- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Egy óra, két rendszer
- Mobil flották
- Elérhető az Apple TV alkalmazás Androidon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidda1603
csendes tag
Sziasztok, légyszi segítsetek! Van egy ilyen telóm, és egy spectec SDIO wifi kártyám, ami elvileg kompatibilis vele, letöltöttem a drivert, villog is a kártyában a kis sárga lámpa, tehát működik, de nem tudom beállítani rendesen, és nem tudok csatlakozni a netre, légyszi segítsetek! Köszi!
-
Lali3003
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Vettem egy Hp Ipaq hw6910-es pda-t. Az a problémám vele hogy nagyobb épületekben, ahol kicsit kisebb a térerő, ott elveszti és konkrétan nincs térereje ott, ahol más telefonoknak 2-3 a térerősségük. Most rendeltem hozzá egy tapaszt az akksira és állítólag az hatásos, de én ebben annyira nem hiszek, de úgy voltam vele hogy 600 ft, nem sok érte hogy kipróbáljam, de ha nem válna be akkor mi a teendő? Halottam, ilyen beépíthető csipről az akksi alá meg hasonló dolgokról, de nem tudom hogy ezeknek mennyi a valóságalapjuk, illetve hol lehet ezeket beszerezni. Ezen kívül, számítástechnikai boltokban sajnos nem foglalkoznak vele, a szolgáltatóm se, mert nem nála vettem. Aki tudna nekem ebben segíteni kérem segítsen. Nagyon sürgős lenne. Köszönöm.
-
Lustig
tag
kiváló készülék
Holt-Tisza ágánál horgászoknak kertészeknek nyaraló eladó //// http://hardverapro.hu/apro/holt-tisza_aganal_horgaszoknak_kerteszeknek_teglahaz_elado/hsz_1-50.html
-
Gh0sT
addikt
Béna vagyok, segítsetek!
Adott a notim WSXGA kijelzővel 1680x1050-es felbontással.
Adott a monitorom 1900x1200-as felbontással.
Nyár van, melegszik a gép, gondoltam úgy használnám, hogy nem csukom le a kijelzőt.
Most jönnek a gondok. Hogy a fenébe tudom azt megcsinálni, hogy a monitoron is ugyanazt lássam, mint a kijelzőn, csak éppen más felbontásban? Ha kiterjesztem az asztalt, az nem jó. Színház módot nem tudom beállítani, mert valamiért nem aktív (X600). Azt már sikerült elérnem, hogy mindkettőn megjelent ugyanaz a kép, de a monitoron is 1680x1050-ben, persze a felbontást nem tudom állítani a másodlagos kijelzőn.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
elCoyote
csendes tag
válasz
Viktor0610 #45 üzenetére
Oké köszi!
-
-
elCoyote
csendes tag
válasz
Viktor0610 #43 üzenetére
Köszi!
Asszem nem erre számítottam -
-
elCoyote
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni.A problémám a következő,van egy hp6340-esem és amikor bekapcsolom a következőket írja : ''Battery alert An unrecognized battery has been detected.This battery will discharge and will not allow charging.It is recommended that you plug your device into an AC power source and back up your data.Please purchase an HP authorized battery at http://hp.com/go/ipaqaccessories''
Eddig a készülék tökéletesen működött használtam internetezésre,geochassingre stb,az akku elég sokáig bírta,most pedig össze vissza működik az akksi hol azt írja 99%-on van hol pedig azt hogy 15%,vagy hogy rögtön lemerül.Kérem ha valaki tudja mi a megoldás legyenszíves segítsen,előre is köszi.
Üdv.:elCoyote -
McPie
tag
Azért a hw6515 elég ''abandonware'' a HP részéről. Nézzétek csak meg, hogy ebben a topikban milyen hibáit szedték össze, milyen megbízhatóságot tapasztalnak ezzel a telefonnal.
És persze azt is, hogy mily' gyorsan reagál a HP Support, és milyen szervíztapasztalatok vannak vele!
[link]A sagittis Hungarorum libera nos Domine
-
engusz
veterán
A kesztyűtartó nálam már merész dolog lenne. Még úgy is, hogy kábeles, SiRF III-as vevőm van. Kb. olyan jelenséget idéz elő, mint mikor híd alatt vagy alagútban vagyok. Elkezd egyre pontatlanabbá válni. Az ablak alatt (közvetlen a szélvédő tövében) teljesen jól működik, de érezhetően jobb, ha pl. a pillangó ablak tövében van. Ezt nem kezelték fémgőzzel.
Egy beépített GPS vevős PDA-hoz külső antennára lenne szükségem, különben a lehúzott ablakon kitartva használhatnám csak.Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
Nálam, a SiRF II-es, Bt-s vevőnek volt dolga a fémgőzzel kezelt ablak alatt. Úgy vettem észre, hogy az sem mindegy, hogy milyen távolságra van a vevő a géptől.
Létezik SiRF II/LP, ami kevésbé meríti az akksit. Gondolom, hogy a SiRF III-asoknál erre alapból figyeltek.Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
MBG71
csendes tag
Amit én a legtöbbet használok a telefonomban az a sztereó rádió. Ebben a HP 6515-ben van sztereó rádió ??? Vagy lehet rá tenni ???
-
MBG71
csendes tag
Én most éppen választás előtt vagyok PDA ügyben. A cégem adott 1 listát amiből választani lehet és ebben benne van a iPAQ HW6515 is. Először nagyon szimpi volt, hogy gyakorlatilag mindent tud és még GPS is van benne, de aztán elkezdtem olvasgatni a teszteket, hozzászólásokat. Ami miatt nem ezt választom az a kijelző mérete és felbontása, a gyenge proci, a gyenge akksi és a GSM hiányos funkciói. Viszont van a listában egy számomra eddig tök ismeretlen nevű kütyü ETEN M600 néven. A neten utánanéztem és baromi jókat lehet olvasni róla tudásilag, sebességileg. Árban 30 ezerrel olcsóbb mint a HP 6515-ös, igaz GPS nincsen benne, de a különbségből még az is belefér egy tuti. Viszont benchmark-okban rendre lepipálja a HP-t és az alapcsomagban is több mindent adnak hozzá. Nektek mi a véleményetek erről ?
Link1 : http://www.mobiletechreview.com/E-TEN_M600.htm
Link2: http://www.eten.ch/DescriptionEtenM600EN.htm -
Integra
titán
nekem 20 órát lazán bír a srif3-as bt gps vevőm, és egyszerűen minden napi használat közben isképtelenség lemeríteni, ha az ember 4-5 naponta egyszer egy órára rádugja tölteni. 1700-as liion akksi van benne
ezzel a pda-val több gond is van, messze nem ilyen csiribiri csodacucc.
nincsen wifi benne. kicsi képernyő. elképesztően trágya akksi.
pont ma panaszkodott reggel egy ilyennek a tulaja, hogy egy napot nem tud végig dolgozni vele, állandóan töltenie kell.
én még mindig azt mondom, hogy egy bt-t telefon és mellé egy mindent tudó telefon nélküli pda az iedális megoldás.
az viszont tény, hogy a jövő a mindent egybe pda lesz meg mobil, de ilyen kütyük még évekig nem lesznek...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
X-COM
nagyúr
hátha a qtek-nek még mindig nincs normális support oldala, angol nyelven, ahonnan firmware-t lehet letölteni, akkor szerintem felejtős, inkább vegyen imate-et aki tud és nem sajnálja a némi plusz költséget
[Szerkesztve]Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
biokill1
tag
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nem tetszik ez a HP. Legalábbis azért mert én Qtek mániás vagyok. [link] Szerintem ezt érdemes megnézni. Sokkal kisebb, szebb, és a kijelző normális képarányú. Tehát nálam a 9100 viszi a pálmát.
A másik tetszetős kivitel a 9000-es. [link] Ez is remek készülék, csak nekem nem tetszik a felépítése.
Szerintem érdemesebb ezekben gondolkozni mint a HP-kben. Sajna viszont ezekben nincs beépített gps vevő.rejtett up! :D
-
evR
aktív tag
jah-jah én is feleslegesnek tartom, hogy rácsodálkozzunk olyan dolgokra amik nem is a telefon hanem az adott OS szépségei/előnyei.. Inkább azokra a dolgokra hívnám fel a figyelmet, amelyeket a tel.gyártó ill. az adott készülék hoz magával pluszba! jeja!!
tényleg lehetne egy ilyen telefon OS ismertető...
[Szerkesztve]''...trend a lelke mindennek...''
-
Flashy
veterán
imho fölösleges minden Windowsos készüléknél rácsodálkozni a vele járó progikra (startmenü, inbox, calendar, contacts, notes, szinkronizálás pc-vel, stb), lehetne linkelni inkább egy windows mobile oprendszer áttekintő cikkre.
-
skie
csendes tag
(#5) Bog :
Tudod igazad van, hogy nagyon sok funciót nyújt, és funkcionális megkötések nélkül, de valamiért egy kicsit keserű a szám. talán azért mert alig egy hete van nálam a csere 6340-es és az a furcsa érzésem van, hogy ez jobban sikerült, mint a 6515-ös. (és ez egy agyonhasznált pannon kölcsönkészülék)
Szóval, ha a telefon 6515-ös kinézetű (nagyobb felbontású képernyővel) lenne és a 6340-es tudásával (megbízhatóságával) + a beépített GPS, akkor örülnék, mint majom a farkának (+ja és egy kicsit jobb akksi). -
evR
aktív tag
SE P800-at is használtam már és hidd el nekem sem volt kedvencem! Viszont a p910i az más.. nem is szeretem hasonlítani a p800hoz.. más tészta.. sokkal fejlettebb, ''könnyedebb'', okosabb, barátibb..... egyébként a legjobb megoldás szvsz kicsi-slim-okos PDA + skill-es üzleti telkó, mint pl Nokia E70...
[Szerkesztve]''...trend a lelke mindennek...''
-
engusz
veterán
Úgy tudom, hogy az a system today plugin gyári iPAQ kiegészítés. Ahogy pl. a csodás Wireless Manager. Ugye milyen jól hangzik, hogy manager? Aztán kb. ki-be kapcsolni tudod a Bluetooth és/vagy a Wifi egységet.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #16 üzenetére
Autós és dzsípíeszelő emberdarab létemre tudom, hogy ez mit jelent. Autós töltő a telefonhoz, a PDA-hoz és a GPS vevőhöz is, a nagymamához.
A jóbb fajta vevők nagyon drágáb Bluetooth-osból. Töredékébe kerülnek a kábeles darabok. Utóbbiból szereztem be egyet. Érezhető rajta, hogy nem akkumlátorról működik, hanem szivargyújtóról. Igaz, ezt nem vágom zsebre.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
skie
csendes tag
Járt már nálunk egy SE P800 és azóta a SE ''nem kívánatos személy'' a cégnél... lehet, hogy fejlődött, de az elég komoly trauma volt (bár most a hp is pedzegeti a lécet), n70-s, amikor vettem a hp-t, egyszerűen nem tetszett.
Szóval szerintem a helyes megoldás a külön telcsi és pda lesz (csak akkor megint két készüléket kell hurcolászni... )
6515-öst azért vettem, mert a Hp6340 nagyon tettszett (csak egy kicsit nagy volt),
#6 bLaCkDoGoNe:
A készülék emlékeim a boltban 180 ropi körül van, pannonéknál akcióban 120 ropiért (+kaptunk egy vagon kedvezményt partnerprogram) adják.
(de ez egy komoly szívás, mert ha hibás akkor nem a hp szervízbe kell elvinni, hanem pannonékhoz, aztán ők elküdik a hp-nek.)
#13 Fiery:
A Today része az akksi és a storage kijelzés, én is csodálkoztam, hogy 6340-esen nem látom. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Mivel én puhatestű gyalogos vagyok, egyenlőre nem igénylem a GPS-t. Ha pedig később beszerzek egy BT-s GPS-et, csak lehet majd tölteni szivargyújtóról vagy valahogy...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Digital
addikt
Azért ez nem pont így van:
Egyfajta presztízst sugall a készülék birtoklása. Komolyabban veszik az embert, ha egy ilyen készüléket helyez maga elé egy tárgyaláson, megbeszélésen, esetleg munkaebédnél.
100%-ig egyetértek!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Fiery
veterán
A cikk informativ volt, a gep maga pedig mindenre jo, de tulajdonkeppen semmire sem jo igazan
Mobilnak tul nagy, a GPS-e nem eleg eros, a kijelzoje PDA-hoz kepest szukos...
A Today kepre milyen progival raktatok ki az aksi es a storage allapotait? Az alabbi foton lattam ezt:
Fiery -
engusz
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
Töltögetheted két-három naponta az a BT-s GPS vevőt...
és tuti, hogy a legrosszabb pillanatban fog lemerülni.
-
Digital
addikt
A teszt elején azt gondoltam hú nekem is kell egy ilyen ketyeró,de a végén megváltozott a véleményem
Egy napot nem bír az akku?
Skie Miért nem vesz a cégetek inkább valami okostelefont,mondjuk Nokia N70-et,SE P910i-t?"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
evR
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
Én is inkább az SE féle P990-re tenném a voksom, még így látatlanban is.. a HP kicsit idegen nekem..
Egyébként csatlakozom Bog-hoz.. Tényleg örvendetes, hogy valaki ily' normálisan megosztotta a tapasztalatait!!''...trend a lelke mindennek...''
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nade beszéljük meg, hogy vifíl esz kosztet?
Nekem többnyire tetszik ez a kütyü, de azért mégis inkább megvárom a SE P990-et, mert abban:
- sokkal jobb a kamera
- van benne wifi
- 3G
- nem HP ().
Viszont nincs benne GPS, de ezt a kis bakit ki lehet küszöbölni majd valószínüleg egy BT-s GPS vevővel."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Bog
HÁZIGAZDA
skie,
nem csak a többi fórumozónak, hanem nekünk is nagyon hasznos volt a hozzászólásod. Köszönjük.
Egyrészt jó olvasni, hogy az általunk leírtak egyeznek más felhasználók tapasztalatával is, másrészt tökéletesen kijön, hogy mennyit számít a júzer életritmusa. Polacheck mesternek azért nem volt akkor problémája az akku, mert ő behurcolta a munkahelyére a bölcsőt. A zsebből hívás sem okozott neki nagy traumát, mert - mint írta is - egy megállóra lakik a dolgozástól.
De a lényeg, ami miatt klaviatúrát ragadtam (illetve nem engedtem el, mert reggel óta ragadom), hogy miért van a végén a plecsni. Nos, azért, mert igen kevés olyan eszköz van, amely ennyi funkciót nyújt egyben, komolyabb funkcionális megköések nélkül. Tény, hogy a kamera elég ramaty, tény, hogy az akksi sem a legvérmesebb, de máskülönben ez egy jól összerakott és jól átgondolt eszköz.
uff.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
KőkorSzaki
tag
Azt csak én tartom erősen cikinek, hogy (a teszt szerint legalábbis) gyakorlatilag használhatatlan a kamerája?! Az itteni megfogalmazás szerint 'a fényre nagyon érzékeny', hát ja, ez azt jelentené, hogy 1 lux mellett szép színes képeket csinál
, tehát egy pozitív dolog lenne, de itt valahogy nem erről van szó. Az 1.3MP is megmosolyogtatott kicsit, de ez egy másik történet.
[Szerkesztve] -
skie
csendes tag
Már több mint két hónapja van egy ilyen készülékem és meglehetősen vegyesek az érzelmeim. A cikk egészen pontosan mutat rá a gyengeségeire és erősségeire. Azonban én a hangsúlyokat egészen máshova helyezném. Az akku kritikán aluli, reggelre tökig feltöltöm és egész napi használat után este 7-8 felé bejelez, le fog merülni az akksi. Azon imádkozom, hogy egy nap ne tartson 9-10 ig...
(A használat a telefonálást a feladat és időpontkezelést, valamint a jegyzetetlést jelenti...) Szóval vennem kell egy második bölcsöt, töltőt, hogy a munkahelyemesn is töltsem... Viszont a feladat és naptárkezelése tényleg jó. A vegyes érzelmekben igencsak szerept játszik, hogy a hívások vételekor és beszélgetés közben elveszíti a GSM hálózatot (operation failed), ami nagyon kínos...Szóval, most szervízben van és egy 6340-essel rohagászok. Érdekes ez nem merül le estére, és ebben van wifi is (meg nagyobb a képernyő).
A képernyő felbontását (240*240) egyszerűen nem értem, számos programnál futottam bele, hogy képtelen kezelni, ezért a felület 2/3-t mutatja, nem tudom használni a szoftver funkcióit, menüit.
Viszont a 6340-eshez képest kisebb és vékonyabb (na meg szebb is) és van rajta műanyag fedél (karcmentes érintőképenyő), amely fülét kb 3 hete el is törtem, amikor egy hevesebb mozdultattal nyitottam fel a (lerepült róla, leesett a földre, természetesen a fülére), szóval ezt pillanatragasztóval oldottam meg, mert ez csak rendelésre kaphatóhogy, hol rendeljem meg, azt a HP vevőszolgáltata nem bírta megmondani ...
Másik probléma, amit a cikk is írt, a zsebből hívás, tök ciki, amikor nem a feleségem, hanem egy fontos ügyfél hallózik a zsebemben, érdekes a 6340-esen valahogy jobban lett elhelyezve a bekapcsoló gomb (ezzel még nem hívtam fel senkit se véletlenül) . Viszont a beépített GPS okos dolog.
Igazából azért vettem a készüléket, mert azt terveztük, hogy a többi munkatársam is ilyen készüléket kap, én vagyok a teszter, de most kicsit elbizonytalanodtam.
Véleményem szerint, bár a cikk ajánlja a készüléket, én egy kis óvatosságra inteném a leendő vásárlókat, hiszen a sok pozitív tulajdonsága mellett bosszantó hibái vannak. -
engusz
veterán
Drágaszág, de valóban erős szolgáltatásokban. A beépített GPS tuti Sirf II-es, tehát nekem élből kellene hozzá egy külső antenna. (fémgőzzel kezelt szélvédő egyetlen hátránya) PDA-ból HP-t nyúzok, és tudom, hogy miért hagyták ki az első hw65xx szériából a WLAN-t. Jobban húzza az akksit, mint a kijelző.
A teszteken meg muszáj jól szerepelni.
-
evR
aktív tag
Tetszetős és elegáns készülék, viszont ez nyílvánvalóan ERŐS üzleti felhasználásra termett (állandó jelleggel kolbászoló managereknek tuti zsíír), úgyhogy számomra ''felejtős''...
egyébként biztos vagyok benne, hogy a ''tehetősebb'' nem üzleti felhasználók is villogni fognak vele...''...trend a lelke mindennek...''
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden megtalálható benne, amire egy férfinak szüksége lehet.
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss fejlemények helyezik új megvilágításba a leégő tápkábelek ügyét
- Interactive Brokers társalgó
- 3D nyomtatás
- Proxmox VE
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest