- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Ehh, az utsó bekezdés megmaradt.
Mindegy, ettől függetlenül hasznos cikk.
-
DigitXT
félisten
OFF: A táblázatod ''fordítva'' rendezve átláthatóbb lenne. (Értsd oszlop/sor csere.
) Meg nem ártana feltüntetni, hogy melyik Everest verzió volt, vagy kéne, stb.
ON: frissülnek a táblázatok itt is?
Mármint tényleg frissül-e majd a cikk vmikor, vagy végleg magára maradt szegény, végkövetkezésestül, utolsó bekezdésestül?
-
DigitXT
félisten
Nem lehet ilyen általánosító kijelentéseket tenni: játékja válogatja...
Próbáltál már pl. LFS-ezni sok gépi ellenfél ellen? Viszonylag kicsi játék, de kellemes szimulátor, ezért kell alá proci, de még hogy!
6xAA+16xAF@1152x864 is procilimitált a startnál.
A 2,8-on járó A64 kezdi épp kihajtani az X800Pro-t.
Mod: #322/326-ra meg UP!
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
akkor egy X1900XTX-et meg simán kihajt egy AMD 3700+
Azért én nem extrapolálnék a helyedben ilyen nagy lendülettel.Inkább a cikkírók véleményét várom az említett ellentmodással kapcsolatban.
Tudom, hogy kellett egy frappáns befejező mondat a cikk végére, de ha ez következetlenséget okoz az adott bekezdésen belül is, akkor (szerintem) mégis furcsán hangzik.
-
DigitXT
félisten
Csak én érzem úgy, hogy a cikk legutolsó bekezdése következetlen?
Azt mondjátok, a videokártyák túlfejlődték a processzorokat (oké), aztán meg, hogy lehetséges lenne a kétmagos processzorok támogatása, de ez csak ''félmegoldás'', mert csak processzorlimitált beállítások mellett gyorsul a játék (más is írta, hogy ez így logikus, egy erősebb egymagos is ugyanezet eredményezné
), végül pedig, hogy hamarosan megjelennek az új VGA-generációk, melyek még a mostani csúcs videokártyáknál is gyorsabbak lesznek, ''de vajon mivel fogjuk tudni őket kihajtani?'' Hát épp ez az: ha olyan baromi erős VGA van, akkor processzorlimitált lesz, tehát a kétmagos processzorok támogatása nem csak ''félmegoldás''.
Ha meg VGA limit volt, akkor meg ki volt hajtva a kari a mostani procival is, és nem baj, ha lesz belőle jobb, gyorsabb.Btw. a TRL next genre igen kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az, ami majd elviszi tisztességesen.
(Azt írjátok, hogy ejnyebejnye, hogy az X1900XT-t megfekteti, ezzel egyet is értek, de ha olyan baromi jól néz ki, hogy tényleg nem lehet egy ilyen karival megfelelő sebességgel lerenderelni, akkor mégiscsak előremutató dolog, és felfoghatjuk egy olyan ''plusznak'', ami növeli a játék értékét idővel. Szóval remélem nem csak az optimalizálatlanság mutatkozik meg, és nem úgy kell tekintenünk a ''sima'' opcióra, mint vmi büntetésre emiatt...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest