- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Azt a részt már végig zongoráztam. Az egyik eszköznél talán bele is törődött, de pl. a tévénél minden áron választani kellett channel 1,2,3,4 vagy x közül, és visszakerültem az előző pontra. Igazából a "source input missing" ugye nem is erre való beállítás. Ez fölé/alá kéne még egy pont, ahogy korábban is írtam, hogy ne kapcsoljon bemenetet.
Delay állítás eszembe jutott, csak aztán ellustálkodtam a dolgot, de ez a rész annyira talán nem vészes. Először bekapcsol minden eszközt aránylag gyorsan. Itt meg is állhatna. Ez után kezd el újra végigmenni mindegyiken, és bemeneteket kapcsolgatni. PC-nél ugye értelme nincs, mert még javában bootol, még a tévé is vakarózik.
A javas beállító programban van olyan opció az inputoknál, hogy " stays on whatever it was on when it was turned off". Sajnos ez a program úgy néz ki nem támogatja a 885-öt. A másikból pont ez hiányzik.A leírás szövege:
A Next után lehet meghatározni azt, hogy az aktivitás befejeztével, a következő bekapcsoláskor a tv melyik alap bemenetre álljon rá. (Az első opció, hogy maradjon ott, ahol kikapcsoláskor állt.)
Bár ez sem pont az, amit keresek.A teljes cikk tomy11-nek is hasznos lehet. Ez alapján el lehet indulni, ha sikerül megérteni a működését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Autós topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- MACBOOK PRO M1 8G/256G, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, Intel Core i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB) Black Week Akció!
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő