Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Na akkor ugyanaz a cuccunk (ha még LG 3D tévéd is van hozzá, akkor megkérdezem hol laksz, lehet én vagyok te
).
Én egy HP infra vevőt vettem hozzá, de szerintem ez lényegtelen (bár anno olvastam hogy valaminek meg kell lennie a vevőnél, valami szabványnak, hogy menjen, de már a franc tudja mi volt az...).
Add meg Device-nak a Microsoft MCE Keyboard eszközt, ezzel kapsz egy billentyűzetet. XBMC-ben nem árt, ha bekapcsolod a "távirányító billentyű leütéseket küldhet" vagy valami nagyon hasonló nevű beállítást.
Mivel az XBMC irányítható egy halom billentyűparanccsal, így lényegében most adtál hozzá egyet, tehát csak a megfelelő key-eket kell mappingolni a távra. Mittomén, space az a play/pause, stop az az X, Exit az Esc gomb, Menü az M, Enter az az Ok... szóval minden lényegeset meg lehet adni neki, így már teljeskörűen tudod használni. Esetleg bővítsd ahogy neked jólesik: köss a gépre egy billentyűzetet, nyomogasd a gombokat, és ha olyat csinál ami neked kell, akkor mappold valamelyik gombra az adott billentyű (akár a hardveresre, akár a kijelzőre).
Ha jön hozzánk valaki, mindig elcsodálkozik, hogy hogy lehet ilyen ütősen filmet nézni meg minden. Pont most voltak itt a napokban ismerősök, hát meg is kaptam a megbízást, hogy akkor rakjak is össze nekik egy ilyen HTPC-t, mert ez must have.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Androidos tablet topic
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest