- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
Nekem már sok éve harmony távirányító(i)m van(nak), és már nem tudnék nélküle meglenni. Arra viszont fel kell készülni, hogy (főleg, ha nincs eddigi tapasztalat) hosszú ideig el fog tartani, mire (majdnem) tökéletesen beállítod a saját konfigurációdnak megfelelően és ki tudod használni azt, ami tud. A minimum az könye(bbe)n megy, de azzal még csak az alapvető dolgokat használja ki az ember és sokszor azért van rossz vélemény a harmonykról, mert többen itt megakadnak (de szerintem már így is elég jó a tudása). Nekem kb. 1 évig tartott, mire (talán) mindent be tudtam állítani és azóta élvezem az "eszméletlenül" kényelmes létet. De voltak időszakok, amikor nagy ívben dobtam volna a kukába ...
Szóval, ha van türelmed, és kitartásod, akkor egy idő után biztos, hogy meg leszel vele elégedve. És persze csak akkor van értelme, ha van több eszközöd, amit irányítasz vele.
Persze ez csak az én véleményem, biztos van olyan, aki villámgyorsan beállítja, bár ha végig olvasod a fórumot, azért vannak bőven olyan bejegyzések, amelyek a véleményemet alátámasztják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest