Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuco
tag
Még csak tesztüzemem volt (asztalra kiborított alkatrészekkel), de nem volt vele
gond. Amin meglepődtem, hogy alig melegszik. Amikor a videókártya forró volt
(9600GT passzív) és a proci meleg (Ninja passzív), a táp "erős" szobahőmérsékletű
volt, igaz az alja volt felfelé. Szvsz full passzívban csak fordított (jó nagy házban),
vagy külső szereléssel merném használni.Sajnos -helyhiány miatt- a házba kell szerelnem, de úgy tűnik egy 300rpm-es Noctua bőven elég lesz neki. Lehet bennem van a hiba, de szellőző nyílások és bordák elrendezését nem értem, különösen a perforált oldalakon belül végigfutó 5cm széles fóliacsíkot, ami szerintem értelmetlenné teszi az oldalsó lyukakat.
-
Cuco
tag
Sziasztok!
Új 400-as Zenemet nézegetve furcsa dologra lettem figyelmes.
A táp belsejében átlátszó műanyag oldalfal látható, amire nem találtam
magyarázatot. Ez a kialakítás a szabályos (fejjel lefelé) beszereléssel
együtt egy hőzsákot képezhet a tápban, nem?A másik kérdésem pedig a táp -hőleadás szempontjából- helyes beszerelésére
irányulna. Nem hatékonyabb fordítva, a hőleadó bordákkal felfelé?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest