Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lali3003
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Vettem egy Hp Ipaq hw6910-es pda-t. Az a problémám vele hogy nagyobb épületekben, ahol kicsit kisebb a térerő, ott elveszti és konkrétan nincs térereje ott, ahol más telefonoknak 2-3 a térerősségük. Most rendeltem hozzá egy tapaszt az akksira és állítólag az hatásos, de én ebben annyira nem hiszek, de úgy voltam vele hogy 600 ft, nem sok érte hogy kipróbáljam, de ha nem válna be akkor mi a teendő? Halottam, ilyen beépíthető csipről az akksi alá meg hasonló dolgokról, de nem tudom hogy ezeknek mennyi a valóságalapjuk, illetve hol lehet ezeket beszerezni. Ezen kívül, számítástechnikai boltokban sajnos nem foglalkoznak vele, a szolgáltatóm se, mert nem nála vettem. Aki tudna nekem ebben segíteni kérem segítsen. Nagyon sürgős lenne. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden megtalálható benne, amire egy férfinak szüksége lehet.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Unigine Superposition Benchmark
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- .LnB: ProtonMail(?)
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest