- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
nekem egy advanced one van és a szoftvere amin pc-vel játszom tényleg siralmas, de legjobb esetben is elmegy.. és sajnos nem minden funkciót lehet megtanitani neki, egyes gombokat távirányitóról sem képes megtanulni.. de ennyiért bőven megéri. azért ijesztő, hogy egy épkézláb ui designer csapat sincsen logitechnél..
-
ZooLee
senior tag
Szia,
A bekapcsolási szekvenciához adhatsz extra lépéseket, a beállítási képernyőn. Itt bármilyen gombotnyomást hozzáadhatsz, esetleg az időzítésre/elhelyezésre kell figyelni egy kicsit.
Ha egy eszköz nem kapcsol be, akkor lehet, hogy csak nem "látta" az infra jelet. Nekem is ilyen a már említett Ariva, csak nagyon szűk sávban veszi a jeleket, pontosan arra kell irányítani a távot kikapcsoláskor, de hála az égnek a TV (aminek kb másfé méterrel arrébb van az érzékelője) sokkal jobb, az akkor is veszi a jelet, ha magam mögé irányítom a távot.
A szoftver meg azért ilyen bonyolult, mert gyakrolatilag mindent meg tudsz csinálni a távirányító felprogramozása terén. Tény, hogy pilótavizsga kell hozzá, de ha megtanultad, akkor gyorsan fog menni.
Z.
-
Saint
aktív tag
ezért vettem én az one+ os távot, mert azt már a web-en is lehet konfigolni, és nem kell neki a harmony szoftver, mondjuk az sem rossz, ha majd egy kicsit javitgatnak rajta, pl nem tudom átrendezni a sorrendet a készülékeknél, és a tetű program nem úgy rakja be ahogy sorrendbe hozzá adom hanem ahogy a proginak tetszik, nem lehet pl a videó-t és dvd-t megcserélni, hogy más sorendben jöjjön, szerencsére a web-es beállitásnál sorrendbe rakja be, de ott sem lehet változtatni a sorrenden utólag, a watch-oknál lehet, remélem ezt hamarosan orvosolni fogják...
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest