- iPhone topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
simlisgumis
tag
Ezen már túl vagyunk vagyok,garis volt 70 email ment, semmi se történt! De a vége az lett,hogy kaptam egy 50% kupont! Akciós volt kint igy lett egy új 130 euróért plussz kaptam mellé egy wireless egységet! De mivel megmaradt a sérült ,gondoltam hátha valaki tud esetleg alkatrészt hozzá!
-
gycs02
tag
Szia!
Sajna azt már próbáltam, ekkor jön össze a leírt két variáció. Ha jól sejtem (angol tudás hiányában) közös be-ki kapcsolásnál a power toggle-t használja, s így ennek nem lehet egyszerre két jelet megadni. Viszont az egyedi beállításoknál találtam egy olyan lehetőséget, ahol ki lehet választani, hogy nem ugyanaz kapcsolja be-ki a TV-t, de a következő lépéseknél megakadok (egyszerűen nem tudok eligazodni a guglival). Remélem találok valakit akinek volt ilyen gondja, vagy keresnem kell egy jó angolost.K gycs
-
Degeczi
nagyúr
lehet állítani, de nálam a support segítsége kellett, h ez elérhetővé váljon!
most így néz ki most a Panasonic TV-m bekapcsolási beállítása:
korábban azonban olyan volt, mint most is egy másik TV-é, impulzushossz állítási lehetőség nélkül:
időzítések közül pedig mindössze ezeket lehet állítani, amiből egyedül a billentyűlenyomások köztinek (inter-key) lehetne bármi köze az említett problémához (Thomson TV-n bizonyos menüben rosszul működtek az iránygombok), de annak semmilyen értéke nem oldotta meg, ott is a support javított ki vmi mást:
-
Saint
aktív tag
Meg lehet csinálni, készitettem pár képet Harmony, kiválasztod melyik eszközön akarod módósitani a dolgokat, Settings-et nyomsz , utána adjust the delay -t / next, és már állithatod is amilyen értékre akarod, van ott több állitási lehetőség is.. remélem jót irtam ha nem akkor sorry, de nálam is volt ilyesmi probléma, hogy 1 nyomásra be és utána ki kapcsolta a készüléket, vagy be sem kapcsolta, itt finomitgattam és egyből mükődött a cucc,,
-
madgie
titán
Borzasztó komplikált elsőre a Harmony szoftver, tegnap jött meg a 600-as, de vakaróztam órákat, mire nagyjából jó lett minden. Azért csak nagyjából, mert a Watching TV-nél oké, hogy beállítom, hogy Antennabemenetre kapcsoljon indításkor, de ő automatikusan az analóg földi adókra vált, nem a digitálisra. Át lehet pöccinteni utólag, de pont ezért vettem Harmony-t, hogy ne kelljen macerálni sokat a távot.
Néha a Popcorn Hourt se kapcsolta be, remélem az megoldódott, a Help-jén végigmentem, aztán a végére jó lett.
-
ZooLee
senior tag
Szia,
A színes LCD világítás az, ami nagyon eszi az akksi, a többi varázslat (gombvilágítás, stb) a többiben is van. Nézd meg, hogy milyen kapacitású és milyen típusú elem van benne, ez alapján lehet majd mondani, hogy milyet tegyél bele jobbat - ha lehet.
Azt sem árt megvizsgálni, hogy a gyártói töltőállomás milyen, mert hiába cseréled nagyobbra az akksikat, ha a töltő nem kezeli megfelelően.Z.
-
valory
tag
Az elemhasználat relatív. Az 525 használtan került hozzám, elméletileg zsír új Toshiba alkáli elemekkel (legalábbis az előző tulaj azt mondta h akkor cserélte le, mikor eladta nekem). Én kb. 8 hónap után váltam meg tőle, ugyanazok az elemek voltak benne, tökéletesen működött. A Harmony 600 kb. 1 hónapja van nállam, 2 Duracell van benne, tökéletesen működik most is. Szerintem, ha nem b@szog@tod ha kell ha nem, tart az jóminőségű alkáli elemekkel is szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest