Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skynet258

veterán

válasz TCr #489 üzenetére

Na akkor ugyanaz a cuccunk (ha még LG 3D tévéd is van hozzá, akkor megkérdezem hol laksz, lehet én vagyok te :DDD ).

Én egy HP infra vevőt vettem hozzá, de szerintem ez lényegtelen (bár anno olvastam hogy valaminek meg kell lennie a vevőnél, valami szabványnak, hogy menjen, de már a franc tudja mi volt az...).

Add meg Device-nak a Microsoft MCE Keyboard eszközt, ezzel kapsz egy billentyűzetet. XBMC-ben nem árt, ha bekapcsolod a "távirányító billentyű leütéseket küldhet" vagy valami nagyon hasonló nevű beállítást.

Mivel az XBMC irányítható egy halom billentyűparanccsal, így lényegében most adtál hozzá egyet, tehát csak a megfelelő key-eket kell mappingolni a távra. Mittomén, space az a play/pause, stop az az X, Exit az Esc gomb, Menü az M, Enter az az Ok... szóval minden lényegeset meg lehet adni neki, így már teljeskörűen tudod használni. Esetleg bővítsd ahogy neked jólesik: köss a gépre egy billentyűzetet, nyomogasd a gombokat, és ha olyat csinál ami neked kell, akkor mappold valamelyik gombra az adott billentyű (akár a hardveresre, akár a kijelzőre). :K

Ha jön hozzánk valaki, mindig elcsodálkozik, hogy hogy lehet ilyen ütősen filmet nézni meg minden. Pont most voltak itt a napokban ismerősök, hát meg is kaptam a megbízást, hogy akkor rakjak is össze nekik egy ilyen HTPC-t, mert ez must have. :D

Új hozzászólás Aktív témák