- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Új hozzászólás Aktív témák
-
W-Man
tag
Nem. Csak te nem értesz. Pl. én zenélek...is. És Cubase SX 3 64 bitre optimizált, amire az M-Audio kínál nagyon jó hardvert. De ezt csak egy 64 bites XP -vel tudod kihasználni + a hozzávaló driver amit telepítésnél be is kér. Nézz utána egy kicsit mielőtt zöldségeket vetítesz itt nekem
Az X2 -esek optimizácója gőzerővel folyik és egyre több hardver/szoftver gyártó adja ki rá a dolgait...
U.I.: ...ja igen, attól még tudod használni az X2 -est 32 bites XP alatt is meg minden meg faszán nem 64 biten, de szvsz ez a xarnak egy pofon. Bár a konkurenciát még így is magasan veri
[Szerkesztve] -
W-Man
tag
Te most szándékosan húzod az agyam vagy ennyire nem vagy képben?
Mutass már nekem egy 64 bit -re faxán optimizált hardvert plusz hozzá 64 bit -es drivert & programot? Na és akkor erre jön az X2 -es. Szerinted minden sarkon lehet kapni, amikor még 10 emberből nyolc 32 bites XP -t használ?
Vagy mi? 
-
Peet
senior tag
Lehet az enyémek is azok, de az AMD és az Intel oldalán miért van akkor egy csomó letölthető cájg ha szeretnéd pl: winfos alatt élvezni a különböző feature-okat?

Persze, minden megy alapból és nem szokott kelleni semmi, de volt már rá példa, hogy azokhoz a vackokhoz kellett nyúlni, mert valami nem úgy ment ahogy kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi