- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
A frissítés elrontja a feltört iPhone-t?
Az Apple szoftverfrissítése működésképtelenné teheti a függetlenített iPhone-okatAz Apple közleménye szerint, a következő iPhone-os szoftverfrissítés, amelynek egyik legfontosabb szolgáltatása a hozzáférés lesz az iTunes Wi-Fi zenebolthoz, működésképtelenné teheti a szolgáltatófüggetlenített készülékeket. A júniusi premier óta a hackerek számos különböző szoftvermódosítási eljárást tettek közzé annak érdekében, hogy az AT&T-n kívüli szolgáltató hálózatán is működjön az Apple telefonja.
-
ThorsHUN
őstag
Najo ehhez annyit hogy nezd meg eddig hany telefongyarto (mindegyiknek joban kell lennie a kiadokkal foleg ilyeneknek hogy samsung, sony, lg) hasznalt "fizessacsengohangert" modszert. Nem nepszeru.
A zenet a gepen ugy vagdosod ahogy akarod es utana egy mp3as telora ugy rakod fel ahogy neked tetszik. Ez egy durvan fajo pont.Fenykep, video:
Mar irtam. Egeszen a samsung 5 mpeles uj teloja tesztjenek megjeleneseig ugy hittem hogy semmire nem jo a teloskamera. Ocska, eletlen szar kepeket csinaltak a nokia vs SE tesztekben. Az LG viewtyra leszek kivancsi. Nah az mar er vmit.
De igazabol a teledonnak nem errol kell hogy szoljon. Ezt a funkciojat tudja legkevesbe betolteni.
A medialejatszo funkcioban es a telefon funkcioban a top kategoriakhoz kozeli teljesitmenyt tud hozni. Kameraban erolkodni... szerintem kar.
A legeslegutolso szempont kellene hogy legyen.
Nezd meg a viewtyt. 120 FPSes videofelvetel... aha 320*240ben?... -
Bog
HÁZIGAZDA
A csengőhang parát annyiból értem, hogy ha Voda Live!-ról, vagy T-zones-ról töltesz le zenét, akkor azért fizetsz, hogy beállíthasd csengőhangnak (jogdíj), de továbbküldeni éppen ezért nem tudod.
Viszont a készülék engedi bármilyen MP3 rámásolását és csengőhangként való használatát, mert az nem a gyártó, hanem a JÚZER felelőssége. Ezért gondolom, hogy az Apple ezt túlpörögte...
-
(Kolombusz)
veterán
1.: továbbra is kétlem, hogy sok olyan van, aki a hardvert tartja rossznak azért, mert egy program nem megy jól, amit ő telepített fel utólag.
9.: esetleg itt érdemes lenne szétnézned, hátha.
#161: mért fizetnék 2 dolcsit azért, amit más telefonon ingyen használhatok? Van esetleg arról valami cikk, hogy a lemezkiadók problémáznak a mobilos csengőhangok miatt?
Bog: van egy olyan érzésem, hogy ignorálsz? Ugye tévedek?
-
ThorsHUN
őstag
Tenyleg nem ertek hozza nem fogtam/hasznaltam iPhonet...
1, ez az egyik legnagyobb hatranya sztem. Keptelenseg olyan telefont csinalni, hogy mindenkinek megfeleljen. Ezert kell egy jo alapot csinalni amire lehet epitkezni. Amit aztan mindenki szemelyre szabhat. Az alma korlatoz kemenyen.
2, Valoban nem, de a korabban emlitett telefon redefinialasat allitolag mondta (es nem kicsit tul volt misztifikalva a keszulek)
3, elhiszem ha probaltad biztosan ugy van
4, szinten
5, ez tenyleg abszurd.
6, Elhiszem de azt is hogy a szotarat nem lehet kikapcsolni. Idegesito.
7, Nemtom mennyivel dragabb mint egy 8 gigas flashmemorias mediaplayer.
8, kompatibilitas. Nem a minidiscen kell kiakadni szerintem a lenyeg hogy minel tobb gepen es konfigon es platformon lehessen hasznalni. -
Bog
HÁZIGAZDA
Bocs, még valami.
Ha te is használtad az iPhone-t (egyelőre ezt itthon kevesen mondhatjuk el magunkról), akkor nem egyezik meg a véleményünk. Szerintem inkább úgy helyes, hogy egyáltalán nem rossz kütyü. De telefonnak egyelőre gyenge.És még egy dolog. Sosem volt Apple cuccom, leginkább anyagi megfontolásokból. Mindig úgy néztem az Apple fanokra, mint a Linux júzerekre. Hogy ők tudnak valamit, amit én nem, és wow.
Viszont az iPhone nyilvánvalóan nem csak eddigi Apple júzereknek készült. Hanem olyanoknak is, mint én. Én pedig három nap alatt kifeküdtem tőle.
A cikkben eszközöltem néhány pontosítást az általad jelzett problémákkal kapcsoltban, ezúton is köszönöm a kiigazítást.
-
blueMerle
veterán
Elhiszem neked. Biztos vagyok benne hogy egyeseknek csodás, de amíg a mára megszokott, alapveto dolgok hiányoznak belole, nálam szóba sem johet. Most komolyan: az mms-t akkora erofeszites lett volna betenni? Vagy az efféle direkt szívózások hogy fizessé a csengohangért? A videóról már nem is beszélek....ugyan kérlek
Nekem is volt a kezemben iPhone, tudom mirol beszélsz. Aláírom hogy a kezelése kellemes és egyszeru, de mint írtam, ez nagyon kevés
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hello,
köszönöm az építő jellegű hozzászólást, korrekt volt.
A következőkre keresem a magyarázatot:
- A NavizonGPS nem tűnik éppen egy használhatatlan szoftvernek, a gyártó pedig komoly fejlesztő. Hogyan lehet, hogy tört iPhone-hoz nemhivatalos szoftvert készítenek és erre az Apple "nem gurul be"?
- A szótárak letölthetőek az installer segítségével, amely elmondásod alapján szintén nem hivatalos dolog, ez így megint elég paradox.
- A SIM kártya cucchoz annyit tennék hozzá, hogy ha beadod szervizbe a telefonod (mondjuk akksicsere miatt), akkor a cserekészülékedben hogyan fogod elérni a kontaktokat? Szerintem ez megengedhetetlen egy ilyen kaliberű készülék esetében.
- a MiniCD-s érv sajnos kicsit sánta. Nem csak Apple gép van a világon, a 8 évvel ezelőtti 486 DX2-66-om is tudott miniCD-t olvasni, ha pedig mindenáron ragaszkodunk ehhez az okfejtéshez, akkor adjanak egy hangyányival nagyobb dobozt, amelyben elfér egy CD. Más gyártó képes erre.
- Tudom, hogy nem smartphone. Azt hiszem, hogy erre a cikkben nem is utaltam. De manapság már egy lowend telefon is bővíhtető Java alkalmazásokkal, egy ilyen hardverrel megáldott készüléknél egyszerűen BŰN nem kihasználni az egyébként benne levő lehetőséget, mint ahogyan ezt az is jól példázza, hogy hackeléssel a dolog megoldható. Ha ennyire bántja az ilyesmi az Apple szemét, akkor csináljanak olyat, mint a RIM a Blackberry OS-sel, hogy csak azok a szoftverek telepíthetőek, amelyre a gyártó áldását adta. Megérné mindenkinek iPhone alá fejleszteni, ha ekkora a hype körülötte.
- A szinkronizálás Outlookkal nekem nem jött létre. Mondjuk összvissz két dolgot próbáltam: 1. simán rádugtam USB-n a PC-re: ilyenkor digital cameraként ismeri fel az oprendszer, 2. letöltöttem a Apple oldala által ajánlott iTunes szoftvert, de ez a zenékre szolgál.
- a későbbi fícsörökről pedig annyit, hogy mi lesz, ha véletlenül háromnl több funkciót akarnak még odatenni a főmenübe? Újraírják a főmenüt is?Az a véleményem, hogy nincs eléggé átgondolva ez a készülék. A rengeteg hiányzó funkció mellett az látszik, hogy az Apple nagyot akart dobni, de véleményem szerint ezzel csúnyán pofára zuhant. Egyszerűen meg kellett volna nézniük néhány jelenlegi sikermodellt, adni a júzereknek legalább egy pici lehetőséget arra, hogy mondjuk a telefonkönyvet ne csak név alapján rendezhessem, hanem mondjuk munkahely szerint is, foglalkozni kellett volna az e-mailen kívül más üzenetküldési lehetőségek kidolgázásával is (SMS, MMS, neadjisten Pust-To-Talk, vagy Messenger (egyébként MSN kliens is letölthető)), és átgondolni, hogy a részvényárfolyamok fontosabbak-e, vagy mondjuk a hangtárcsázás, diktafon, stb.
-
(Kolombusz)
veterán
Csak kettőre reagálnék.
1.: ha nem tetszik a program, letörlöm. Ne az Apple mondja már meg, hogy az én telefonomat lerontaná-e egy általam felrakott cucc, amit valószínűleg azért teszek fel, mert szükségem van rá.
9.: áruld el, mi az, ami egy 9300-on nincs fent gyárilag és nem is található meg 3rd party cuccként és az iphoneban benne van.Lenne egy harmadik is. Milyen gyakran töröd le a cd meghajtó tálcáját?
És valóban, van egy réteg, akiknek ez tökéletsen megfelel. Ők azok, akik menőzni veszik a telefont. Mert egyre viccesebb alapvető hiányosságokról tudok. Ma olvastam pl., hogy nincs kézbesítési jelentés. Ja, hogy anyám egykori A50-ese is tudta, ami a maga korában is belépőszintű készülék volt? Bocs, túl magasak voltak az elvárásaim. -
blueMerle
veterán
NE haragudj, de nem birom ki hogy ne válaszoljak. Rovid és tomor leszek:
1. Ez kész vicc 2007-ben.
2. Így van, ennek csúfolni az 1. pont jegyében badarság lenne.
3. Erre képes egy 20.000 Ft-os teló is.
4. -
5. Ezt nagyon sokféleképpen lehet magyarázni, de ez akkoris RÖHEJ.
6. -
7. Hát ezért nem is lehet sokat kérni.
8. Ezen visítva fetrengtem az asztal alatt. Nagyon komolyak ezek a mac cuccokEz az egész ájfón egy rakás lóürüléket sem ér, és akkor finom fogalmaztam. Tudod, elhiszem hogy feeling meg migymás, és sokan veszik, de olyan alap dolgok hiányoznak belole, amelyek vicc tárgyává teszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honda topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest