Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
AMD!4ever #252 üzenetére
én is jövök a játszotérre sárral dobálozni
''Nem garancia hát! Persze!!! De akkor engettesék meg nekem hogy miért nem járatták PŐLŐ ugyanannyin...pőlő '' - ennek semmi értelme, nem ugyan arrol az architekturárol beszélünk....
''Szóval garázscég jelleg...hmm sajna ennyit ennyit számitott 1-2 év,az intel szépen elvitte a támogatókat anno az amd elől. De mára az Amd nyujtott termékek terén szépen utolérte majd le is hagyta riválisát,igaz az intel maradt a nagyobb mondjuk ugy tömegtermelő '' - igen, intel korábban nagy hirnévre tett szert és nagyobb név lett... mint látod egy 3ghz-es 800-as fsb-s intel elöl nem fut el egy 2ghz-es amd. az hogy már egy ideje kiadta az x2 termékcsaládot szerinted megforditotta a helyzetet? már bocs, de még a legkisebb x2 is 60-70k, mig intel dual core akármiböl a legkisebb 40-50k (forrás: kiskerarak.hu)
''ugylátom sokaknak nem tetszik hogy taposok ugymond a kis bimbodzo örömükön ami annyit jelent hogy kb 2 éve intel nemigazán volt pariban az amd procteljesitményével és most van egy kis happiend(elég kicsi,hozzáteszem)'' - nem akarok ünnepronto lenni, de több, mint 2 éve kapni 800fsb-s 3 gigás inteleket isakkoriban talán az ár dönthette el a versenyt, de ma n.e.m.
ahogyan te is fölhoztad ésszerünek tetszö gondolataid, ugy én is legépeltem azt, amit én gondolok. no offense
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
végre megdölhet az a tévhiz, hogy játékra csak amd!!!
érdemes volt megscinálni ezt a tesztet!
az egyetlen, ami még mentööv lehet, hogy az amd-s procinál kevesebb fsb-t emeltek és a szorzot 10-röl 12-re tolták, mig az intelnél csak fsb emelés történt, amire igencsak pozitivan reagálnaktudom, hogy az intelnél relativ fix a szorzo és amd-nél legalább lehet lefele játszani, de ez igy nem 100% fair.
ettöl eltekintve dicséretes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Napirajz könyv
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest