- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Azt a boxot csak azért ajánlottam, mert így a desktop HDD is halk lenne, a teljesítménye is megmaradna és tápot sem kéne cserélned. Venni meg gondoltam nem kéne újat, hiszen amíg nem volt noti vinyód addig is használtad valamivel a gépet.
"...passzív tápnak akkor van értelme, ha nincs ventillátor..."
Nálam pl. vannak ventik a gépben, mégis van értelme a Zennek: a tápcsere után alacsonyabb lett a gépem fogyasztása és megszűnt a táp ventillátora által keltett zaj (pedig az sem volt egy traktor hangú darab, de engem mégis zavart).
Vannak olyan ventik, amiknek tényleg semmi hangjuk nincs, s bár a légszállításuk is alacsony, de legalább minimális légmozgást keltenek a házban, ami túlmelegedés szempontjából sokat számíthat.
Szvsz full passzív gépet a mai alkatrészekkel meglehetősen nehéz építeni (lsd. ha veszel egy ventis tápot ugrott a "passzív koncepció"), ahhoz erre a célra kialakított házat ajánlott beszerezni (ami viszont nem egyszerű dolog)."Házválasztás szempontjából..."
Ott van pl. az Antec Fusion, van benne "Triple chamber structure" és 2 db 120-as venti (amit adott esetben olyan halkra cserél az ember amilyenre akar), ebben gondolom a VGA-d sem melegedne túl.Minden esetre "ízlések és pofonok", el tudom fogadni a te álláspontodat is, nem kötekedni akartam, hanem segíteni.
-
canniball
nagyúr
"...a noti vinyó már adott..
El lehet azt adni."...terhelésnél azért voltak melegedési problémák..."
Na látod emiatt mondtam, hogy valami minimális hűtés azért nem ártana."...szinte mind1, hogy egy plusz ventit raknék a gépbe...vagy egy nagyon halk 12cm-es tápot..."
Olyan szempontból nem mindegy, hogy egy idő után minden venti felhangosodik, és akkor nem mindegy, hogy csak ventit kell cserélned, vagy tápot (esetleg az abban lévő ventit)."...egy 12cm-es beépítéséhez át kellene farigcsálni a házat..."
Ezek szerint rosszul választottál házat... Adapterrel sem lehet megoldani? Egyébként a kisebb ventik között is vannak halkak (pl. Noiseblocker S1). -
canniball
nagyúr
A noti vinyó helyett végy pl. egy Scythe Quiet Drive-ot a desktop HDD-re. Csend lesz és semmit sem kell fabrikál(tat)ni.
-
Speed®
titán
A tápos topikban Didyman/Stol/Csaba_20 biztosan szívesen segítenek egy egyszerű műterhelés ráapplikálásában, ne ess kétségbe
-
canniball
nagyúr
Ja hogy te a kettes verziójú Zenre gondoltál. Én azt hittem, hogy egy újabbra (v3). Mert nekem is v2 kettő van, de nem láttam rajta ilyet.
Szerintem az a csatis dolog valami félreértés lehet. Vagy valahol a burkolat alatt bújik meg a válasz. Esetleg a magyar piacra "jó lesz ezeknek így is" alapon direkt anélkül gyártják. -
Speed®
titán
Ha az első szériából fogtál ki egy darabot, lehet, hogy gáz lesz az indulással.
Vagy nem, köszönhetően annak, hogy AGPs rendszerről beszélünk.
Legfeljebb műterhelést kell aplikálnod rá, nem para, segítenek a tápos szakik.
A hőmérsékletekkel nem lesz problémád. De ha teljesen nyugodt akarsz lenni, vegyél egy szuperhalk SFlex800at és kösd be állandóra. 12Von is tök néma. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest