Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ősember

őstag

válasz AMD!4ever #252 üzenetére

én is jövök a játszotérre sárral dobálozni :DDD

''Nem garancia hát! Persze!!! De akkor engettesék meg nekem hogy miért nem járatták PŐLŐ ugyanannyin...pőlő '' - ennek semmi értelme, nem ugyan arrol az architekturárol beszélünk.... :F

''Szóval garázscég jelleg...hmm sajna ennyit ennyit számitott 1-2 év,az intel szépen elvitte a támogatókat anno az amd elől. De mára az Amd nyujtott termékek terén szépen utolérte majd le is hagyta riválisát,igaz az intel maradt a nagyobb mondjuk ugy tömegtermelő '' - igen, intel korábban nagy hirnévre tett szert és nagyobb név lett... mint látod egy 3ghz-es 800-as fsb-s intel elöl nem fut el egy 2ghz-es amd. az hogy már egy ideje kiadta az x2 termékcsaládot szerinted megforditotta a helyzetet? már bocs, de még a legkisebb x2 is 60-70k, mig intel dual core akármiböl a legkisebb 40-50k (forrás: kiskerarak.hu :U )

''ugylátom sokaknak nem tetszik hogy taposok ugymond a kis bimbodzo örömükön ami annyit jelent hogy kb 2 éve intel nemigazán volt pariban az amd procteljesitményével és most van egy kis happiend(elég kicsi,hozzáteszem)'' - nem akarok ünnepronto lenni, de több, mint 2 éve kapni 800fsb-s 3 gigás inteleket is :DDD akkoriban talán az ár dönthette el a versenyt, de ma n.e.m.

ahogyan te is fölhoztad ésszerünek tetszö gondolataid, ugy én is legépeltem azt, amit én gondolok. no offense :R

[Szerkesztve]

• Ősember

őstag

végre megdölhet az a tévhiz, hogy játékra csak amd!!! :DDD érdemes volt megscinálni ezt a tesztet! :R
    az egyetlen, ami még mentööv lehet, hogy az amd-s procinál kevesebb fsb-t emeltek és a szorzot 10-röl 12-re tolták, mig az intelnél csak fsb emelés történt, amire igencsak pozitivan reagálnak :U tudom, hogy az intelnél relativ fix a szorzo és amd-nél legalább lehet lefele játszani, de ez igy nem 100% fair.
    ettöl eltekintve dicséretes! :))

Új hozzászólás Aktív témák