- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
W-Man
tag
Nem. Csak te nem értesz. Pl. én zenélek...is. És Cubase SX 3 64 bitre optimizált, amire az M-Audio kínál nagyon jó hardvert. De ezt csak egy 64 bites XP -vel tudod kihasználni + a hozzávaló driver amit telepítésnél be is kér. Nézz utána egy kicsit mielőtt zöldségeket vetítesz itt nekem
Az X2 -esek optimizácója gőzerővel folyik és egyre több hardver/szoftver gyártó adja ki rá a dolgait...
U.I.: ...ja igen, attól még tudod használni az X2 -est 32 bites XP alatt is meg minden meg faszán nem 64 biten, de szvsz ez a xarnak egy pofon. Bár a konkurenciát még így is magasan veri
[Szerkesztve] -
W-Man
tag
Te most szándékosan húzod az agyam vagy ennyire nem vagy képben?Mutass már nekem egy 64 bit -re faxán optimizált hardvert plusz hozzá 64 bit -es drivert & programot? Na és akkor erre jön az X2 -es. Szerinted minden sarkon lehet kapni, amikor még 10 emberből nyolc 32 bites XP -t használ?
Vagy mi?
-
Peet
senior tag
Lehet az enyémek is azok, de az AMD és az Intel oldalán miért van akkor egy csomó letölthető cájg ha szeretnéd pl: winfos alatt élvezni a különböző feature-okat?
Persze, minden megy alapból és nem szokott kelleni semmi, de volt már rá példa, hogy azokhoz a vackokhoz kellett nyúlni, mert valami nem úgy ment ahogy kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest