Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
Darth Gerill #298 üzenetére
Mostanában már szinte alig látni nokia reklámot, anno meg miden nap 10x is leadták ezt a reklámot.Melleslge amitől régebn a falra másztam az az volt, hogy pannon praktikum csomagban brutto 32900 ft netto 54000 ft ért elvihető.Még szerencse, hogy erről a nagy baromságról hamar leszoktak
-
Jégkokó
veterán
Nekem ami telefon sokat kibirt, az a 3510i volt, volt olyan hogy 2 hetet is gond nélkül kibirt, bár igaz ez még az elején volt.De azért nem olyan rossz az a 900 as aksi ami benne van alapból.
-
Jégkokó
veterán
Akkor ezek szerint az eddigi legkissebb beépített antennás telefon a T66 volt a maga 59 gramjával.Ami szerintem már kicsit túlzás, mert az már annyira kicsi és könnyű, hogy alig veszi észre az ember, hogy a zsebében van e vagy már kiesett.
-
Jégkokó
veterán
-
Jégkokó
veterán
válasz
Zoli bácsi #227 üzenetére
Szerintem is egyszerűbb lett volna a márkákat eggyenként kivesézni meg a külömböző tipusokat.Mármint hogy uggy gondolom, hogy el lett volna kezdve egy márkával és azon belül a legkiemelkedőbb tipusok lettek volna felsorolva.Mondjuk ilyen folytatásos cikknek lett volna jó csinálni, és idővel eljutni az abc ben az utolsó gyártóig
-
-
Jégkokó
veterán
Igen ezt én is furcsállotam, hogy még senki nem ejtett szót az 5510 es ről, hiszen az volt az első mp3 lejátszós telefon, messze megelőzve a kortársait és 64 mega memória volt benne.Talán még volt valami siemens is ami tudott mp 3 at lejátszani, de ugy tudom, hogy baromi drága volt, és nem is szólt olyan jól
-
Jégkokó
veterán
Kezdünk nagyon eltérni a témától.Szerintem inkább beszéljünk a régi telefonokról, és ne arról, hogy melyiket nyomatták jobban a tv ben és melyiket vette több ember
-
Jégkokó
veterán
Kezdünk nagyon eltérni a témától.Szerintem inkább beszéljünk a régi telefonokról, és ne arról, hogy melyiket nyomattaák jobban a tv ben és melyiket vette több ember
-
Jégkokó
veterán
válasz
Zoli bácsi #204 üzenetére
Sajnos nekem nem nagyon volt összehasonlítási alapom a 3510i hez, de nem sokkal később már láttam, hogy igen is nagyon gagyi a kijelzője, mert az 5100 nak fényévekkel jobbb már mint ennek.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Zoli bácsi #203 üzenetére
Igen azt én is tudom, hogy a c35 ben már volt valami féle logó, de az korántsem volt olyan jól kidolgozott mint később a c45 ben, meg azt hiszem mintha csak fogadni tudta volna a logókat, de küldeni nem.Azt a 16 szólamot meg én nem vettem észre, jó mondjuk elég jól szólaltaja meg a kutya ugatást meg a lónyerítést.De én ugy tudtam, hogy csak 2 szólamú.
-
Jégkokó
veterán
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként az vajon miért van, hogy az alsó kategóriás nokiák közül egy se tudja a gprst számítógépre kötve, pedig szerintem nem lenne akkora cucc megoldani.
-
Jégkokó
veterán
Én meg minden eggyes dolgát kihasználom, a memória kártyája is szinte már fulra van.Egy régi telómat nem használtam mégg ki ennyire.Viszont az mitől lehetett, hogy a 3330 om nme fogadta a mozgó képeket, mert a másik telefonon mozgott de az enyémen már nem, pedig elméletileg ennek egy extra ficsörnek kelletí volna lennie.
Meg valaki irta, hogy csak a nokia használta az op logokat meg a különféle fekete fehér képeket, akkor azt kell hogy mondjam, hogy tévedett, mert annak idején a siemens is elég szépen nyomatta a dolgokat kezdve itt a C45 től -
Jégkokó
veterán
Viszont olyan 2001 2002 ben nagyon menő telefonnak számított, legalábbis ami az aktív flipjét illeti.Bár az sajnos hamar bekrepált.De az viszont nem volt benne jó, hogy a kigyóban nem lehetett kikapcsolni a falat mint a későbbi simbyanos telefonokba se sajnos.Pedig nekem az egyik kedvenc játékom volt mobilon.
-
-
Jégkokó
veterán
Hát azt értem az alatt, hogy egy gomb nyomásra leugrik az eleje, mint a 7110 nek egy gomb nyomsára.Szerintem eléggé hihetetlen, hogy ezt a kellékesek csinálják meg, mert a nokiának nem lenne jó reklám az, hogy a film után mindenki olyan telefont akarna venni, de nem tud mert akkor annak nem ugrik le gombnyomásra.Én nem tartom kizártnak, hogy volt egy olyan változat ami már akkor tudta ezt
-
Jégkokó
veterán
-
Jégkokó
veterán
Azért mert egész nap beszél telefonon, azért van ennyi a telefonjába.Nem értem, hogy mit nem lehet ezen felfogni, hogy egy telefonnak is van egy ideje amíg még megy utána meg bekrepál.Ugyan ugy mint sok mostani autóval is az a helyzet, hogy 3 év után szép kis tipushibák jönnek elő.De a telefonoknak is van szerintem egy bizonyos élettartalmuk.
-
Jégkokó
veterán
Én meg 2002 ben vettem 20 ezerért a 3330 om at, mert hogy az mennyivel menőbb a 3310 nél, hogy tudja a wapot meg egy játékkal több van benne, meg mozgó képeket is meg tudodott jeleníteni.
-
Jégkokó
veterán
-
Jégkokó
veterán
Hát mondjuk 1999 ben amikor megjelent, már akkor tudta a képüzenetek küldését fogadását, operátor logót,csengőhangokat tudott küldeni és fogadni.Mert a legközelebbi telefon ami tudomásom szerint ezeket már tudta, az a siemens c45 volt, de javíts ki ha tévedtem.De akkoriban eggyik telefon se tudta ezeket a dolgokat.
-
Jégkokó
veterán
Szerintem a 3210 es igen is korszakalkotó telefon volt, mert elötte senki se alkalmazta a beépített antennát, legalábbis én ugy tudom, meg olyan dolgokat is tudott amit az akkori legtöbb telefon egyálltalán nem
-
Jégkokó
veterán
Hát igen az ericcson meg a sony külön külön nem nagyon tudott semmi maradandót alkotni ez biztos, együtt már talán tudnak telefont gyártani.De az a z7 es sony se nagyon tartozik a legendák közé, mert én egy darabot se láttam belőle a mai napig, inkább a sonyk közül a j7 j6 j70 es ment leginkább
-
Jégkokó
veterán
Szerintem is jó teszt lett, bár azt furcsálottam, hogy a gyártók nevei nincsenek abc sorrendbe téve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Összeállításunkban olyan telefonokra emlékezünk vissza, amelyek egykor kiemelkedtek kortársaik közül.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest