.
Köszönöm előre is. -
joasztalos
csendes tag
válasz
parandroid #136 üzenetére
Ööööö az összes jogvédö és gyártó engedélyével értettem az elöbbi hozzászólásomat,természetesen
-
joasztalos
csendes tag
válasz
parandroid #134 üzenetére
Vagy háromszor próbáltam az elején, de az istennek sem indult el! A miomap 3 program helyreállitásátol nem volt hajlandó tovább menni. Kénytelen voltam ujraiross cd-t "koptatni".Ha megkapom a nyugat europa sd-t, akkor feltöltöm szivesen, ha kell valakinek.
-
joasztalos
csendes tag
válasz
parandroid #126 üzenetére
Nagyon sunyi módon csinálják mioék a speedcam frissitést, csak egy exe az egész.Ebböl sajnos nem jön ki semmi kézenfekvö amiért ne függnék a mio klubtol. Ez csúnya. A frissités választ ad /majdnem/ minden kérdésemre. Azt már biztosan tudom ,hogy nem leszünk elveszve akkor sem ha az igo nem haverja többé a mionak.Ügyesen kell cserélgetni a mappákat a lemezen telepités elött, ez megoldja a késöbbi frissitéseket.Hamarosan kapni fogok egy nyugat europa térképet sd-n a miohoz.Másolás után kiderül mitöl tudja az sd-röl inditani a térképeket. Egy hangos kérdésem maradt: ez hogy lehet? [link]
-
Pompi
nagyúr
válasz
parandroid #126 üzenetére
Van a 3.2-ben is speedcam funkció. De nekem sem sikerült életre keltenem egyelőre, C520-on viszont igen. Egyébként .mtc a kiterjesztése az adatbázisnak.
-
joasztalos
csendes tag
válasz
parandroid #121 üzenetére
Értem. Valószinüleg a igo 2008 ban is az emlitett térkép "figyel".Szerinted a c250 en hogy viselkedne a win mobi 5 ? Másik megoldatlan problémám a speedcam. Bemásoltam a szerintem megfelelö mappába telepités elött, de ez jajnos kapufa lett. Regeltem a honlapra de valamit irt angolul. Az meg lehetne tölem kinai is akkor sem érteném. A Magyar oldalon enged belépni a mio klubba, köszönt az oldal a nevemen, de onnan nem lehet frissiteni. Angolrol meg nem értem, valamit ir hogy nem stimmel. Legalább látnám a speedcam mappa kiterjesztését ,mert az eredeti igo kiterjesztés spdb meg spud. A miomap meg mtc -t használ. De ha maszekolom a 2008 at akkor teszek még egy kisérletet a kamerákkal.
-
canniball
nagyúr
válasz
parandroid #121 üzenetére
Ezek szerint érdemes elgondolkodni azon, hogy iGO térképpel használja az ember (ha jól tudom azt valahogy rá lehet nyomatni és tudja használni)...
-
djxp01
senior tag
válasz
parandroid #92 üzenetére
ismerős, akitől vettem a gps-t, rátudná tenni az iGo-t , csak nem egy olcsón dolgozik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest