Új hozzászólás Aktív témák
-
valory
tag
Az elemhasználat relatív. Az 525 használtan került hozzám, elméletileg zsír új Toshiba alkáli elemekkel (legalábbis az előző tulaj azt mondta h akkor cserélte le, mikor eladta nekem). Én kb. 8 hónap után váltam meg tőle, ugyanazok az elemek voltak benne, tökéletesen működött. A Harmony 600 kb. 1 hónapja van nállam, 2 Duracell van benne, tökéletesen működik most is. Szerintem, ha nem b@szog@tod ha kell ha nem, tart az jóminőségű alkáli elemekkel is szerintem.
-
valory
tag
Sziasztok,
meg szeretném osztani veletek (főleg akik vásárlás előtt állnak) a tapasztalataimat 2 Harmony távcsiról, 525 (515...) és a 600:
Az 525 négy darab R3 elemel működik. A kijelzője klasszikus monokróm pixeles kijelző (Nokia 3310 kijezője jutott róla eszembe)
525 előnyei: Glow gomb (fény ki/be kapcsolása), rezgés-érzékenysége kiválló, az éjjeliszekréyt csak megpöcintettem, egyből felgyuladtak a ledjei. Talán jobb gomb-elrendezés mint a 600ason (lehetséges azis, h még nem szoktam meg az újat)
525 hátrányai: kezdeném a legnagyobbal, ami miatt megváltam tőle, az idegesítő, lapos hang/csatornavezérlő műanyag gombok, amik hangosan kattanak (pushbutton-al megoldva, mint az egerek, innan a "klikk"), és viszonylag erősebben kell nyomogatni őket mint ahogy megszokja az ember egy távirányitó nyomkodását. Csatorna szörfözésnél rohadt idegesítő... Ráadásul, írta itt egy kolléga, h nem is tartósak az 525 (515...) pushbuttonjai ellenben egy egérrel. Ugyanilyen sz@r gombok a 4 Activity gombnál is.
A Harmony 600 két darab R6 elemel működik. A kijelzője modernebb LCD, valószínű, h valamiféle neonocskával megvilágítva, mivel enyhén zúg miközben világít (mint a Nokia E51 kijelzője).
600 előnyei: eltűntek az idegesítő lapos és hangosan kattanó gombok (rendes gumi gombokkal lettek helyetesítve, bár a hang/program +- kattanak, de jóóóval halkabban és kisebbet). Kerekebb formavilág. Szerintem sokkal kényelmesebb nyomkodni bármelyik gombot ezen, mint az előzőn. Külön activity gombok, nemfeltétlen kell a menüjében navigálni ezek miatt.
600 hátrányai: nincs Glow gomb! Ráadásul közel sem olyan kiválló a rezgés-érzékenysége, mint az 525nek, mivel ezt konkrétan meg kell csöppet rázni, h világítson. Ez elég nagy hátránya szerintem, és tudtommal álítani sem lehet. Ennél dobolhatok az éjjeliszekrényen, akkor sem kezd el világítani... az 525be azt szerettem h picit rápöcintettem a szekrényre és egyből tudtam merre nyuljak utána a sötétbe. Még ide említeném azt a feljebb említett pici zúgást, de elhanyagolható, mivel síricsendbe lehet kiszúrni, ha közel teszed a füledhez.
Nagyjából ennyi, ha valaki kérdezne még valamit, csak nyugodtan, állok rendelkezésetekre!
-
valory
tag
Sziasztok,
jelenleg rendelkezem egy Harmony 525 távirányítóval, és nagyon idegesít legalábbis engem, hogy a hang illetve program +/- az "push button" -os (az klikkelő gonb mint az egereknél) megoldással van gyárilag, egyszerűen megőrít h műanyagok azok a gombok és "klikkelnek"... namármost a kérdésem az lenne, mivel láttam, h a 600 (650 és 700 gondolom csak színbe külömbözik) viszonlag jó árba van, az még rendelkezik efféle hülye megoldással, vagy azon már minden gomb rendes távirányitó jellegű? (gumi és nem klikkel). Mert ha így van, akkor valószinüleg lecserélem.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest