- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gycs02
tag
Sziasztok!
Sajnos 2 hét után megbolondult a 600-som, jól jönne egy kis segítség. Azt produkálja, hogy néhány kapcsolás után nem hajlandó működni, megjelenik a kijelzőn a küldés, majd elsötétedik és logitech logó jelenik meg rajta, mintha újraindulna. Természetesen utána sem műxik, akármit nyomok rajta, ez a folyamat játszódik le. A beállításokat, újra rátöltöttem, de csak annyit segít, hogy pár kapcsolásig jó, ugyan ez történik, ha nem használom egy kis ideig. Valami ötlet mielőtt gariztatnám?????????
K gycs
-
gycs02
tag
Szia!
Köszi a sok infót! Már sikerült összehoznom. Valószínű ezt találtam meg én is (majd végignézem ezeket a lépéseket), azt az opciót kellett választanom, hogy nem ua gomb kapcsolja be -ki a készüléket.
Közben viszont belefutottam egy másik problémába, ha nagyon nem boldogulok jelentkezem.gycs
-
gycs02
tag
Üdv!
Köszi a tippet, de szerintem már így próbáltam.
Van ugye három funkció Ptog, Pon, Poff.
Kétféleképpen tudom beállítani ezeket.
Pon=szám, Poff=power és Ptog vagy szám vagy power.
Ekkor van az, ha a Ptog szám TV+SAT bekapcsol a watch-ra, de csak egyedileg kapcsol ki a TV, ha Ptog power, akkor TV nem kapcsol be a watch-ra csak a SAT, és az AllOff-ra kikapcsolnak.
Erre a hozzárendelésre gondoltál, mert ezeket ugye az eszközök beállításánál lehet megadni? Vagy ezt már a watch beállításoknál keressem (de valószínűleg ezzel nem boldogultam a múltkor)?Arra nem tudok rájönni, hogy a Ptog funkció pontosan mit jelenthet, mikor működik ez a funkció.
-
gycs02
tag
Szia!
Sajna azt már próbáltam, ekkor jön össze a leírt két variáció. Ha jól sejtem (angol tudás hiányában) közös be-ki kapcsolásnál a power toggle-t használja, s így ennek nem lehet egyszerre két jelet megadni. Viszont az egyedi beállításoknál találtam egy olyan lehetőséget, ahol ki lehet választani, hogy nem ugyanaz kapcsolja be-ki a TV-t, de a következő lépéseknél megakadok (egyszerűen nem tudok eligazodni a guglival). Remélem találok valakit akinek volt ilyen gondja, vagy keresnem kell egy jó angolost.K gycs
-
gycs02
tag
Sziasztok!
A 600-on keresek watch TV-re megoldást (TV+SAT). Az a problémám, hogy a bekapcsolás a TV-én szám gombok, a kikapcsolás power. Sokat szenvedtem már vele, de beállítástól függően a TV-t külön kell vagy be vagy kikapcsolni.gycs
-
gycs02
tag
Hali!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Logi 600-ast szeretnék én vásárolni. 2 félét találtam, a logi honlapján csak sima 600-ról írnak, de a neten találni 600 (12e) és 600 refresh (15e) megnevezéssel is. Szerintetek van különbség a kettő között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest