- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Valóban nem csinál semmit, most ellenőriztem. Ki-, és bekapcsoláskor is csak hármat villant a távirányító, és nagyjából egyforma gyorsan. Ami megtévesztő, hogy a kijelzőn sokkal tovább kinn van az adást jelző ikon. Kikapcsoláskor szinte azonnal eltűnik. Talán ellenőrzi, hogy kell-e még valamit csinálnia.De akkor ez már a lesz@rom kategória.
Remélem, nem lesz problémásabb váltani két aktivitás(de hülye név, inkább feladat) között sem. Persze, majd ha lesz második ilyen.Az minden esetre tetszik, hogy ugyan a jelenlegi feladatnál a tévére nincs kiosztva egy gomb sem, mert csak ki-, és bekapcsolni kell, de ha úgy adódik, eszköz módban ugyanúgy állítgathatom, mint a sajátjával. Tényleg csak a fantázia szab határt.
-
bzoley
veterán
Az elgondolás nem volt rossz, de sokkal nem jutottam vele előrébb. A lista nem rövidült, csak a nevek változtak, és biztos, hogy molyol valamit a távirányító, mert az első másodpercben szinte egyszerre bekapcsol minden eszköz, de utána még pár másodpercig mutatja, hogy adás van. Szóval ennek így sincs értelme.
-
bzoley
veterán
Azt a részt már végig zongoráztam. Az egyik eszköznél talán bele is törődött, de pl. a tévénél minden áron választani kellett channel 1,2,3,4 vagy x közül, és visszakerültem az előző pontra. Igazából a "source input missing" ugye nem is erre való beállítás. Ez fölé/alá kéne még egy pont, ahogy korábban is írtam, hogy ne kapcsoljon bemenetet.
Delay állítás eszembe jutott, csak aztán ellustálkodtam a dolgot, de ez a rész annyira talán nem vészes. Először bekapcsol minden eszközt aránylag gyorsan. Itt meg is állhatna. Ez után kezd el újra végigmenni mindegyiken, és bemeneteket kapcsolgatni. PC-nél ugye értelme nincs, mert még javában bootol, még a tévé is vakarózik.
A javas beállító programban van olyan opció az inputoknál, hogy " stays on whatever it was on when it was turned off". Sajnos ez a program úgy néz ki nem támogatja a 885-öt. A másikból pont ez hiányzik.A leírás szövege:
A Next után lehet meghatározni azt, hogy az aktivitás befejeztével, a következő bekapcsoláskor a tv melyik alap bemenetre álljon rá. (Az első opció, hogy maradjon ott, ahol kikapcsoláskor állt.)
Bár ez sem pont az, amit keresek.A teljes cikk tomy11-nek is hasznos lehet. Ez alapján el lehet indulni, ha sikerül megérteni a működését.
-
bzoley
veterán
válasz
Tomasman1985 #174 üzenetére
Nekem ennél azért kisebb problémám lenne, de úgy néz ki, erre nem alkalmas.
Nem képes "csak" bekapcsolni az eszközöket, anélkül, hogy bármit is állítgasson rajtuk.
A kikapcs megvan 1-2s alatt, de bekapcskor elszöszöl fölöslegesen akár 5-7s-ig is. -
bzoley
veterán
Üdv,
Nem lehet valahogy egyszerűen lebeszélni a távirányítót arról, hogy bekapcsoláskor bemeneteket is állítgasson? Teljesen fölösleges.
Egy bonyolultabb módról olvastam valamit, azt még nem próbáltam megkeresni.
Szerintem nem lett volna nagy meló berakni a bemenetek közé egy "egyik sem" opciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest