Új hozzászólás Aktív témák
-
vedini
őstag
válasz
EQMontoya #64 üzenetére
azt látni kell, hogy olyan cikket sose lehet írni, hogy mindenki szájízének megfeleljen,
én is próbáltam már cikket írni (ennél jóval kisebb szabásút), és rengeteg időm el ment vele, és nem is lett ilyen jó,
ha csinálsz önszorgalomól izmosabb procikkal tesztet, nem csak én hanem mindenki örülne itt a ph-n -
fLeSs
nagyúr
válasz
EQMontoya #64 üzenetére
sztem meg nem.
sztem 3,6-3,8 ghz-re húzott p4-e sokkal több embernek van (pl telikondis p4 rémlik? de e0 steppinges p4-e is rengeteg embernek van).
de ahogy én látom neked csak az szúrja a szemed, hogy a 2,6 ghz-es amd processzor pár helyen kikapott a 3,8 ghz-es intel processzortól: namost én nem vagyok fan, úgyhogy nem vagyok partner egy ilyen vitában, sorry. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
EQMontoya #23 üzenetére
Aha és a kép mit jelent? Ne mondd már, hogy ekkora láma vagy. Ha san diegot teszteltek volna, akkor miért 512kb cache volt a procikban? Tuti átirták kevesebbre, hogy az amd nyerjen, mi? Azta, de korrupt tesztelőik vannak.
Lolozni azt tudsz, de elmondani, hogy mit tegyen, hogy megtalálja a tesztet azt nem - IQMontoya barátom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest