Hirdetés
- Apple Watch
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
Nekem már sok éve harmony távirányító(i)m van(nak), és már nem tudnék nélküle meglenni. Arra viszont fel kell készülni, hogy (főleg, ha nincs eddigi tapasztalat) hosszú ideig el fog tartani, mire (majdnem) tökéletesen beállítod a saját konfigurációdnak megfelelően és ki tudod használni azt, ami tud. A minimum az könye(bbe)n megy, de azzal még csak az alapvető dolgokat használja ki az ember és sokszor azért van rossz vélemény a harmonykról, mert többen itt megakadnak (de szerintem már így is elég jó a tudása). Nekem kb. 1 évig tartott, mire (talán) mindent be tudtam állítani és azóta élvezem az "eszméletlenül" kényelmes létet. De voltak időszakok, amikor nagy ívben dobtam volna a kukába ...
Szóval, ha van türelmed, és kitartásod, akkor egy idő után biztos, hogy meg leszel vele elégedve. És persze csak akkor van értelme, ha van több eszközöd, amit irányítasz vele.
Persze ez csak az én véleményem, biztos van olyan, aki villámgyorsan beállítja, bár ha végig olvasod a fórumot, azért vannak bőven olyan bejegyzések, amelyek a véleményemet alátámasztják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Apple Watch
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Futárcégek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új! Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest